Şimdi Ara

HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Blader'e Thief yakışmaz. Blader saldırı değil bence defans karakteridir. Ama yeri geldimide komboyu koyar. Ya trader yada Hunter olucan Blader le. Bence bir Wizard ile nasıl Trader olamazsan Blader ilede Thief olamazsın. Sen kervanı indireyim diyene kadar adam diğer şehire gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum Hunter kısmında, ancak bi builde bi job'u yakıştırarak değil, bizler olan namuslu, şerefli insanlara yakışacak olan Hunterlıgı tercih etmeni isterim, çünkü oyundaki meslekler gerçeği yansıtır diye düşünüyorum her ne kadar bi oyun olsada ticaret yapmaya çalışan bi adamın malını gidip kaçırmak olur mu yahu, yazıktır günahtır adama oysaki bizler onlara yardımcı olmalıyız, üstü kapalı+birazda şakalı bi deyişle görüşlerimi bildirmek istedim şimdiden hayırlı olsun.. [Thief olan güzel abilerim, kardeşlerim;üstüne alınmasın lütfen küçük bir ayrıntı~detay ve eğlence amaçlı yazılmış birşey ]

ya oyunda şimdi belirlenmiş joblar arasında namuslusu şereflisi diye bişi olmaz bi kere.ve sorda seçtiğin meslek gerçeği falan yansıtmaz. bende blade bile olsa ben thief olmayı seviyorum. bana daha zevkli geliyo. oyunda zaten kişilik kazanmak için değil zevk almak için oynanır. kendine bu kadar stres yapma bence senin düşüncendede hırsızlık daha zevkli olur diye düşünüyosan hırsız ol. hırsız olunca namusundan yada şerefinden bişi eksilmeyecek sroda ilk oynadığımda hatırlıyom thief olmuştum. kaç yıldızlı mal kaldırmak ne demek bilmiyorum. yerde bi sürü mal buldum janganda giydim elbiseyi aldım tüm malları heryerde npc thiefler çıkmaya başladı artık kaç yıldız olduysa hatırlamıyom. onlardan beni bi hunter kurtarmıştı :)) ilk başta epey kaçtım adamda adam kaçma yazıyo ben kaçıyom sonra saolsun kurtardı beni npclerden

• Trader baya emek işidir, diğer joblara göre çünkü kendine iyi korucak hunterlar lazımdır...bide düşük lvl li trader oldumu hunterin işi zorlaşır...ama ilk başta önemli olan bundan zevk almaktır..ben 3 senedir nerdeyse bu oyunun içersindeyim ve daima hunter olmuşumdur...son zamanlarda thiefliğe döndük guildce ve aslında thieflikte bir o kadar zevkliymiş :D yane bence jobu seçerken union ve guildin durumuna bakarak seçmende fayda var..çünkü oyun artık eskisi gibi bireysel değil ; takım oyununa dönmüştür...sen ne kadar 100lvl FF bir blader olsanda karşındaki takım 2 kişi olup ve 100FFcleric varsa senin o ikisini alman çok çok zor...yane kısaca blader hunter yok nuker thief olur diye birşey yok bence ilk önce senin sevicen,zevk alıcan job ikincisi ise iyi bir takıma ihtiyacın olcak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: webelectronics

Trader baya emek işidir, diğer joblara göre çünkü kendine iyi korucak hunterlar lazımdır...bide düşük lvl li trader oldumu hunterin işi zorlaşır...ama ilk başta önemli olan bundan zevk almaktır..ben 3 senedir nerdeyse bu oyunun içersindeyim ve daima hunter olmuşumdur...son zamanlarda thiefliğe döndük guildce ve aslında thieflikte bir o kadar zevkliymiş :D yane bence jobu seçerken union ve guildin durumuna bakarak seçmende fayda var..çünkü oyun artık eskisi gibi bireysel değil ; takım oyununa dönmüştür...sen ne kadar 100lvl FF bir blader olsanda karşındaki takım 2 kişi olup ve 100FFcleric varsa senin o ikisini alman çok çok zor...yane kısaca blader hunter yok nuker thief olur diye birşey yok bence ilk önce senin sevicen,zevk alıcan job ikincisi ise iyi bir takıma ihtiyacın olcak....

+1

• Hunter
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Thief olmak kötü birşey değildir, treaderın malını çalınca günah işlemiş olmuyorsunuz merak etmeyin.Sonuçta oyunu yapan firma koymuş thiefliğide, gerçek değilki bir oyun sadece

Hangi meslekten zevk alıyorsan onu yap yok blader a hunter yakışır yok bowa treader yakışır yok nuker a thief yakışır ama swod olucak spear sa hunter..

yok böyle birşe yani her meslek her builde yakışır hangisinden zevk alıyorsan arkadaşların hangi mesleği seçmişse sende onu seç

1,tabi goldu gerçek para ile trader hayvanını da silkle alınca hakka tabi olmuyor hele hele joymax thief koyduysa kesin hakka gecmiyor joymax biliyor ya gunah olup olmadığını gerisini boşwer :)) brak ALLAH aşkına,

2.ayrıca sana yapıcağım tavsiyem ise serverın durumuna bak ona göre meslek seç mesela bizim serverda thief göremiyorum ne hunterlıktan ne de traderlıktan zevk almıyorum :(( yani aksiyon yönünden dedim :)
    fakat bir tank a hunter gider :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 30 Ekim 2009; 23:13:59 >

• ___HUnter___

Ama oyunda ki bazı uyuz traderler yüzünden bende Thief oldum. adama yardım ediyorsun adam ardkşını çağırıyor geliyor fln yani çok düzembazlar var ondan sinbir oldum bende bu ay Thief oldum
    Thiefler organizelikte çok super xD
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.