telefon almayı düşünüorum n70 mi yoksa n91 mi daha iidir?
yaa şimdi ii diemeiz ama n91 4gb bellek gelişmiş müzik fonksiyonları 3.6mm kulaklık girişi vs. özellikler....n70 çift kamera bir smartphone...kamera olarak n70 daha ii galiba ama bu özeeliklere göre kendin artı eksileri ççıkar we kara wer...
quote:
Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa
yaa şimdi ii diemeiz ama n91 4gb bellek
Bir N70 parası daha verip 4GB bellek almak ne kadar akıl karı?
n70 görünş olarakta daha yakın gelio ama müzik için tasarlanmmş bi telefon başka önerceğin bi telefon var mı
ama senin yerinde olsam n80i de beklerdim çünkü bayağı bi gusel özellikleri var
bnce de n91
1.500 ytl civarı bi para verebileceksen n91 al son zamanlarda gördüğüm en iyi nokia ama fiyatı bu civarda olur tahminen
N91 aL
3250 de n91 e yakın bi telefon mu model olarak benzioda bide müzik özelliği falan gerçi 3250 1gb ama.
ben olsam n91 alırdım.
N91 alabiliyosan, 3250 falan düşünme
N91 TABİ Kİ
tabiiki n91 hafıza ses kalitesi görüntü kalitesi herşeyiyle n91 karşılaştırmak bile mantıksızlıktır
imate sp5i+orijinal kulaklık+4gb sd kart al derim nokayayı sal o kadar para yatıracaksan telefona...
N91 ama çok para yaa. bu kadar para vermemek lazım telefonlara. Kİmse almasa yarısından da az fiyata satıp gene kar edebilirler. Olan gene bize oluyor...
İkisi arasındaki fark müzik ve hafıza. Eğer bu ikisi gerekli değilse N70
n70 tabiki ..
n91 alip 3000 muzik yukleyip dolu sarjla 20 parca dinleyecen en fazla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme