< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 29 Ekim 2024; 17:31:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 29 Ekim 2024; 17:31:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Ekim 2024; 19:53:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@Keynesinkızı sonra görmedim diyon gel konuya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu tipe nasıl hatunlar düşer hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yakıyon |
Bu tipe düşer de bu kafaya taş bile düşmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kafayı ben seçmedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ortadoğulu ırka(J2) mensup tip. nasıl olması bekleniyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 28 Ekim 2024; 22:25:55 > |
Bu zihni(kafayı) sen seçtin kendi kendini eziyon puahahahsuhahd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karar veremedim. Ya alnin cok acik oldugu icin kotu duruyor ya da malzeme bu. Burdaki berberini degistirdin mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burda farklı evet bu tipi ben seçmedim alnım yıllardır böyle açılma ilerlemedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Subay tirasi oldun mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |