Bildirim
hangi yatırım aracı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yatırım tavsiyesi vermek hem yasal değil hem de etik değil. Yaşına, almak istediğin riske, ne kadar süre paranı oraya bağlayacağına göre değişir önerilmesi gereken yatırım şekli. Bunu da yasal olarak sadece profesyonel kişiler verebiliyor. Burada sorarsan herkes kendi yatırım şeklini söyleyecektir.
Ben mesela uzun vadeli (10-15 sene) yatırım yaptığımdan ve finansal okuryazarlığıma güvendiğimden yatırımımı hisse senedi üzerine yapıyorum acil durum veya borsada kendimce fırsat gördüğüm durumlar için kenarda bir miktar para bırakıyorum. Ama "ekonomiden anlamıyorum" diyen birine uyar mı bilmem. Yani yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 28 Mayıs 2022; 5:42:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de bu ikilemdeyken hisse senetlerini seçtim sebeplerini de yazmıştım ileride dönüp okurum diye.
myretirementroad
Neye yatırım yapılmalı? - MyRetirementRoadhttps://www.myretirementroad.com/neye-yatirim-yapilmali/ -
teşekkürler cevap için . borsa çok şişti . biraz riskli gibi geliyor bana.
-
bu şişmiş ali mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X