Şimdi Ara

HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET YARDIMLARINIZLA HANGİ KARAKTERİ SEÇEĞİMİ BULDUM TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE ŞİMDİ İSE NE OLMALI ?
    HUNTER
    THIEF
    TRADER

EVET BEN BLADER OLUCAM SAĞLAM Bİ BLADER KOMBOLARIYLA ORTALIĞI YIKAN Bİ BLADER VE HUNTER OLMAYI DÜŞÜNÜUORUM BLADERE NE YAKIŞIR SİZCE ?

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

• Hunter blade ye uyar.
  • saol yorumun için dierleri de yazsın ...
  • bence blade'ye en uygun meslek Hunter
  • Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum Hunter kısmında, ancak bi builde bi job'u yakıştırarak değil, bizler olan namuslu, şerefli insanlara yakışacak olan Hunterlıgı tercih etmeni isterim, çünkü oyundaki meslekler gerçeği yansıtır diye düşünüyorum her ne kadar bi oyun olsada ticaret yapmaya çalışan bi adamın malını gidip kaçırmak olur mu yahu, yazıktır günahtır adama oysaki bizler onlara yardımcı olmalıyız, üstü kapalı+birazda şakalı bi deyişle görüşlerimi bildirmek istedim şimdiden hayırlı olsun.. [Thief olan güzel abilerim, kardeşlerim;üstüne alınmasın lütfen küçük bir ayrıntı~detay ve eğlence amaçlı yazılmış birşey ]

• Thief olmak kötü birşey değildir, treaderın malını çalınca günah işlemiş olmuyorsunuz merak etmeyin.Sonuçta oyunu yapan firma koymuş thiefliğide, gerçek değilki bir oyun sadece

Hangi meslekten zevk alıyorsan onu yap yok blader a hunter yakışır yok bowa treader yakışır yok nuker a thief yakışır ama swod olucak spear sa hunter..

yok böyle birşe yani her meslek her builde yakışır hangisinden zevk alıyorsan arkadaşların hangi mesleği seçmişse sende onu seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 13 Eylül 2009; 17:30:56 >
  • hunter tabiki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @RadonTR

Sen hunter olursan,ben hunter olursam nerede kaldı bunun zevki.

(Thiefim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Thief olmak kötü birşey değildir, treaderın malını çalınca günah işlemiş olmuyorsunuz merak etmeyin.Sonuçta oyunu yapan firma koymuş thiefliğide, gerçek değilki bir oyun sadece

Hangi meslekten zevk alıyorsan onu yap yok blader a hunter yakışır yok bowa treader yakışır yok nuker a thief yakışır ama swod olucak spear sa hunter..

yok böyle birşe yani her meslek her builde yakışır hangisinden zevk alıyorsan arkadaşların hangi mesleği seçmişse sende onu seç

+1; Thief kısmı eğlencesi.. | Kesinlikle arkadaşa katılıyorum zevk alma meselesi, Ben hunter'lıgı severim onu yaparım, başkası başka şeyi sever onu yapar..Bu iş böyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadonTR -- 13 Eylül 2009; 17:37:14 >

• Kesinlikle Hunter
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

@RadonTR

Sen hunter olursan,ben hunter olursam nerede kaldı bunun zevki.

(Thiefim)

Pişman oldum yazdığıma, hehe..;Haklısın tabiikide..
  • Hunter tabikide

Blade güçlü adamdır, ezilmez, kardeşlerini korur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhack_

Hunter tabikide

Thief olunca başka thiefleri koruyamaz mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zhack_

Hunter tabikide

Thief olunca başka thiefleri koruyamaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum Hunter kısmında, ancak bi builde bi job'u yakıştırarak değil, bizler olan namuslu, şerefli insanlara yakışacak olan Hunterlıgı tercih etmeni isterim, çünkü oyundaki meslekler gerçeği yansıtır diye düşünüyorum her ne kadar bi oyun olsada ticaret yapmaya çalışan bi adamın malını gidip kaçırmak olur mu yahu, yazıktır günahtır adama oysaki bizler onlara yardımcı olmalıyız, üstü kapalı+birazda şakalı bi deyişle görüşlerimi bildirmek istedim şimdiden hayırlı olsun.. [Thief olan güzel abilerim, kardeşlerim;üstüne alınmasın lütfen küçük bir ayrıntı~detay ve eğlence amaçlı yazılmış birşey ]

Sorunların var anlaşılan Söyleyelim kaldırsınlar istersen Hırsızlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum Hunter kısmında, ancak bi builde bi job'u yakıştırarak değil, bizler olan namuslu, şerefli insanlara yakışacak olan Hunterlıgı tercih etmeni isterim, çünkü oyundaki meslekler gerçeği yansıtır diye düşünüyorum her ne kadar bi oyun olsada ticaret yapmaya çalışan bi adamın malını gidip kaçırmak olur mu yahu, yazıktır günahtır adama oysaki bizler onlara yardımcı olmalıyız, üstü kapalı+birazda şakalı bi deyişle görüşlerimi bildirmek istedim şimdiden hayırlı olsun.. [Thief olan güzel abilerim, kardeşlerim;üstüne alınmasın lütfen küçük bir ayrıntı~detay ve eğlence amaçlı yazılmış birşey ]

Sorunların var anlaşılan Söyleyelim kaldırsınlar istersen Hırsızlığı

Burayı tatsız bi ortama dönüşterecek en son kişilerden birisiyimdir herelde, ama güzel kardeşim sanırsam pek iyi okumuyorsun, bu yazdıgımın sonundada "eğlence amaçlı yazılmış birşey" diye yazıyor kalın kalın...Neyse yanlış anlaşıldıysa tekrar söyleyelim, şaka amaçlı yazılan birşey..

• Guildin veya yakın arkadaşların çoğunlukla hangi mesleği yapıyorsa onu seç.Takım şeklinde olduktan sonra ister hunter ol ister thief ol zevk alırsan ama tek başına zevk alamazsın.
  • Hunter bir blader için iyi meslek Koruyan tank ol. Bir blader zaten mini ök.z
  • yeni başlayanlar için uygun bir çar değil blader. Geç olmadan bırak. SP farmsız iyice beter oluyor
  • quote:

Thief olmak kötü birşey değildir, treaderın malını çalınca günah işlemiş olmuyorsunuz merak etmeyin.Sonuçta oyunu yapan firma koymuş thiefliğide, gerçek değilki bir oyun sadece

Sonuçta dünyada da hırsızlık yapabilirsin ama yapıyor muyuz? Hayır!

Ne istiyorsan onu ol. Hunterlık pek zevkli değildir açıkçası. Ama sanırım yeni gelen sistemle para kazanılıyormuş. Eğer öyle birşey varsa hunter iyi gider bladera. Ama şunu söyleyeyim 76+ olmadan joblara atılmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.