MODELLER LE İLGİLİ FİKRİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM BİR KARAR VERMEM LAZIM
SAYGILAR
Passat 1.8T alıp sıralı takar keyfine bakarsın
Hepsinden daha performanslıdır ve donanım olarak da gerekeni fazlasıyla vereceğini düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Passat 1.8T alıp sıralı takar keyfine bakarsın
Hepsinden daha performanslıdır ve donanım olarak da gerekeni fazlasıyla vereceğini düşünüyorum
1.8T alırdım 150hp cok performanslı araba.. 2.0dan daha guclu bir motor.. donanım olarakta highline en ustundur 2005te cıkarılmıs exculisive paketi vardır. onlardan sonrada comfortline gelir.. bunlardan hangisini alırsanız alın pisman olmazsınız. ama trendline almayın acayip bos oluyor araba..
quote:
Orijinalden alıntı: sixers3
1.8T alırdım 150hp cok performanslı araba.. 2.0dan daha guclu bir motor.. donanım olarakta highline en ustundur 2005te cıkarılmıs exculisive paketi vardır. onlardan sonrada comfortline gelir.. bunlardan hangisini alırsanız alın pisman olmazsınız. ama trendline almayın acayip bos oluyor araba..
Alıntıları Göster
2.0 Alırdım ancak
1.8T nin vergi avantajı olur dusuncesındeyım..
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
2.0 Alırdım ancak
1.8T nin vergi avantajı olur dusuncesındeyım..
Alıntıları Göster
1.8 ile 2.0 vergisi aynı değil mi
quote:
Alıntıları Göster
Benim aracım Passat 2.0 Senin yerinde olsam 1.6 sına hiç bulaşmam. 2.0 da tatmin edici 130 beygir ama 1.8T al derim. 150 beygir motor var daha performanslı.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: over and under 1.8 ile 2.0 vergisi aynı değil mi
1799 ise alt kademe 1801 ise 2000 ile ayni kademe.
passat 1.8 t - 1.781 cc olduguna gore 2.0 motoruyla arasinda yaklasik 500ytl gibi yillik fark cikiyor.
1.8T en mantıklı tercih yalnız turbo arızası verirse yandınız
quote:
Orijinalden alıntı: erdor
1.8T en mantıklı tercih yalnız turbo arızası verirse yandınız
Alıntıları Göster
2004 passat 1.6 kullıcısıyım . 1.6 bence alma 1.8T al alıcaksan. 1.6 motor dıye dusunup az yakıcak dıe tahmın ederken baktımkı arac yakıtı cok fazla . performans yok yakıt cok . bence 1.8T
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
2004 passat 1.6 kullıcısıyım . 1.6 bence alma 1.8T al alıcaksan. 1.6 motor dıye dusunup az yakıcak dıe tahmın ederken baktımkı arac yakıtı cok fazla . performans yok yakıt cok . bence 1.8T
Alıntıları Göster
hiç düşünmem 1.8T...
quote:
Orijinalden alıntı: vct2000
hiç düşünmem 1.8T...
Alıntıları Göster
1.8T çok güzel araç.Turbosu sağlam bulursan hemen al derim.Turbodan başının ağrımamasını istiyosan 2.0 da 130 bg yeterli olacaktır.
Saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: OctaviA_1907
1.8T çok güzel araç.Turbosu sağlam bulursan hemen al derim.Turbodan başının ağrımamasını istiyosan 2.0 da 130 bg yeterli olacaktır.
Saygılar...
Alıntıları Göster
1.8 daha mantıklı olacaktir ama alırken turbosuna baktırmanda fayda war sonra masraf açmasın