Şimdi Ara

Hangisi: Asp.NET/MVC mi Android/Java mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden ? çok basit bir masaüstü programını bile 1500 tl ye yapıyorum ayrıca web sayfalarınıda 800-1500 arası gidiyor host domain hariç. Yetrki kaliteli birşeyler üret tabi gerçekten işi iyi yaparak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freelancer olarak profesyonel olarak çalıştım. ama beleşçi ve enayi yerine koymak isteyen ülkemizde çok. ben ülkemizi kastettim. ya bir yazılım şirketinde çalışacaksın veya yurtdışında çalışacaksın. öyle tek başına çalıştığında sana yetecek kadar bile kazanamıyorsun. ayrıca ülkemizdeki piyasada dolandırıcı ve beleşçi dolu. ya paranın tamamını alamıyorsun veya adam piyasadan kayboluyor projeyi aldıktan sonra. yoksa anca angaryasını çekersin milletin. kodlamayı kendin için yapacaksın hacı. bir meslek olarak görmeyeceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de Freelance programcılık ve web işleri berbat halde. Geçen ay muhasebeci bir adamla tanıştım, adam muhasebe bürosunda 3-4 kişi çalıştırıo, büyük firmaların muhasebesini tutuo yani parası iyi, iyi para kazanıo, sohbette dedi ki: Bizim yeni vergi düzenlemeleri vs müşterilerimiz için webten takip edebilmesi için yeni bir site yapmamız gerekti, türkçeye ek olarak İngilizce arayüzlü, veritabanlı siteyi 600TL'ye yaptırdık. İlk başta 400TL'ye yaparımdedi ancak ing arayüz için 200TL daha istedi, öyle 600TL'ye oldu dedi !

Ben de zaten o zaman Türkiye'de Freelance programcılık ve web işleri berbat halde dedim. Türkiye'deki bi freelance sitesinde Mobil uygulamaya widget ekleme işi vardı bütçe olarak ne yazmışlar bilio musunuz: 30TL . Lafta, medyada falan dünya lideriyiz de gerçekte Hindistan'ın bile altındayız. Ha şimdi çıkar biri ordan İstanbul'da finans sektöründe çalışan bi programcı arkadaş var ayda 15000TL net alıo, Türkiye iyi der, Türkiye iyi olur merak etmeyin siz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.