ben windows xp kullanıyordum fakat windows 7 startere geçtim oncedende windows 7 home basictim verim alamadıgım için xp geçmiştim ve neden verim alamadımı forumda bir kaç arkadaş p4 işlemci windows 7 de güzel çalışmaz dediler elimde bi adet intel celeron 2.40ghz 2.41 ghz işlemci var bu işlemciyi taksam ? daha iyi verim alabilirmiyim windows 7 adına ? sistemimide yazayım szin için...
anakartımada uyumlu olurmu acaba ? anakartım Gıgabyte 945-GCM-S2L suanda starter kullanıyorum alabildiğim verimi sorarsanız home basicden daha iyi verim alıyorum..
biraz yardımcı olup cevablarsanız çok sevinirim simdiden teşekkürler
Direk Windows 8.1 e geç bilgisayarına can verir. Ciddiyim. Farkı göreceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: medal55
dostum windows 8.1 cdsi var elimde fakat geçemiyorum bu hata var biosumu güncellersem geçer dediler fakat anakartımın son güncel biosu 2011 tarihli ve beta indirme linkinide bulamadım aslında nasıl yapıcagımıda bilmiyorum oyle kaldım dostum yardımcı olursan yapablirim..
quote:
Orijinalden alıntı: NationaLThieff
quote:
Orijinalden alıntı: medal55
dostum windows 8.1 cdsi var elimde fakat geçemiyorum bu hata var biosumu güncellersem geçer dediler fakat anakartımın son güncel biosu 2011 tarihli ve beta indirme linkinide bulamadım aslında nasıl yapıcagımıda bilmiyorum oyle kaldım dostum yardımcı olursan yapablirim..
Bu kurtarma CD'si yükleme CD'si değil ki.
NationaLThieffN
kullanıcısına yanıt
Windows 8.1 embeded ındustry pro x86 yükle normal sürümlerden bile daha hızlı olduğunu göreceksin Kıyaslaman açısından; işletim sistemi:http://www.tnctr.com/topic/263033-alpelwin-81-indstry-prox86guncelgoersel-170814/ 2005 model acer travelmate 2420 işlemci:celeron hdd:50gb ram:1.5gb e.kartı:intel g915-g910 ti zannedersem(onboard) pc 10 sn altında açılıyor,programlar stabil,sayfa açma ve kapama da dalgalanma veya kasma yok(özellikle dikkat ettim.onboard olduğo için) senin sistem bundan çok çok iyi daha iyi verim alırsın orginali benden olsun sevabına
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.