Şimdi Ara

Hanginiz Arda kadar GALATASARAY'lısınızda ıslıklıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: akbilge
    1. OLARAK KAPTANLIK KONUSU

Galatasaray takımının kaptanı ne Arda ne de Sabri olmalıdır. Galatasarayda ve ilk 11 de oynadığı sürece takım kaptanı Ayhan olmalıdır. Bu konuda Ayhana haksızlık yapılmıştır.

Ayhan çok üst düzey futbolcu olmasa da olgun kişiliği, yaşı ve düzgün karakteriyle bu takımın kaptanı olmalıydı.

Ayhan ilk 11 de oynamaz, Mehmet TOPAL ilk 11 de oynarsa bence kaptan Mehmet TOPAL olmalıydı.

Arda ya da Sabri 2. ya da 3. kaptan olarak düşünülebilirdi.

Böyle bir uygulama bence daha doğru oluırdu.

2. OLARAK ARDA KONUSU

Ardanın her ne kadar futbolculuğunu topla çok fazla oynadığından dolayı beğenmesemde Galatasarayda parayı 2.planda tutarak oynamasını takdir ediyorum. Profesyonel bir futbolcu gibi değil, gerçek bir Galatasaray taraftarı gibi hareket ediyor. Bu da gerçekten takdire şayan

İbrahim KUTLUAY Fenerbahçemiz için ne ise Arda da Galatasaray için o.

Ama ne yazık ki basının akıl dışı kıyaslamaları Ardaya çok fazla zarar verdi, Arda da bunun önüne geçmedi, ya da geçemedi. Çok fazla şişirildi, bu yüzdende Ardadan beklentiler çok arttı, yapabileceğinden çok daha fazlası isteniyor.

Çok değil 3, belki 4 sene sonra ben kimsenin Ardayı konuşacağını düşünmüyorum. Yalnız 2 sene bu şişirmelerin meyvesini yemeye devam eder.

Benim şahsi görüşüm Arda Avrupada başarılı olamaz.

Avrupanın orta sıralarına oynayan takımlarında bile ilk 11� e girmekte zorlanır diye düşünüyorum.

1. Galatasaray'ın kaptanlık müessesesi diğer takımlara benzemez... Hele ki senin tuttuğun takıma hiç benzemez... Galatasaray kaptanı Galatasaray altyapısından olur ve Galatasara ruhunu temsil eder (Metin oktay, Cüneyt, Tugay, Bülent, Hakan şükür ve şimdide Arda, Arda gittikten sonra kimin olacağıda bellidir.)

Herdaim yabancı oyuncuları takım kaptanı yapan hatta dahada ileri gidip bazı kulüplerle özdeşleşen oyuncuları kaptan yapan (ogün) hatta ve hatta florya kapısında fener taraftarı döven fatih akyel, katil diye bağıırdığı emre belözoğlunu bile kaptan yapan bir takımın taraftarının kaptanlık müessesesinin ne anlama geldiğini bilmemesi gayet doğal...

2. Arda balon mu değil bu sezon yada taş çatlasın gelecek sezon sonu transfer olacağı takımı görünce anlarsın şimdi sana ne anlatsak boş... Seni kıskançlığınla başbaşa bırakıyoruz...

Aynı şekilde Beşiktaş'ta veya Fenerbahçe'de oynayıp sonra gelip Galatasaray kaptanı olanıda görmedim. Ayhan kaptan olursa bu gelenek bozulur.

• Galatasarayın diğer kluplerden farkı gelenekleridir. Herkes Kaptan olamaz Galatasaray'da.Fenerbahçe'den en büyük farkımız geleneklerimizdir.Fenerbahçe Fatih Akyeli Emreyi Tümeri kaptan yapar ama bizde bu tarz karakterler kaptan olamaz.Tuncay efendi bir futbolcu mesela ama bize gelse kaptan olamaz. Bİr hiyerarşi vardır ve seyirci kaptanı eleştirici aşağılayıcı besteler yapamaz. Taraftar grubu UA maalesef çöküş içinde. Ne geleneklerinin farkında ne tribünde meydana getirdiği antipatinin...
  • Tugay Kerimoğlu Trabzonspor altyapısında yetişti biliyorum ben.
  • Galatasaray PAF takımdan çıkmış A Takıma 1987'de
    quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Tugay Kerimoğlu Trabzonspor altyapısında yetişti biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desecrator

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: Desecrator

Ya Arda'nın neresi abartılıyor anlamıyorum. Ulan tam tersi yerin dibine sokuyorsunuz adamı. İstatistikse istatistik, mücadele ise mücadele, özveri ise özveri. Galatasaray'lılığından bahsetmiyorum bile. Daha ne istiyorsunuz ki bu adamdan? Kimsenin adamın özel hayatına dil uzatmaya hakkı yoktur.

Arda'yı sende malesef çok abartıyorsun.

Arda Turan'ın FB maçında oynaması özveri değildir. Tamamen tribün şovdur. Sayesinde zaten 1 kişi eksik oynadık.

Mücadele? Arda Turan'ın sen son 5 aydır ne mücadelesini gördün?

Arda Turan'ın 2. yarı istatistiğini bana söylermisin?

Arda Turan'ı çok ama çok tutardım, fakat şuan Arda Turan formsuz değil. Arda Turan kaprisli ve havalarda. Nedense tüm bunlar Sinem Kobal sayesinde medyatik olması ile başladı.

Arda Turan tok oldu. Sakın Arda Turan'ın sözlerine kanmayın. Ben galatasaraylıyım, asarım keserim tarzı açıklamaları keşke ağzı değilde ayakları yapsaydı son 5 aydır.

Kimsenin tabi insanın özel hayatına dil uzatmaya hakkı yok fakat şunu unutuyorsunuz, fakat özel hayatının getirdiği sorunlarla başedemiyor Arda Turan.

Arda'nın son 5 aydır mücadelesi yok öylemi? Sana sadece Atletico maçlarını örnek gösteriyorum. Bi insanın hayatında oynamadığı mevkiide oynayıpta bu kadar mücadele ettiğini acaba gördünmü?

Fenerbahçe maçında oynamasının hata olduğunu sanırım hepimiz kabul ediyoruz. Özveri deyince hemen oraya vurmayın olayı.

Ayrıca tekrar söylüyorum Sinem Kobal'la ilişkisiymiş, sinema kapatmasıymış falan bunlar bizi ilgilendiren şeyler değildir. Bunlar Arda'nın şahsiyetini ilgilendiren, özel konulardır.

Herneyse, hiçbişeye saygınız yoksa bari o koluna taktığı pazubant'a saygınız olsun.

Malesef tipik gözü kör taraftar profilisin.
    Pek tartışmaya gerek yok.

Arda Turan'a lafımız bizim, Galatasaray pazubantına değil. Bu kadar konuyu çarptırman bile aslında kendininde bazı konularda yanıldığını bilmendir.

Ayrıca Arda Atletico Madrid maçlarında pek bi mücadele göstermedi.

Sinem Kobal la değil, Adriana Lima ile çıksın, fakat bu ilişki sonrası form düşüklüğü varsa nedeni ne acaba?

Sinem Kobal İNGİLTEREde yaşamak istiyorum demişti geçen sene bi röpörtajında. Arda Turan öncesi. Acaba Arda Turan'ın kafasını fazlası ile çelmesin?

Bizi ilgilendirmez ayrı, adamda bi umursamazlık var buda ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ya arkadaşlar yapmayın. Arda dediğiniz adam, tesislerde bir oyuncunun akrabasının telefonu Fenerbahçe marşı olarak çalıyor diye tepki gösterip, çaldırmayın bunu burada diyebilecek kadar Galatasaraylıdır. Bırakın da adam 3-5 maç kötü oynasın.
    Aynısı bizim Gökhan Gönül için de geçerli.
    Adam 2 maç kötü oynadı mı hemen eski formundan uzak yok şöyle yok böyle...
    Halbuki adam çoğu maça sakat sakat ve sırf takım eksik kalmasın diye çıkıyor ve bir gün de para konusunda ağzını açmamış kendisine ne verilirse ona talim olacak kadar Fenerbahçelidir.
    Bazı değerleri ve değerlileri bu kadar kolay harcamalayalım.

Bi futbolcuyu eleştirmek harcamak değildir...

Hatalarını görüp, eğitmeyip, poposunu devamlı kaldırmak harcamaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

Galatasaray PAF takımdan çıkmış A Takıma 1987'de
    quote:

Ben de Hami ve Metin Diyadin ile beraber altyapıda oynadıklarını hatta çok samimi olduklarını biliyorum. Hatta yıllar önce TRT de yayınlanan bir röportajında Hami için : "Türkiye'nin yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan biridir. Altyapıda beraber oynarken çok güzel zamanlarımız geçti" dediğini hatırlıyorum.

• o zaman şöyledir trabzon paf takımdan galatasaray paf takıma geçmiş olabilir büyük olasılıkla oradan galatasaray a takıma çıkmıştır
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

Galatasaray PAF takımdan çıkmış A Takıma 1987'de
    quote:

Ben de Hami ve Metin Diyadin ile beraber altyapıda oynadıklarını hatta çok samimi olduklarını biliyorum. Hatta yıllar önce TRT de yayınlanan bir röportajında Hami için : "Türkiye'nin yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan biridir. Altyapıda beraber oynarken çok güzel zamanlarımız geçti" dediğini hatırlıyorum.

• Yalnız şunuda farkettim.

Destek vermeliyiz. Ama hatalarıda görmeliyiz. Arda Turan'ın her yaptığı hareket doğruymuş gibi savunanlar var. Arda Turan'ın yeteneğine değil kimsenin lafı, Arda Turan koyuda bir Galatasaray'lı, Ama Arda Turan demek Galatasaray demek değil. Bazı arkadaşlar Arda Turan'ı şu an Metin Oktay, Tugay, Bülent Korkmaz gibi aynı kefeye koyuyolar. Daha ÇOK ama ÇOK erken.
  • tugay galatasaray'dan önce trabzonspor altyapısında oynamıştır
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar yapmayın. Arda dediğiniz adam, tesislerde bir oyuncunun akrabasının telefonu Fenerbahçe marşı olarak çalıyor diye tepki gösterip, çaldırmayın bunu burada diyebilecek kadar Galatasaraylıdır. Bırakın da adam 3-5 maç kötü oynasın.
    Halbuki adam çoğu maça sakat sakat ve sırf takım eksik kalmasın diye çıkıyor ve bir gün de para konusunda ağzını açmamış kendisine ne verilirse ona talim olacak kadar Fenerbahçelidir.

Yapılanlar eleştiriydi yani öyle mi ? 3-5 kendini bilmez takımdaki asıl Galatasaraylıları küstürüyor daha kötü olmalarına sebebiyet veriyor haberiniz yok. Eleştiri tabiki olacak herkes eleştiri yapacak ama böyle olmamalı.

• quote:

quote:

quote:

Yapılanlar eleştiriydi yani öyle mi ? 3-5 kendini bilmez takımdaki asıl Galatasaraylıları küstürüyor daha kötü olmalarına sebebiyet veriyor haberiniz yok. Eleştiri tabiki olacak herkes eleştiri yapacak ama böyle olmamalı.

ben benim yorumlarım için dedim onu.
    Tribünde yuhalamayı demedim.

Kendi yorumların için konuşuyorum, Galatasaray tribünü adına değil. Bencede futbolcu yuhalanmaz. Leo Franco ve Jo da yuhalanmaz.

• Valla beni ilgilendirmez ama Arda, Sinem Kobal'dan sonra biraz etkilendi gibi bu olaydan. Ama tabii bilmediğimiz başka bir etkende olabilir. Neyse boşverin. Biz işimize bakalım.

UltrAslan'a acaip sinir oldum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben benim yorumlarım için dedim onu.
    Tribünde yuhalamayı demedim.

Kendi yorumların için konuşuyorum, Galatasaray tribünü adına değil. Bencede futbolcu yuhalanmaz. Leo Franco ve Jo da yuhalanmaz.

Ben senin yorumların üzerine yazmamıştım ki onu. Genel anlamda yani yapılanlar üzerine yazdım. Yoksa aynı şeyleri söylüyoruz.

• 100 yıllık çınarın kaptanına suçu ne olursa olsun, saygı gösterilmelidir..

100 yıllık çınar diyoruz, bu kulüp sabırla, yönetim biçimiyle, sıkıntılarla stresle baskıyla, iyisiyle kötüsüyle ayakta kalmış
    sen bu çınarın kaptanına saygısızlık edemezsin etmemelisin çünkü sende o çınarın bir parçasısın kaptanı gibi
    iyisiyle kötüsüyle desteğini vermelisin, taraftarlık nedir sence? sürekli galibiyet bekleyen başarı bekleyen şampiyon olan kupalar kaldıran takımın bir parçasıymış gibi görünen hayaletlik mi?
    -yoksa kötü günde destek olacak itici güç mü? sezon başından beri neredesin diye sormazlar mı adama sen görevini yaptın mı ki kaptanından daha fazlasını istiyorsun!

haddini bil ultrAslan..
  • kendi galatasaraylı sanan bazı kişiler takımı protesto ediyo . peki neden ? 2 sene şampiyon olamadık diye . o zaman izleyin şu videoyu . bu videu 1987 yılına ait . galatasaray o dönbemde en son 1973 yılında şampiyon . taraftar 14 sene bekledi . ama 14. senede bile tribünler tıklım tıklım dolu , ali samiyende şu sözler yankılanıyodu .
    tirübünlerle coşacaksın , kupaları alacaksın
    sen şampiyon olacaksın , seni sevmeyen ölsün . ÖLSÜN!
    14 SENELİK BU ÇİLE , BİTSİN ARTIK BU SENE
    SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN , SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN . ÖLSÜN!!!

İŞTE TARAFTAR LIK BUDUR . taraftarlık demek en zor günde takımının yanında olmak demek . destek olmak demek . köstek olmak demek değil . helei joyu , dos santosu ... 5 bin kişiyle karşılamaya gidenler , asla protesto yapamazlar
    http://www.youtube.com/watch?v=jVk1CkX6pc0

• quote:

Tugay Türkiye'nin ilk altyapı transferidir.. TS altyapısından GS altyapısına transfer olmuştur daha sonra 3 sene altyapıda oynadıktan sonra A takıma alınmıştır...
  • Bir Bursaspor'lu olarak Arda'yı ıslıklayanları kınıyorum,yazıklar olsun...
    Hiç yakışmadı Galatasaray taraftarına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cricket_man

Bir Bursaspor'lu olarak Arda'yı ıslıklayanları kınıyorum,yazıklar olsun...
    Hiç yakışmadı Galatasaray taraftarına...

Onlar Galatasaray taraftarı değil Ali Sami Yen de

Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom tezahüratını ıslıklayıp birde Sosyete Şaşırma Sabrımızı taşırma diyen dağıran kişiler Galatasara taraftarı değiller

Taraftar görünümlü öküzler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Geçen sene Lincoln efendi keyif yaparken niye Gs ruhu diye bağırmadı bu taraftar?
    Canı istediği zaman oynadığı için niye ruh filan demedi?

Yoksa 2 tane no-look pas attığı için mi?

bunun lincoln le ne alakası var ve lincoln ün karakter sorunu olduğunu nerden biliyorsun? yani medyanın gazına gelip ardayı ıslıklayan taraftardan ne farkın kalıyor ki senin bu durumda. sende medyanın gazına gelip lincoln karaktersiz demiş oluyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.