Şimdi Ara

Hangisi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• uppppppp
  • upppppppppppp
  • Doğal olarak ilk gamebook daha iyi ancak nedense hala ucuz olma sebebini çözebilmiş değilim. Ama buraya özel değil, aşağı yukarı her yerde 5000-5500 civarı satılıyor bu model. Isınma sorunu var gibi duruyor rusların yayınladığı inceleme videosunda ama yine de forumdan bir arkadaş satın almış, inceleyecek ondan haber bekliyoruz. İkisi de asus'un tek fanlı modeli diye biliyorum bu yüzden biraz beklemekte fayda var.
  • Asus dandik malzeme kullanıyor almanı tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. yi al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Kaliteli kullanan marka hangisi peki Casper mi? En kaliteli 2-3 Laptop markasından biri Asus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Kaliteli kullanan marka hangisi peki Casper mi? En kaliteli 2-3 Laptop markasından biri Asus

Aç bi forumdaki asus sahiplerinin şikayetlerinr bak plastik kasa yapip sürüyo piyasaya asus beşik gibi sallaniyo kasasi 3 4 saat oyun oyna yumurta kır pişir üzerinde o derece ısınıyo eee tek fanla nereye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

quote:

Aç bi forumdaki asus sahiplerinin şikayetlerinr bak plastik kasa yapip sürüyo piyasaya asus beşik gibi sallaniyo kasasi 3 4 saat oyun oyna yumurta kır pişir üzerinde o derece ısınıyo eee tek fanla nereye kadar.

Sonuna kadar katılıyorum, asusun kasa zangir zangir sallanıyor. 3200 tl ye dell aldım hepsiburadadan bakalım umarım beni Üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

quote:

Sonuna kadar katılıyorum, asusun kasa zangir zangir sallanıyor. 3200 tl ye dell aldım hepsiburadadan bakalım umarım beni Üzmez.

Dell gaming 7566 yı bende bugün sipariş vercem akşama gelir bakalım nasıl olcak ekranı iyi değil diyolar ama ben fazla takmam kafaya.

• söylenilen cihazlarda iyi fakat şu sıra 7. nesil core i7 ve gtx 1050 serisi arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.