Bildirim
Hangileri Ygs Konusu (Biyoloji)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
palmiye -
Palme ab
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Palme bu sefer sadece ygs kitabı değil ygs lys birlikte cikarmis oyle olunca da alasım gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 29 Temmuz 2016; 14:23:22 >
Palme ne zaman ygs çıkardı acaba biyoloji de ??
O zaman sadece a kitabini al anladığım kadarıyla tmsin? A kitabında ygs konuları b kitabında lys konuları var
Asıl sadece YGS olunca alasının gelmemesi lazım amaquote:
Orijinalden alıntı: MontenegroVaas
Palme ne zaman ygs çıkardı acaba biyoloji de ?? -
meb kitaplarını topla sağdan soldan mutlakaquote:
Orijinalden alıntı: darknessx5
Palme bu sefer sadece ygs kitabı değil ygs lys birlikte cikarmis oyle olunca da alasım gelmedi.
çalışacaksan sadece bu kitapları çalış okumadığın satır kalmasın
sonundaki değerlendirme sorularını mutlaka çöz
sonra da çözümlü soru bankası final 3 yazarlı mesela müfredatla tam örtüşüyordu. meb kitabında cevabını bulamayacağın soru yoktu. bu yılki müfradatı bilmem ama yapamadığın soruları meb kitabında bulamıyorsan o kitap gereksiz motivasyon bozukluğu yaratır.
bir de tavsiyem ygs diye ayırma hiç. ygsden önce bir tane bio sb bitir. tüm konuları da oku yani. sonra zaman da kafa da kalmayacak. -
Soru bankası olarak birey a b c serilerinin hepsink karekod video çözümlü yapmış tıp kazandık gidiyoruz bu yıl gerçi ama çok hoşuma gitti ya
Bilmiyordum her zaman ygs lys çıkardığını asıl sorun o değil. Esit agirliga geçebilirim o yüzden ygs lys kitabı alsam palmenin hakkıyla biter mi ygs si?
Cevaplar için sağolun arkadaşlar değerlendireceğim hepsini. Palmenin A kitabı tüm ygs konularini kapsiyor mu?
Tüm 9-10 konuları ve fotonsentez,solunum var palme a da.quote:
Cevaplar için sağolun arkadaşlar değerlendireceğim hepsini. Palmenin A kitabı tüm ygs konularini kapsiyor mu? -
Internette bakıyorum her yerde sistemler ygs de çıkıyor yazıyorlar. Şimdi ben aldım palme A B kitabını. Esit agirlikci olarak butun sistemlere calismali miyim?
Yardım edecek var mi arkadaşlar hangi konulara çalışayım ygs icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 29 Temmuz 2016; 19:29:32 >
-
-
Geçen sene sayısalciydim sistemler hakkında hepsini biliyorum soru da cozdum pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama 9 10 pert benim
Şöyle sorayım 9 ve 10da gördüğümüz konular hangileriydi
biyoda ygs lys ayrımı olmaz gülümquote:
Şöyle sorayım 9 ve 10da gördüğümüz konular hangileriydi -
neye çalışayım tamam olmaz anladık da onu 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ip gerilmesi formülü
- kimler tıp okuyamaz
- iktisat ve ekonomi farkı
- tıpta yatay geçiş kolay olan üniversiteler
- kenko saat ayarlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X