Şimdi Ara

hangisi??????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

hangisi??????????????

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2017)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lysmagdduru -- 24 Haziran 2017; 23:15:56 >

• yardımmmmmmmmmmmmmmmm
  • up
  • ?????????????????????????????????
  • yukarı
  • up
  • Kesinlikle Bilkent
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma bir anket daha mükemmel derecede mantık ötesi kişi şu üniversitede okuyayim demez önce şu bölümü sonra şu üniversitede der hukuk istiyosan hukuk istemiyorsan digeri
  • bzy_ kullanıcısına yanıt
    Simdi karsınizdaki kisi bu tarz bi konuda sizinle aynı görüste olmayabilir sacma demeniz yanlıs.Benim abim bilkent hukukta okuyor ve zorlandıgını görüyorum bir büyük abim bilkent isletme mezunu ve borusanda calısıyor.isletme mezunj oldugunuzda tıp gibi cok net ne olacagınızı belli eden bir bölüm degil ve hukuk okursam da ekonomi hukukunda ilerleyip bir sirkette calismak istiyorum o yüzden benim icin az cok yakın bölümler oluyor ilerde calisma ortami olarak. iki alanda da kafamda güzel seyler var.Bu anket biraz daha üniversiteye yönelik benim icin.Karsıdaki insanın görüslerini isteklerini bilmeden böyle bos yorumlar atmayın

• lysmagdduru kullanıcısına yanıt
    boş olan sensin ki böyle bir anket yapiyorsun dostum hukuk zor diye hukuk okumaktan vazgeçilmez hukukcu olmak istemiyorsan hukuk okumazsın benimde bilmem nerdeki kuzenim işletme okudu burgerde çalişiyor hukuk okuyanda 3 bin tl maaş aliyor digeri 50 bin tl sanırım anlayamiyorsun tekrar yazayım hocam sana ne istiyorsan onu sec hukuga ilgin varsa avukatlık , hakim , savci olmak sana güzel geliyorsa hukuk sec işletme istiyorsan işletme seç
  • bzy_ kullanıcısına yanıt
    Zor diye vazgectim diye bi sey yok su an sadece merak ettigim bi sey var evet sen böyle düsünüyor olabilirsin eminim sana katılanlar da olacaktır.İsletmeyi dısardan da bitirebilirsin hukuk mezunı olupta burgerda calisabilirsin bu kiside biten bir sey.Benim tepki gösterdigim sey sacma demen ki ben sana bossun demedim bos yorum dedim ikisi farklı seyler bence.Neyse sagol fikrini belirttin

• lysmagdduru kullanıcısına yanıt
    umarım sizin icin hayırlı olani secersiniz bol şans
  • yukarı
  • bari hukukçu ol gardaş
  • up
  • Bilkent işletme tabi ki.

• sonics093 kullanıcısına yanıt
    neden sizce
  • hukukçular kızacak da hukukun bi adı kaldı. okul ismi olarak bilkent gaziyi öper.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.