hort ınestıyensen.. abı yarıldım okurken ya..su bokomon bu bokomon mıllete saldırıo herıf.. salarım sımdı kobraychu yu gorursunuz
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig çiklipafı tanıyan varmı????????????????????????????? al sana çiklipaf ablajımm beim kapışalım mı lem veled ü zina alırım bütün tasolarını ona göre insana neler yaptırıyonuz yaf zor buldum zulanın içinde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 12 Haziran 2005, 14:41:25 >
quote:Orjinalden alıntı: mustaa@ hoşgeldin abicim hoşbulma ümidi içindeyim. gel git hep aynı vaziyet... hangi pokemon? aylardır cevap yok.
quote:Orjinalden alıntı: rezilvezir quote:Orjinalden alıntı: mustaa@ hoşgeldin abicim hoşbulma ümidi içindeyim. gel git hep aynı vaziyet... hangi pokemon? aylardır cevap yok. cevabı vericem de hepsini ayrı özelliği var karar veremedim charizard olsun bari
pokuman salgınını hangi kafir donanimhaber sakinlerine bulaştırdı bire kafir tez ortaya çıka kellesi vurula
quote:Orjinalden alıntı: rezilvezir quote:Orjinalden alıntı: _eDDie_ ojegldin, askerlik nasıl gidiyor keyifli... şafak kac usta