Şimdi Ara

HANGİSİ DAHA İYİ KARDEŞLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 asus gördüm bildiğim kadarıyla bunlar en iyisi eger daha iyisini biliyorsanız tavsiyeleriniz çok güzel olur eğer yoksada bunlardan hangisi daha iyidir söylerseniz çok sevinirim örnek: ısınması oyundaki grafiklerde hangisi daha iyi olur ışıklandırma pil ömrü ekran kartı ses özelligi filan aklıma gelmeyenleride eklersiniz :)
     HANGİSİ DAHA İYİ KARDEŞLERİM HANGİSİ DAHA İYİ KARDEŞLERİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O 2 sinden hangisi iyi kardeşim

• O yolladıgım 2 asustan kardeşim 😃

• Aaaaa asus deglmiş ya varsıya geçen forumda senin önerdigin asus
     HANGİSİ DAHA İYİ KARDEŞLERİM

• UzmanForumcu kullanıcısına yanıt
    Kıvırma şimdi allah bilir banlancam diye nasıl korkuyosundur :)

Anladında anlamamış gübü yapıyorsun. Yöneticiler inceler yüzde 97 sensin o kişide ip den tespit edilir sen isen sen değilsende artık sana büyük bir özür borçlu olurum.
  • Kardeşim istediğim cihazı sizlerle beraber bulmaya çalışıyorum işte :) ama yani o kadar tavsiyelerden sonra bunlar aklımda kaldı bunlardanda hangisi daha iyi size sormak istedim Arkadaşlar 2 asus gördüm bildiğim kadarıyla bunlar en iyisi eger daha iyisini biliyorsanız tavsiyeleriniz çok güzel olur eğer yoksada bunlardan hangisi daha iyidir söylerseniz çok sevinirim örnek: ısınması oyundaki grafiklerde hangisi daha iyi olur ışıklandırma pil ömrü ekran kartı ses özelligi filan aklıma gelmeyenleride eklersiniz cok teşekkür ederim şimdiden kardeşlerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi daha iyi acil yardım?
    12 yıl önce açıldı
    A3 Hangisi Daha iyi??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben farkındayım ama geri geleceğini bildiğim için denemiyorum azmine saygı duydum yunusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

ben farkındayım ama geri geleceğini bildiğim için denemiyorum azmine saygı duydum yunusun

Bende saygı duyuyorum. Tek arkadaşı 1 saat öncesine kadar DonanımHaberTavsiye idi şimdi silmiş onu yakayı ele verdim ama kendimi inandırmalıyım o olmadığıma diye :)

Valla yakalanınca bile birşeyler yapmaya çalışıyor ya helal olsun.
    Resmi bile var adamın elimizde. Şimdi bu hesaptan da o ben değildim diye inkar eder ve kendi kendini ele verir :) Verdi de zaten

Profilinin önbelleğine bi girebilsem göstercektim. Hay aptal kafam neden ss almadım.
  • Kardeşlerim onu tartışacagınıza bana yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: halil0234

Arkadaşlar 2 asus gördüm bildiğim kadarıyla bunlar en iyisi eger daha iyisini biliyorsanız tavsiyeleriniz çok güzel olur eğer yoksada bunlardan hangisi daha iyidir söylerseniz çok sevinirim örnek: ısınması oyundaki grafiklerde hangisi daha iyi olur ışıklandırma pil ömrü ekran kartı ses özelligi filan aklıma gelmeyenleride eklersiniz :)

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n750jk-t4109h-notebook-pmu308510

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-apache-pro-ge60-2pe-494tr-superr-notebook-pmu327739

http://www.ebrarbilgisayar.com/exper-xcellerator-q5v-g05-gaming-notebook-pmu339885 bu modelleride kontrol edebilirsin.

• Kardeşim asus veya toshiba iyi deniyoe sadece msi yide ben beğenmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.