öyle dememek lazım ötekisinde nasıl çıktıgını görebilirmisin ama bunda begenmezsen siler yine çekilirsin
sagol bakarım ama yazarsan daha iyi olur çümkü sizin görüşlerinize göre bitane almayı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kingteamkenan
sagol bakarım ama yazarsan daha iyi olur çümkü sizin görüşlerinize göre bitane almayı düşünüyorum
O zaman bir katagori belirtseydin o katagoriye gore bir Marka/model soylemek mumkun olurdu. Simdi en iyi kamera 1Ds Mark dememin bir anlami olmaz.
Ama tabiki ben o kadar ac gözlu degilim gönlumde yatan makina modeli 20D ve D70
abi ne yapcan onu daha iyisini alırsan en azından bir kere ve en iyisini almış olursun
eeee............ yok mu başka tavsiyesi olan şurda bi araştırma yapmaya çalıştım ama görüyorum ki herkes çok duyarsı laşmış
quote:
Orjinalden alıntı: kingteamkenan
eeee............ yok mu başka tavsiyesi olan şurda bi araştırma yapmaya çalıştım ama görüyorum ki herkes çok duyarsı laşmış
abicim insanlar artık bıkdı bu sorulardan bence.son 5 sayfayı gezersen böyle onlarca topik göreceksin
Sevgili Kenan,
Kendine bir fotoğraf makinesi satın almak istiyorsan, öncelikle hem zevkine hem de maddi olanaklarına göre (3-4 makinelik) bir seçim listesi hazırlamalısın. Buna göre senin için en doğru makineyi belirleme yolunda ben ya da forum arkadaşlarım çok daha kolay yardımcı olabiliriz.
Bu arada çift nick kullandığın için ceza alacaksın. @kingteamkenan=@kenan41
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme