Şimdi Ara

Hangi yakıtı tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.000 i geçmiyecek mümkünse daha ucuz olan ve görüntüsüde fena olmayan bir araç alıcam.

Araç fiyatlarına bakıyorum dizeller benzililerden yaklaşık 3 bin kadar pahalı oluyorlar. Malum benzin fiyatları tavan yapmış durumda ama dizelin de ondan kalır yanı da yok tabi birde lpg seçeneğimiz var tabiki en ucuzu lpg neredeyse yarı yarıya etkiliyor.

Benim öğrenmek istediğim hangisini seçmek daha mantıklı olur. Şehir içi kullanım olucak. Lpg li olsa hangi lpg ler iyidir ve ekstra masraflar çıkarır mı bunlar hakkında da pek bilgim yok tabi birde performans değişikliği mutlaka oluyor. Dizel desek aradaki farkı kaç yılda anca kapatıyor. Benzin zaten el yakıyor. Bu konunun içinden çıkamadım açıkçası yardımlarını bekliyorum. Sadece şu diyip geçmeyin neden seçmem gerektiğinide yazarsanız sevinirim.

• aradaki fark kapatma olayını anlamış değilim bir aracın benzinlisi 30 bin dizeli 40 binse aynı aracın ikinci eli benzinlisi 25 bin dizeli 35 bin lira ve benzinli ilanlarda bekleyip dururken dizel beklemeden satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

aradaki fark kapatma olayını anlamış değilim bir aracın benzinlisi 30 bin dizeli 40 binse aynı aracın ikinci eli benzinlisi 25 bin dizeli 35 bin lira ve benzinli ilanlarda bekleyip dururken dizel beklemeden satılıyor

fark kapatma olayı yakıt anlamında yani benzinlisi 25 binken dizel 30 bin ise 2. el araçta aradaki 5 bin liralık kısmı kaç yılda benzin fiyatına göre dizel fiyatı kullanıcağımız için kaç yılda 5 bin kapanır ne zaman tasarrufa geçerim bunu demek istedim ayrıca o kadar okuyan var tek yorum bu oda soru
  • lpg li istiyorsan fire motor bi grande punto al şehir içinde bedavaya gezersin lpg ile hem lpg ye en uyumlu motor fire motorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

lpg li istiyorsan fire motor bi grande punto al şehir içinde bedavaya gezersin lpg ile hem lpg ye en uyumlu motor fire motorlardır

bende onu soruyorum işte sizce bu söylediğiniz maliyet açısından mutlaka çok uygundur. Ancak bu araçta lpg olunca 100 e 20-25 sn yede fln çıkmıyoruz demi yollarda yarış yapıcağımdan değil tabiki ama performansta önemli sonuçta ve ekstra giderler çıkarır mı bu lpg bakım açısından birde herkesin azında olan şu patlama konusuda var tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.