Şimdi Ara

hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3mbps'e kadar gerçek sınırsız 49 tl

hangisi daha iyi?

birde izmir/menderes te uydunet oluyormu ?

yardımcı olursanız sevinirim.

• Sürekli download yapıyorsan 3mbps tek başına yeter. 40gb 2 saatte indiriyorum ben (:
    Tarife Seçici »
    http://turksatkablo.com.tr/ "Sağ tarafta Binamda Hizmet Var mı?"
  • 3mbps nin download hızı tam olarak nekadar oluyo? bide bu linkini verdigin bölgeye göre hizmet bulma gibi biseymi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

3mbps nin download hızı tam olarak nekadar oluyo? bide bu linkini verdigin bölgeye göre hizmet bulma gibi biseymi acaba ?

Kapı numarana kadar seçiyorsun varsa vardır. Bende 3mbps istiyorum ama önce 1mbps ile deneme yapıcam. Yeterse onla devam ederim. Tek kullanacaksan sende önce bir deneme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberL0RD

quote:

3mbps nin download hızı tam olarak nekadar oluyo? bide bu linkini verdigin bölgeye göre hizmet bulma gibi biseymi acaba ?

Kapı numarana kadar seçiyorsun varsa vardır. Bende 3mbps istiyorum ama önce 1mbps ile deneme yapıcam. Yeterse onla devam ederim. Tek kullanacaksan sende önce bir deneme yap

ya ben menderesteyim fakat sitede menderes yok :( gaziemir falan var bize yakın olan
  • quote:

ya ben menderesteyim fakat sitede menderes yok :( gaziemir falan var bize yakın olan

İzmiri bilemem ama mah/sok noları değişiklik gösterebiliyor varsa senle aynı yerde kullanan elbet görür konuyu. Kendine en yakın mahalleye bak mesela. Olmadı 444 0 126 arayıp sorararsın (:
  • quote:

quote:

İzmiri bilemem ama mah/sok noları değişiklik gösterebiliyor varsa senle aynı yerde kullanan elbet görür konuyu. Kendine en yakın mahalleye bak mesela. Olmadı 444 0 126 arayıp sorararsın (:

teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

Rica ederim. Bu arada deprem olmuş galiba İzmir'de Geçmiş olsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

Rica ederim. Bu arada deprem olmuş galiba İzmir'de Geçmiş olsun...

sağol kardesim.ama ben hiç hissetmedim o konuda sıkıntım olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.