Şimdi Ara

Hangi yazıcıyı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • All in One yazıcı almak istiyorum.Hangi marka ve hangi modeli almalıyım? NEDENLERİYLE açıklarsanız sevineceğim.Nerede en ucuza bulurum?

• XEROX seminerine katıldım bu adamlar bu işi biliyor.
  • selam

Ben olsaydım en çok neye ihiyacım olduğunu düşünürdüm. All in One türü ürünler hepsini bir arada sunuyor ancak bazı modelleri haricinde ki (Bunların fiyatları çok yüksek) ortalama fiyatı olan ürünler pek kullanışlı olmuyor. Yazdırma süresi,baskı kalitesi,baskı maliyeti vs. düşünüldüğünde pek de iç açıcı değil bence yazıcı alacaksan HP laserjet al tepe tepe kullan mesela bir ortalama bir lasejet yazıcı(190-250 $) ile bir toner ile 5000-7000 sayfa çıktı alırken bu türlerde (All-in-one) Mürekkep püskürtmelidirler çoğu 1500-3000 sayfa arasında değişir. Sonra kartuşu doluma götür. Bir süre sonra kartuş yıpranır yenisi alırsınki bu da çok masraflı olur. Ayrıca bununla fotokopi bile çekemezsin çünkü dışarıda sayfasını 50 bin den çektirirsen daha ucuza gelir. tarayıcı özelliği oarakda çok da ahım şahım özellikler sunmuyor bizlere. Ancak bu anlattıklarım 110-240 $ arasındaki All-in-one olanlar için ama paran vardır alırsın 500 $ bi tane hiç lafım olmaz. Ama illede tavsiye istersen HP officejet PSC 1315 fiyat 107$+KDV Gold bilgisayar.
    yazıcı içinse HP laserjet 1010W-1012W-1015 bir olabilir Siyah-beyaz laser. 5000-7000 sayfa kapasiteli

• bir ev kullanıcısının lazer yazıcı alması çok lüks kaçar gibi geliyor bana..
    sen 200milyona Lexmark X serisi 5150 vb All-in-one yazıcı alıp kullan, daha rahat edersin
  • HP 1215 all in one al. Sadece 100$ + KDV. Kullanan biri olarak memnunum...
  • Arkadaşlar kartuş fiyatını ucuza getirmek için kendim doldurmak istiyorum.Sanırım HP ler bu işe daha uygun.Yanılıyormuyum?
  • ARKADAŞ KESİNLİKLE TECRÜBEDİR ALL İN ONE alma problem oluyor bir kere biri arızalandımı hepsi off oluyor...boyutları büyük oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    9 ay önce açıldı
    Hangi Kulaklığı Almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HP 1215
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

boyutları büyük oluyor...

HP 1215 le tanışmamış bir arkadaşı görmektesiniz...
  • hp tavsiye edilir
  • ben 1010 kullanıyorum tavsiye edrim ama lieutenant ın dediği gibi 5000-7000 sayfa hiç çıkarmadı daha 2000-2500 sayfa arası çıktı veriyorki buda benim için ideal.doldur doldur kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.