Bildirim
hangisi daha iyi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu 2 model arasinda daglar kadar fark var. Fiyat farkida ona gore tabi. En belirgin farki 5322 nin 5ms tepkime suresinin olusu. Sanirim baska soze gerek yok. -
vatan bilgisayarın sitesinde pfl5322 için tepki süresi 8 ms yazıyo hangisi doğru -
herkes kafasina gore yaziyor galiba. simdi de 6 ms yazan pdf buldum.
http://www.p4c.philips.com/files/3/32pfl5322_10/32pfl5322_10_pss_fra.pdf
burada da 8 ms yaziyor
http://www.shop.value-one.de/produktinfo/bundle_0708/philips_tft.pdf
-
Philips in eksiği 1:1 pixel mapping yapmaması ve vga girişinin olmaması... Değerlerle ilgili philipsin en yetkili adamıyla görüştüm. Normal de her firma kendi tekniği kullanıyor ölçüm sistemleri için. piyasada samsung değerleri çok yüksek gözükünce philipsde samsungun testleriyle test etmiş cihazları. O yüzden 7500:1 6 ms karşılaştırmak için doğru değer... Ben bu cihazı aldım ama pc girişi olmadığı için soru işareti oluştu kafamda... Başta bu değerlerde kafamı iyice karıştırmıştı... he bide artı söyliim hdmi 1.3 var philipsde... ingilterede satılan aynı cihazda pixelplus2 yüklü bu demektirki teknik servis upgrade yapabilir software i sistem buna müsait.. -
Dostum,
Sizin yerinizde olsam eş değer ürünlerde Philips-LG karşılaştırmasında Philips tercih ederdim. Bunun yansıra her firma kendi ölçüm tekniğini kullanmıyor. Ancak yeni ölçüm teknikleriyle karşımıza çıktıkları doğru. Bu da biz tüketicileri yanıltıyor. Philips'in de yaptığı bu bence. Ancak ben sizin yerinizde olsam dinamik kontrast yerine , gerçek kontrasta dikkat ederdim. Ayrıca her iki marka yerine Sony Bravia Engine modeller üzerinde dururdum. Zira Sony diğerlerine göre çok farklı bir görüntü kalitesine sahip . -
bigmaster haklısın sony in üst serileri çok iyi ama fiyatları 3 milyardan başlıyor. ben philips ile samsungu karşılaştırmaya çalışyorum... Birde ne yalan söyliim türkiye gibi kaçak software in kullanıldığı bir ülkede aynı panellere sadece software i için 1-1.5 milyar fazla vermek ve üstüne üstlük aslında hd yayında hepsinin aynı olduğunu görmek insanı rahatsız ediyor. o yazılımlar çoğunlukla sd yayını desteklemek için geliştiriliyor. -
Caninsan dostum,
Ben sizinle aynı fikirde değilim. Mağazalarda HD yayınlarla cihazları gördüm, kalite ne kadar yukarı çıkarsa, görüntünün de o derece mükemmelleştiği farkediliyor. Ayrıca bir TV ye , başka bir TV nin software nin yüklenebildiğini de ilk kez sizden duyuyorum. sanıyorum bu noktada yanlış bir bilgilenmeniz olabilir. Çünkü bu işlemler sadece sotware ile değil mikroişlemci elektronik deverelerle de yapılıyor. Bu arada bazı modeller arasında da panel farkı bulunmaktadır.
Geçtiğimiz günlerde Sony'nin yeni çıkan 100Hz, 10 bit panelli D serisini izlemeye gittim. Mağazada hem standart DVD yayını , hem de HD uydu yayın vardı. Sony lerde demo modu var. Demo modunda ekran ortadan ikiye bölünerek bir tarafta Bravia kapalı, diğer tarafta Bravia açık şeklinde, teknolojinin etkisi açıkça gösteriliyor. Her ikisinde de demo modları açılmıştı. Sizin dediğinize benzer şekilde DVD yayında Bravia açık modda , müthiş bir fark sözkonusuydu. HD yayındaki TV de ise etki biraz azalsa da yine bariz bir görüntü farkı vardı. Bu teknoloji farkedildiği kadarıyla renklerin zenginleştirilmesi, görüntünün daha keskin - detaylı hale getirilmesi ve kontrastının geliştirilmesinde etkin bir rol oynuyor. Maddi İmkanı olanve görüntükalitesinde hasasiyeti olanlar , bence üst limitlerinde bir tercih de bulunmalıdır. Teknoloji bence bunu hakediyor doğrusu.
-
tabiki samsung le32s81b -
Gerçekten de Sony Bravia ların görüntüsü çok iyi. Renkler çok oturmuş. Cihazda eksik yanda abartıda yok. Eğer sony bravia lar pahalı diyorsanız ben onlara en yakın samsungları gördüm. Özellikle R81 ler çok iyi ancak yine rakam yukarıda kalıyorsa S81 tercih edilebilir. Tasarım olarakda tatmin edici bir tv. -
quote:
Orjinalden alıntı: Büşra.Leblebici
tabiki samsung le32s81b
Büşra Hn.
İmzanız için bir yorumda bulunmak isterim.
Bir Alman Atasözü : Şeytan detayda gizlidir der.
Bu söz mühendislikte başarısı tartışılmaz Almanya'da sık kullanılır. Alman mühendislerle çalışmış olanlar bilirler sanırım. Çünkü üretimde titizlik, ince püf noktalarına verilen dikkat , kalite gelişiminde en önemli yeri tutar ve ileriye götürür. Yani daha iyisini yapabilmenizi sağlayan etkenlerdendir. -
valla arkadaşlar bugün bimeks de tekrar baktım samsung ve philipse ... r81 için bişey diyemem ama sanırım philips daha iyi gibi gözüküyor... Üstelik ben dandik set üstü antenle philips de iyi görüntüler aldığımı söylemeliyim. maç yayınıda güzeldi. Ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var... Bu arada software update ile ilgili bi yanlış anlama var. o sadece benim fikrimdi. Paneller aynı panel daha doğrusu aynı cihaz. içindeki eeprom servis tarfından değiştirilebilir diye bir fikir yürüttüm sadece...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X