Şimdi Ara

HANGİSİ DAHA ZENGİN ? (Sıgara içen mi ? - Sıgara içmeyip Sturbucksa gidenmi ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Lise hayatımdada üniversite hayatımdada her istediğimi aldım ve dilediğim yere gittim. Bunların hepsini nasılmı yaptım tabiki Sıgara içmeyerek.

mesela sıgara içen arkadaşlarım çitos - patos yerken ben Pringles yedim. Onlar tost yerken ben pizza yedim. Şimdi popüler konulardan biri sturbucksta kahve 50 lira olmuş . kahveye o kadar para verilirmi veren maldır diyenlerin çoğu sıgaraya günde 15-20 lirasını veriyor. oysa o kahve 1-2 hafta yetecek kadar. Şimdi hangimiz mal oluyoruz.

Lafım hem sıgara içip hem sturbucksa gidenlere değil . Anladık siz zenginsiniz :D

• sigara içmeyip her iki günde bir oraya gidip 30-40 TL bayılan mallar tanıyorum.

ben hem sigara içmiyorum hem starbucksa gitmiyorum çünkü fakirim.
  • Arkadaşlar siz dış dünyadan habersiz misiniz starbucks'ı gözünüzde neden üst noktalarda bir yere koyuyorsunuz? Dışarı çıkacak vakit geçirecekseniz bunu en ucuza yapmanın yolu starbucks. Dünya devi bir franchise olduğu için fiyatları local işletmelere göre çok daha düşük. Nasıl bir hamburger restoranında 30 liradan aşağıya yiyemezken burger king'de 20 liraya yiyebiliyorsanız aynı mantık starbucks ve yerel kahvecilerde de var.
  • ikisini de birkaç kere denedim ikisi de saçma sapan şeyler.
  • Bende sturbucksa çok gitmem . ama arada bir giden adamada mal demem . benim gözümde sıgaraya günlük 20 lira vermek saçma
  • Starbucks zengin mekanı değil ki. Self servis olan, karton-plastik bardakta kahve beren bir yer zaten lüks değildir. Lüks yerde adam ister, kahvesi önüne porselen vb fincanında servis yapılır. Popüler olması farklı bir konu. Kahvenin fiyatının fazla olması tamamen marka adının vermiş olduğu bir şey. Yani o kahve diğer kahvelerden iyi olduğu için 50 lira değil, sırf starbucks etiketli olduğu için 50 lira. Ben şahsen yer seçmem ama çoğu zaman kahve diyarından haftalık çektiririm, hem taze hem de uygun fiyatlı. Ayrıca elinde starbucks amblemli kartonlarla dolaşarak havalı göründüğünü sanan insanlar midemi bulandırıyor. Sevip içene lafım yok, sırf o bardağı elinde taşıyarak sınıfa girmek için komşu şehirden elinde getirip son yudumunu sınıfta alıp bardağı masaya dekor diye yerleştiren eski sınıf arkadaşıma selam olsun bu arada

• pp_pp kullanıcısına yanıt
    Bence o bardakla havalı göründüğünü sanan kişiyle. Şahine doğana egzoz takarak gezen kişi aynı kategoride ve aynı kafada
  • Starbucks tercih sebebimiz müşteriye değer veren hizmet ve ortamın rahatlığı bence. Kısa iş görüşmeleri için ideal
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Kısa iş görüşmeleri için sturbucksa gitmek daha uzun sürüyordur heralde :D hemen alt katınızda değilse.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 20 Nisan 2021; 12:46:29 >
  • arkadaşlarım çitos - patos yerken ben Pringles yedim. Onlar tost yerken ben pizza yedim

bu ne kibir? ego manyağı seni

pringles pizza yiyince statünmü oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 2 Aralık 2019; 12:31:49 >
  • Sigara ve alkol kullanmayip, starbucksa da gitmeyene ne diyelim hocam? :)
  • Moşer kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum ben böyle yapınca ooo zengin adamın hali başka oluyor gibi saçma sapan laflarla karşılaştığım için yazdım. Konu statüde değil parayı doğru harcamak. Pizzanın tosttan üstün olduğunu, pringlesin diğerlerinden kaliteli olduğunu herkes biliyor.
    Sıgaraya vereceğin parayla daha kaliteli yaşayabilirsin demek istiyorum. Beynini biraz zorlarsan anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamii70

Hayır dostum ben böyle yapınca ooo zengin adamın hali başka oluyor gibi saçma sapan laflarla karşılaştığım için yazdım. Konu statüde değil parayı doğru harcamak. Pizzanın tosttan üstün olduğunu, pringlesin diğerlerinden kaliteli olduğunu herkes biliyor.
    Sıgaraya vereceğin parayla daha kaliteli yaşayabilirsin demek istiyorum. Beynini biraz zorlarsan anlayabilirsin.
    ne alakası var ?

biri pizza biri tost

ikisinin yeri ayrı

kahvaltıda insanlar genel olarak pizzamı yer ?

tostmu ?

pringlese gelelim para tuzağı cips cipstir pringles olması değiştirmez bu durumu
  • Moşer kullanıcısına yanıt
    Ben kahvaltıda yazmadım zaten. Bunu varsayım olarakta söylemedim bizzat yaşadığım şeyler adam sıgara alacağı için pizza yemedi tost ucuz olduğu içinde onu aldı.

Birçok kişi pringles sevdiği halde pahalı olduğu için almaz.

Onları yiyorum diye statü kazandırmıyorum yani kendime. Bunları yapanlar benim çok samimi arkadaşlarım. Ama pizza alacak parası varken sıgara yüzünden alamıyorsa ona 1 dilim pizzamı bile vermem.

Senin ortamında parasına bakmadan herkes tadına zevkine göre alışveriş yapıyor olabilirler ama benim yaşadıklarım bunlar.

Sana çok basit anlatayım : Sıgara + Tost = Pizza Çitos + sıgara = Pringles Ben eşitliğin sağ tarafındaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

sigara içmeyip her iki günde bir oraya gidip 30-40 TL bayılan mallar tanıyorum.

ben hem sigara içmiyorum hem starbucksa gitmiyorum çünkü fakirim.

'' ben hem sigara içmiyorum hem starbucksa gitmiyorum çünkü fakirim.''

daha iyi anlatılamazdı hocam. 12 aydır işsizim işsizlikten sigarayı bıraktım. işe girdiğim an başlayacağım nasıl özledim nasılllll
  • sb ye gitmeden evvel joint icen zengindir
  • Starbucks vs sigara karsilastirmasi yapan adam fakirdir ayni benim gibi
  • Sigaramı da alırım ayda bir rakı soframı da kurarım veya bir gece kulübüne gider eğlenirim , sb'ye neredeyse gitmiyorum Caribou'ya gidiyorum genelde herkesin zevki eğlencesi farklı demek ki..
  • Sigara içip Starbucks a giden tabiki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.