Arkadaşlar 1.3 CDTİ mi yoksa 1.7 DTi mi? Olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? Siz hangisini tercih ederdiniz ve neden?(maksimum 13000 ytl)
Vereceğiniz tüm bilgiler için teşekkür ederim.
Dipnot:özellikle 2 kapılı olmasını istiyorum ve yukarıdaki linkler örnektir.
4) Açtığınız başlıklar konularla alakalı olsun istiyoruz. Yani acil cevap, acele yardım, bu kararsızlık beni bitirdi yerine, sorduğunuz veya paylaşmak istediğiniz bilgi ile alakalı başlıklar atmanızı istiyoruz. Bunun 2 faydası var;
-Normalde o topiği açmayacak kişi başlığı görüp o konuda bilgisinin olduğunu düşünerek başlığı açıp yorum yazabilir. -Aynı noktalardan geçecek sonraki üyeler,o konuyu arattığında direk başlığını bularak,o konuda geçen bilgileri kullanabilir. Konu ile alakalı başlık atmayan arkadaşların topikleri kilitlenecektir.konu başlığını değiştireceklerine dair pm attıklarında kilit kaldırılacaktır
fiyatina gore guzel araclarmis, listeme ekledim :) ben olsam 1.3 olani tercih ederdim, pek bilgili degilim fakat daha yeni teknoloji oldugunu biliyorum.
Yukarıdakilerin örnek olması iyi çünkü iki araçta kamyonet. Yani ticari olarak kullanılmış.
Yakın zamanda el değiştirmemiş ve kamyonet olarak geçmeyenleri tercih etmenizi öneririm.
Ben de 1.3 olanı tercih ederdim ve fiyatlar hakketen fena değil.