Şimdi Ara

Hanginiz Arda kadar GALATASARAY'lısınızda ıslıklıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akşahin

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Geçen sene Lincoln efendi keyif yaparken niye Gs ruhu diye bağırmadı bu taraftar?
    Canı istediği zaman oynadığı için niye ruh filan demedi?

Yoksa 2 tane no-look pas attığı için mi?

bunun lincoln le ne alakası var ve lincoln ün karakter sorunu olduğunu nerden biliyorsun? yani medyanın gazına gelip ardayı ıslıklayan taraftardan ne farkın kalıyor ki senin bu durumda. sende medyanın gazına gelip lincoln karaktersiz demiş oluyorsun...

Medyanın gazına gelmek değildir bu.
    Canı istediği zaman oynuyordu, istemediği zaman kendisini hemen yere atıyordu. Bunu yapan karaktersizdir bana göre.
    Gittiği tatilden dönmek bilmiyordu. Takımda ikilik yaratıyordu.
    Skibbe oynasın diye sürekli pohpohluyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

quote:

Geçen sene Lincoln efendi keyif yaparken niye Gs ruhu diye bağırmadı bu taraftar?
    Canı istediği zaman oynadığı için niye ruh filan demedi?

Yoksa 2 tane no-look pas attığı için mi?

bunun lincoln le ne alakası var ve lincoln ün karakter sorunu olduğunu nerden biliyorsun? yani medyanın gazına gelip ardayı ıslıklayan taraftardan ne farkın kalıyor ki senin bu durumda. sende medyanın gazına gelip lincoln karaktersiz demiş oluyorsun...

Medyanın gazına gelmek değildir bu.
    Canı istediği zaman oynuyordu, istemediği zaman kendisini hemen yere atıyordu. Bunu yapan karaktersizdir bana göre.
    Gittiği tatilden dönmek bilmiyordu. Takımda ikilik yaratıyordu.
    Skibbe oynasın diye sürekli pohpohluyordu.

canının isteyip istemediğini nasıl anlayabiliyorsun, bunu bilebilmen için lincolnün kendisi olman lazım lütfen zannımıza göre konuşmayalım.
    kendini yere atması ise ne futbolcular biliyorum arif erdeminden say hakan şükürüne kadar kendini yere atan, hatta bir örnek vereyim
    çok severim kendisini mondragon bile bi maçta kendinden kısa bir futbolcu ile kafa kafaya vermiş ve kendini yere atmıştı :) oluyor bunlar futbolda.
    doğru gittiği tatilden geri dönmek bilmiyordu takımda ikilik yarattığı ve skibbenin pohpohladığıda zanına göre bir yorum, bana görede arda takımda ikilik yaratıyor ve direk adnan polat ile pohpohlanıyor evladımız falan diyor ne alakaysa; derim...

• Mesajların sadece birkaçını okudum ve diyorum ki Arda size bu sözleri yutturacak... Görürüm o zaman...
  • Herkes anasının karnından süper kaptan olarak mı doğuyor?
    Arda bu sene kaptanlığı öğreniyor, hataları elbet var ama hatalarından ders çıkarıyor.
    Sezon başında çoko hırçındı, hakeme dalaşırdı artık bundan vazgeçti.

Acemilik dönemlerine bakarak kaptanlığı kaldıramadı demek çok yanlış, bunun için protesto edilmesi yanlış.
  • evet
    ve biz insanlara kaldırabileceklerinden daha büyük sorumluluklar verip, beklentilerimizi yüksek tutuyoruz.
    herkese kurtarıcı payesi verip ve görmemişler gibi havaalanlarında daha futbol oynamadan haketmedikleri
    ilgiyi göstermeleri bu futbolcuları olumsuz yönden etkiliyor. umarım özellikle şu son dönemde yaşananlardan
    sonra HERKES KENDİNE bir ders çıkartmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

quote:

Orijinalden alıntı: Cricket_man

Bir Bursaspor'lu olarak Arda'yı ıslıklayanları kınıyorum,yazıklar olsun...
    Hiç yakışmadı Galatasaray taraftarına...

Onlar Galatasaray taraftarı değil Ali Sami Yen de

Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom tezahüratını ıslıklayıp birde Sosyete Şaşırma Sabrımızı taşırma diyen dağıran kişiler Galatasara taraftarı değiller

Taraftar görünümlü öküzler!!!

• bizde de zamanında alex'i protesto edenler olmuştu statta.Ben utanmıştım o kişilerin fbliliğinden ve eminim o kişiler şu an pişmandır yaptıklarına.Alex'in ne kadar büyük bir futbolcu ve büyük bir kaptan olduğunu anladılar sonradan.

Arda için de bu geçerli.Taraftarın bir anlık kinine kurban gitti.Arda'nın gönlü alınmalı ilerleyen haftalarda.Yoksa gs'nin yetiştirdiği en büyük değerlerden biri elinizden kayıp gider.İleride pişman olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: YoK
    Tugay Kerimoğlu Trabzonspor altyapısında yetişti biliyorum ben.

Tugay Türkiye'nin ilk altyapı transferidir.. TS altyapısından GS altyapısına transfer olmuştur daha sonra 3 sene altyapıda oynadıktan sonra A takıma alınmıştır...

Orasını bilmiyorum. Bildiğim ailesi İstanbul'a göç ettikten sonra Galatasaray'a transfer olduğu. Sonuç olarak Galatasaray kaptanlarının tamamı kendi altyapısından yetişme değil Yusuf Altıntaş,Erdal Keser, Hakan Şükür gibi. Önemli olan altyapıdan yetişmesi değil bana göre takıma verdiği hizmetlerdir.
  • Bence hiç hoş bir davranış değildi.
    Ya tek Arda'ya protesto yoktu tüm oyunculara vardı.
    Ne gerek vardı ki sanki son hafta oldu gs sonuncu oldu.
    isterse 6.cı olsun ne olmuş yani.
    BEn gs'da Arda'yı istemiyorum gözüme futbolu güzel gelmiyor(herkese göre değişir).Sezon sonu gidiceğine adım gibi eminim.
  • greyhound

dostum tamam ardaya gıcıksın sevmiyosun ama
    düşüncelerin aklının önüne geçiyo galiba
  • Arda 3 ay bilemedin 5 ay kötü oynadı ama geldiğinden beri ortalamanın üstünde performans gösterdi. Dünyada ki her oyuncunun kötü dönemi vardır, Messi'nin Ronaldo'nun Kaka'nın bile. Sizler 3-5 ay kötü dönem geçirdi diye Galatasaray'a üst düzeyde performans göstererek hizmet etmiş bir adamı hangi zihniyetle ıslıklıyorsunuz, moralini bozuyorsunuz, oyuna küstürüyorsunuz? Birde çıkıp ukala ukala Arda şöyle böyle diyorlar.

uA kendine baksın önce, bir dönem Avrupa'da eserken bu stad cehennem diye anılıyordu, şimdi stada gelenler uyuyorlar. 14 yıl şampiyon olamadığımız dönemde nasıl olsa şampiyon olunur, önemli olan takıma bağlılık diyorlardı şimdi 2 sene şampiyon olamadık diye ona buna çamur atıyorlar. Oyunculara laf edilmiyordu, şimdi 2 hafta bir teknik direktör, yönetim ve oyuncu değiştirmeye kalkıyorlar. Yuh lan hepinize!

• quote:

quote:

quote:

Tugay Türkiye'nin ilk altyapı transferidir.. TS altyapısından GS altyapısına transfer olmuştur daha sonra 3 sene altyapıda oynadıktan sonra A takıma alınmıştır...

Orasını bilmiyorum. Bildiğim ailesi İstanbul'a göç ettikten sonra Galatasaray'a transfer olduğu. Sonuç olarak Galatasaray kaptanlarının tamamı kendi altyapısından yetişme değil Yusuf Altıntaş,Erdal Keser, Hakan Şükür gibi. Önemli olan altyapıdan yetişmesi değil bana göre takıma verdiği hizmetlerdir.

Tamam zaten benim söylediğim şeyin altına imza atıyorsun bu düşüncenle.. Altyapı lafına neden bu kadar takıldınız anlamadım... Hepsi altyapında yetişecek diye bir kanun yok elbette ama birçoğu altyapından diğerleride yıllarını Galatasaray'a vermiş oyuncular... Fatih Terim'den beridir Galatasaray'ın kaç kaptanı var bir sayın lütfen... Hasan Şaş'ı sayarsak 6 tane... 30 senede 6 kaptan ki birtanesi sadece 1 sene yaptı o görevi (Hasan Şaş) Bence bu muazzam bir olay ve bir kültür... Bunun neyini tartışıyoruz çözemedim bazı arkadaşlar anlamak istemiyorlar çünkü...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam zaten benim söylediğim şeyin altına imza atıyorsun bu düşüncenle.. Altyapı lafına neden bu kadar takıldınız anlamadım... Hepsi altyapında yetişecek diye bir kanun yok elbette ama birçoğu altyapından diğerleride yıllarını Galatasaray'a vermiş oyuncular... Fatih Terim'den beridir Galatasaray'ın kaç kaptanı var bir sayın lütfen... Hasan Şaş'ı sayarsak 6 tane... 30 senede 6 kaptan ki birtanesi sadece 1 sene yaptı o görevi (Hasan Şaş) Bence bu muazzam bir olay ve bir kültür... Bunun neyini tartışıyoruz çözemedim bazı arkadaşlar anlamak istemiyorlar çünkü...

1. Galatasaray'ın kaptanlık müessesesi diğer takımlara benzemez... Hele ki senin tuttuğun takıma hiç benzemez... Galatasaray kaptanı Galatasaray altyapısından olur ve Galatasara ruhunu temsil eder (Metin oktay, Cüneyt, Tugay, Bülent, Hakan şükür ve şimdide Arda, Arda gittikten sonra kimin olacağıda bellidir.)

Bu yanlışı düzeltmek için yazdım. Galatasaray kaptanı Galatasaray altyapısından olmaz. Galatasaray kültürünü bilen , takıma en fazla hizmet eden oyunculardan seçilir daha doğru bir tabir olurdu. Zira yukarıdaki cümle ile insanlar kaptanların sadece altyapıdan yetişen oyuncular içinden seçildiğini düşünürler.

Kaldı ki diğer bütün klüplerde bu böyledir. Öncelikle takıma en fazla hizmet eden oyuncular kaptanlık görevini alır. Eğer bütün oyuncular 2-3- senelik ise takımdaki ya en yaşlı-tecrübeli oyuncu kaptan olur. Günümüzde klüplerimiz maalesef futbolcu çöplüğü haline geldiği için istikrarla oynayan futbolcu bulmak maalesef çok zor. O yüzden de kaptanlık seçimi artık eskisi kadar kolay değil.

Kaldı ki tartışmaya konu olan Ayhan zaten Galatasaray'da kaptanlık yaptı
    http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/haber/5725.php

• Galatarasay trübünleri dolayısıyla UA son zamanlarda çırpındıkça batıyor. Maç içinde daha yarısında kalecisini ıstıklayan taraftar rakip takıma efendilik yaptık susturamadık diyor aynı efendilik yapanlar kaptanına fatura keserken sesleri etrafı inletiyor.
    Ayıptır ayıp.

En büyük hata Ardayı kurtların önüne atan yönetimindir. Adamın fiyatını arttırmak için ticaret için ne Messi ile kıyaslanmadığı kaldı ne o yaşta bir oyuncunun kaptan yapılmadığı.

Ardayı koca Galatasaraya kaptan yapanlar utansız.
    Türk futbolu Türk futbolcusu dugusaldır soğuk kanlı değildir robot değildir. O yüzden yabancı teknik direktörler başarısız olur o yüzden dolmuşa gelince oynar bu adamlar ölümüne savaşır. O yüzden GS nin en başarılı dönemi Fatih Terimledir.

Böyle olunca da kaptanlığın verdiği sorumluluk toparlayıcılık görevler diğer ülkelerdeki gibi değildir.
    Türk futbolunda kaptan abidir gerekirse babadır. Disiplinsizlik yapan arkadaşına bakışıyla sadece gözleriyle gerekli mesajı verendir. Özel hayatında evlerinde, gezmelerinde, eğlencelerinde abidir. Hadi beyler bunları parçalıyoruz dediğinde onunla kavgaya gider gibi yanına tüm takımı toplayandır. Türk futbolcusunda kaptanlık sadece koldaki bir bant değildir.

Bunların hangisini Arda yapabilir. Arda Ayhana ne diyebilir. En zor günlerde bardan bara koşan koşan Jo nun üzerinde Ardanın nasıl bir etkisi olabilir. Yeni gelmiş ortama ayak uydurmaya zorlanan futbolculara veya gençlere nasıl sahip çıkıp öncülük ederek abilik yapabilir.

Bırakın abi Ardayı pazarlayanları korumayı da boşa birbirinizi yemeyin. Suç ne Ardanın ne de diğer futbolcuların.

- Suçlu Ardayı ticari kafasıyla bakan kurtlar sofrasına atan yönetimindir.
    - Suçlu ne Arda üzerinde ne takım ne de yönetimin üzerinde en ufak bir ağırlığını hissettiremeyen tecrübelerini aktaramayan, Arda dedi oynattım yönetim dedi kaptan yaptım basın eleştirdi kadro değiştirdim futbolcu istedi bara gitti kamp yapmam derim herkes sinamalara barlara koşsun mantığıyla zaman geçiren teknik direktöründür.
    - Suçlu takıma destek vereceğine onları evinde hissettireceğine rakip takımın sesiini keseceğine daha maçın yarısı bitmeden kalecisini ıstıklayan hedef olarak kaptınını gösteren taraftarındır...

• Ya Allah aşkına Barça daki adamlar ruhlarıyla mı oynuyorlar?
    Ruh dediğiniz şey hırs. Bu da formalarla ilgili değil oyuncularla ilgili. Lugano ilk geldiği gün formasına aşık oldu da ruhuyla mı oynamaya başladı. Hayır adamın yapısı hırslı adam. En önemlisi profesyonel. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyor.
    İşin diğer tarafında da profesyonel geleceğini düşünüp daha fazla para kazanmak için kulüp arıyabiliyor. Bulamadığında dönüp aynı ciddiyetle devam ediyor.

Bunun adı mesleğe, kulübe saygı. Daha en basit temel futbol bilgilerini bile doğru düzgün öğrenemeyen yerli futbolcuların bunu öğrenmesini beklemek anlamsız.
  • @akbilge

Beşiktaş'lı birisinin açtığı hangi formayı alsam başlığına, "MOR FORMANIZ OLSA MOR FORMAYI AL DİYECEM AMA YOK. " gibi abesle iştigal eden birşey yazarsan tabii ki tepki çekersin. Ayrıca mesajın silinmiş falan değil. Bu başlığa bakarsan görürsün.

quote:

SADECE GALATASARAY TAKIMINA ÇOKÇA DOKUNDURMALARIM OLDU

Böyle yaparsan zaten sonuçlarına katlanmak zorundasın...
  • doğru yazmışsın ruh diye birşey 2 milyon 3milyon euro kazanan adam için hikaye.

Lucas Neill'i örnek vermiş ultrAslan 20 yıllık Galatasaraylı gibi diye. adam profesyonel sadece görev bilinci var mantelitesi şu ben bu parayı alıyorsam bu takımdan hizmet etmeliyim diyor bu kadar basit millet tutturmuş bir ruh vs. şöyle bir şey var Galatasaraylılığı aşılarsın takım kaptanı olarak gelen arkadaşlarına gruplaşmaları engellersin vs. vs. ama saha içinde ruh vs. kimse sallamasın.

4 sene üst üste şampiyonluğun , UEFA kupası ve Süper kupanın alınmasındaki en büyük pay sahibi Hagi gibi bir adamın takımda olmasıdır bu adam ne Galatasaray altyapısından yetişmiş nede Galatasaraylıdır yedi sülaleden. sadece aldığı paranın hakkını verdi ve kaptanları tarafından gruplaşmalara itilmedi. yani yabancılaştırılmadı.

2000 ruhu = ARKADAŞLIK

bu arkadaşlığı kim sağlıyordu takım kaptanları !

şuan Galatasaraydaki en büyük sorun ne takım içi gruplaşmaların olması aynı şey Lincoln zamanında da vardı.
    quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Ya Allah aşkına Barça daki adamlar ruhlarıyla mı oynuyorlar?
    Ruh dediğiniz şey hırs. Bu da formalarla ilgili değil oyuncularla ilgili. Lugano ilk geldiği gün formasına aşık oldu da ruhuyla mı oynamaya başladı. Hayır adamın yapısı hırslı adam. En önemlisi profesyonel. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyor.
    İşin diğer tarafında da profesyonel geleceğini düşünüp daha fazla para kazanmak için kulüp arıyabiliyor. Bulamadığında dönüp aynı ciddiyetle devam ediyor.

Bunun adı mesleğe, kulübe saygı. Daha en basit temel futbol bilgilerini bile doğru düzgün öğrenemeyen yerli futbolcuların bunu öğrenmesini beklemek anlamsız.

• Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) 11. kuruluş yıldönümü kutlandı. GSYİAD'ın 11. kuruluş yıldönümü için düzenlenen gecede kürsüye çıkan Adnan Polat, son günlerde gelişen olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle Galatasaray'ın bir teknik direktör sorunu olmadığını vurgulayan Polat, şöyle konuştu:

"Bizim teknik direktör sorunumuz yok. Bu mesele kapansın. Teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dır. Kendisiyle bir yıllık daha sözleşmemiz var, devam edeceğiz. Hatta ben Rijkaard'la, bir yıl kalan sözleşmeyi bir sene daha uzatmak için konuştum. Ancak kendisi bana, "Ben önce bu teklife layık olmalıyım. Önümüzdeki yıl büyük başarılara imza attıktan sonra konuşalım" dedi. Rijkaard ile yola devam ediyoruz, bu konunun tartışılacak yanı yok."

TARAFTAR, PROTESTOSUNDA HAKLI

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarı kırmızılı taraftarların, Diyarbakırspor maçındaki protestolarını ise haklı bulduğunu belirterek, bu konuda ise şu yorumu yaptı:

"Galatasaray'a gönül veren insanlar, elbette ki başarılı olmamızı istiyor. Galatasaraylı taraftarlar da son gelişmelerden sonra Pazar günkü Diyarbakırspor maçındaki protestolarında haklı. Ancak bu olay burada kapanmalı. Herkes Galatasaray'a hizmet etmeye devam etmeli. Protestoya hedef olan oyuncuların başında gelen Jo Alves, bu konuya çok üzüldü. Yaşananlardan çok pişman olduğunu söyledi. Jo, bizimle yaptığı görüşmede, "Ben Galatasaray'da kalmak istiyorum. Ama kalamasam da iz bırakarak ayrılmak istiyorum. Mutlaka Galatasaray'a bir katkı sağlamak için bundan sonra hata yapmayacağım" sözünü verdi.

ARDA, GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK KAPTAN

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Diyarbakırspor maçında protestolara hedef olan futbolcular arasında bulunan kaptan Arda Turan'a da sahip çıkarak, şunları söyledi:

"Pazar günü maçtan sonra spor programlarında Arda Turan ile ilgili tartışmaları dinledim. Yapılan eleştirinin büyük bir bölümünü Arda haketmiyor. Ben Bülent Korkmaz'a da 23 yaşında kaptanlık verdim. İlk yılında Bülent Korkmaz da kaptanken hatalar yaptı. Arda da genç bir insan. Belki ufak tefek hataları da olmuştur. Ama tanıdığım en kişilikli kaptanlardan biri. Arda'nın bir özel hayatı var. Tabii ki bir arkadaşı, sevgilisi olacak ve onunla Galatasaraylı sporcuya yakışan bir şekilde her ortamda bulunacak. Biz geçtiğimiz günlerde engelliler için yapılan bir törende Arda Turan'ın kız arkadaşıyla birlikte sunucu olarak yer almasını istedik. Arda önce bunu yapmak istemedi, ancak bizim isteğimiz sonrasında engelli vatandaşlarımıza bir hizmette bulunmak amacıyla sunuculuk yaptı. Ben kendisinden çok memnunum. Aslan gibi bir kaptan. Çok onurlu ve akıllı bir delikanlı. Arda da bizim kaptanımız olmaya devam edecek"

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diyorum bu naftalin kokusu ne
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.