Şimdi Ara

Hangi yeşil, hangi dungeon'dan düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler,

Encanth kasıyorum, 400 puan civarındayım ve bolca Infinte dust lazım. Para ile almaya kalksam bir servet ödeyeceğim. Required item lvl 70- 80 arası yeşil armor lazım disenchant için.

Dungeoun'a girip farm'lamayı düşünüyorum.

Item level aralığını girip hangi dungeon'dan düştüğünü gösteren bir site/ database varmı ?

Itemları AH'den aratıp, wowhead'te kimden düşüyor diye bakmayı denedim ama çok bölük,pörçük gösteriyor.

Varmıdır böyle bir site?

Şimdiden cevap yazan herkeze teşekkür ederim.

• Bulursan banada söyle benmde 330 larda mats lazım cok pahalı ah de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bulursan banada söyle benmde 330 larda mats lazım cok pahalı ah de
    Infinite dust WOTLK material i ve yesil tum itemlardan ( silah haric) duser. Dolayisiyla tum Northend normal dungeonlari farm icin uygundur.

Yesil Silahlardan ( Cosmic Essence) ; Mavi itemlardan ( silah haric) Large Prismatic Shard ; Mavi Silahtan Dream Shard; Epiclerden (silah dahil) Abyss Crystal duser. Tum paketler icin mantik benzer sekildedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Infinite dust WOTLK material i ve yesil tum itemlardan ( silah haric) duser. Dolayisiyla tum Northend normal dungeonlari farm icin uygundur.

Yesil Silahlardan ( Cosmic Essence) ; Mavi itemlardan ( silah haric) Large Prismatic Shard ; Mavi Silahtan Dream Shard; Epiclerden (silah dahil) Abyss Crystal duser. Tum paketler icin mantik benzer sekildedir.

Alıntıları Göster
    Yeşiller heryerden düştüğü için rehber bulman sıkıntılı. Onun yerine cloth farmlasan(internette bir sürü yerde rehber mevcut) bi tanıdık tailora gidip yeşil,mavi ne gerekiyosa yaptırsan daha kolay olmazmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

Yeşiller heryerden düştüğü için rehber bulman sıkıntılı. Onun yerine cloth farmlasan(internette bir sürü yerde rehber mevcut) bi tanıdık tailora gidip yeşil,mavi ne gerekiyosa yaptırsan daha kolay olmazmı?

Aynen ben böyle kasmıştım bir süre.
  • quote:

Bende lw var mesela onu yapmaya calısıyorum ama olmuyor istedigi şeyler gelmiyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Yahu adam ench zaten neden elelam e muhtac olsun. Kendi solo dungeonlari yapacak dusen i dis licek. Cloth farmlamaktan daha karlı emin olun.
  • Dungeon sololamak yerine northrend questleri de yapılablir
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

quote:

Yahu adam ench zaten neden elelam e muhtac olsun. Kendi solo dungeonlari yapacak dusen i dis licek. Cloth farmlamaktan daha karlı emin olun.

Alıntıları Göster
    Hocam işine yararmı bilmem ama Enchantrix var Auctioneer ile beraber geliyor sanırım.Hangi itemden % ile hangi dust shard essence düşeceğini gösteriyor.Örnek.

http://www.curse.com/addons/wow/auctioneer

En alttaki gibi hangi oranda hangi mat düşeceğini gösteriyor.Bu arada herhangi bir 70-80 arası dungeon kolay sololanır.Oradan da baya item düşer.Howling Fjord da Utgarde keep işini görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolnedra

Dungeon sololamak yerine northrend questleri de yapılablir
    wotlk mining farm yapılıp çıkan oreları kırarak JC ile yüzük, kolye yaptırıp kırmakta başka bir yöntem.. ve cloth farmdan daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

wotlk mining farm yapılıp çıkan oreları kırarak JC ile yüzük, kolye yaptırıp kırmakta başka bir yöntem.. ve cloth farmdan daha kolay

Alıntıları Göster
    http://www.wowhead.com/items?filter=qu=2;cr=16;crs=206;crv=0 Buradan da Utgarde Keep te düşen yeşil itemlere bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

http://www.wowhead.com/items?filter=qu=2;cr=16;crs=206;crv=0 Buradan da Utgarde Keep te düşen yeşil itemlere bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    prot warrior aç. onla full dungeon takıl. herşeye de needle. Onu 85 yapana kadar zaten ench.ini fullersin

• quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

prot warrior aç. onla full dungeon takıl. herşeye de needle. Onu 85 yapana kadar zaten ench.ini fullersin

Kafan güzel heralde
  • quote:

quote:

Kafan güzel heralde

Alıntıları Göster
    Yaz aylarında sanırım sağlam farm yapan fazla kişi olmamasından dolayı meslek malzemelerinin fiyatları hep yükseliyor. Halbuki oyuna yeni başlayan, ya da ara verdikten sonra dönen kişiler sebebiyle tam tersi olması gerekir ya neyse.
    Benim yaptığım ve mantıklı olduğunu düşündüğüm şey, karakterlere level kasarken düşen yeşil-mavi tüm itemları 1 karakterin mailinde toplamak. Tek bir karakter kasarken toplanılanlar yeterli olmaz elbette, ben biraz fazla kasıyorum demek :) Ve yahut blacksmith, jewelcrafter, tailor, leatherworker gibi bir meslek kasıp ondan gelen itemların disenchant edilmesiyle de oldukça fazla malzeme toplanıyor, diğer arkadaşların da tavsiye ettikleri gibi.

Uzun zamandır mesleklerimi kasarken 'wow-profession' kullanıyorum. Link vermek sorun yapar diye, gugıla yazarsan ilk sıradaki site :P Cloth,Leather,Herb,Ore ve Volatile farmları ile ilgili sağlam bilgiler de bulunuyor. Senin ihtiyacın olan Disenchanting Guide'da var. Tam istediğin olmayabilir, sonuçta nerde kasman gerektiğini soruyorsun ancak itemların iLevelına göre bir sıralama yapılmış.

Skill Item Levels Dust Essence
    325 130-151 (2-7) [Infinite Dust] (1-3) [Lesser Cosmic Essence]
    350 152-200 (4-8) [Infinite Dust] (1-2) [Greater Cosmic Essence]

Özetle Ilevelı 130 ila 200 olan yeşil 'kıyafetlerin' tamamı sana Infinite dust verecek %75 ihtimalle, 'silah'lardan dust elde etme ihtimalin %20'lerde. Daha fazla miktarda dust elde etmek için 152 ilvl üzeri itemları tercih etmek isteyebilirsin, bunlar da daha ziyade 76+ level zindanlardan düşüyor.
    Umarım işine yarar.

• quote:

quote:

Kafan güzel heralde

haha yok ya ben olsam oyle yapardim :D hem garanti olur hemde moptan once bide warriorum olurdu
  • quote:

quote:

quote:

Kafan güzel heralde

haha yok ya ben olsam oyle yapardim :D hem garanti olur hemde moptan once bide warriorum olurdu

Alıntıları Göster
    yeni char acsa nasıl kasacak ki dungeondan aldıgı itemler soulbound olmucak mı? dis yapamıcak gene

• quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

yeni char acsa nasıl kasacak ki dungeondan aldıgı itemler soulbound olmucak mı? dis yapamıcak gene

Soulbound itemler disenchant yapılamıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 3 Temmuz 2012; 17:22:28 >
  • quote:

quote:

Yeni açtığın char enchanter değilse ench olan charına itemleri veremezsin demek istiyor..Enchse zaten onunla kırar ona ench kasar :) Tercümeye de başladık artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

quote:

quote:

Yeni açtığın char enchanter değilse ench olan charına itemleri veremezsin demek istiyor..Enchse zaten onunla kırar ona ench kasar :) Tercümeye de başladık artık :)

Alıntıları Göster
    İyi bari benim bankada 70-80 tane enchant bekleyen epic var da ölüyordum kalpten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Hocam işine yararmı bilmem ama Enchantrix var Auctioneer ile beraber geliyor sanırım.Hangi itemden % ile hangi dust shard essence düşeceğini gösteriyor.Örnek.

http://www.curse.com/addons/wow/auctioneer

En alttaki gibi hangi oranda hangi mat düşeceğini gösteriyor.Bu arada herhangi bir 70-80 arası dungeon kolay sololanır.Oradan da baya item düşer.Howling Fjord da Utgarde keep işini görecektir.

İyiymiş bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.