Şimdi Ara

hangii pokemom? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Prodigy

Yalayan POKEMON die bi pokemon wardi...uLAN ne gülmüstüm duyunca...Siz nie gulmuosunuz..yoksa..yoksa...Yalayan pokemon yokmu...Ulan erdem A.K. kandirdin beni..

benim bilidiğim yalayan pokumon beybleade deydi yoksa pokemonbdamıydı yada digimon da olbailirmi yada yada tom ve jery ye kaçmış olabilirmii
  • yalayann diye yok.kouchigyu var ateş güçü 4 yıldız sadlırı kartı ve savaşçı.
  • evet Pontifex Maximus zaten 9 yaşındır!

• quote:

Orjinalden alıntı: professıonal

evet Pontifex Maximus zaten 9 yaşındır!

pokemom dedm sena sen 9 yaşnda diyrsun üstne fubugahi ateş sadlırısı yapıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: Pontifex Maximus

quote:

Orjinalden alıntı: professıonal

evet Pontifex Maximus zaten 9 yaşındır!

pokemom dedm sena sen 9 yaşnda diyrsun üstne fubugahi ateş sadlırısı yapıcak

oLm git Küçük Ark. oyna pokemon mudur pkemom mudur nedir kartlarınıda al bura sana göre deiL bide ortalığa BAN atmayı BıraK

• yönetime söyleyelim bari. foruma bir de "çocuk bahçesi" bölümü açılsın. oyalanır yavrucaklar.

• ZATEN SANA GICIĞIM AL SANA BAN... GÖZÜN DOYSUN..
    HANGİ POKEMONMUŞ... ÇOCUKMUSUN SEN YA..
    LUCİFERİ İYİ DEMİŞ VALLA.. ŞURAYA Bİ ÇOCUK BAHÇESİ AÇALIM SEN ORDA OYNA DUR HİÇ Bİ FORMA DA GİRME AMAN AMAN.. LAZIM DİİL

• quote:

Orjinalden alıntı: luciferi

yönetime söyleyelim bari. foruma bir de "çocuk bahçesi" bölümü açılsın. oyalanır yavrucaklar.

• SAYAYAAAAAAAAAAADEK

• az seyretmedik zamanında

aha ppkemon budur

DİTTO

tüm pokemonların şekline girebiliyor ve şekline girdiği tüm pokemonların saldırılarını yapabiliyor
    sanırım öleydi
  • charizard mıydı hatırlamıom ki valla
  • çok doğru
  • uğraşmayın veletle
  • ulem bu topic unutulmustu nerden getridiniz yine yükselttinizi alalalaaa
    tak1lamy1n pls bebelerlen
  • hadi taso kapışalım
  • hepinizi kaz1cam
  • yok ben halaaa iddia ediyorum togepi..... (yumrtadan çıkmamış ama) kızın kucaanda geziyo sürekli... to gi to gi diyo sadece... bide... birüüürrrrpp diye garip bi sevinmesi wardı

• saydek var bide zuhaaa

benim favorim ditto mu ne vardı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 9 Nisan 2006; 14:33:47 >
  • tpgi ve saydek de güçlü ama ateş sadlırısıyla kaşrı birşey yapmıyrlar.başka seçinn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.