quote:Orijinalden alıntı: OzaNbencede dark bende var isteynle takas yapabilirizAlıntıları Göster bende 5 tane normal 2 tane shıny 3 tane dark var inanmassan bhak nickim isminde yazıo
quote:Orijinalden alıntı: OzaNbencede dark bende var isteynle takas yapabilirizAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ozankom bencede dark bende var isteynle takas yapabiliriz ben isterim takas yapalım ne istersin
quote:Orijinalden alıntı: wandyquote:Orjinalden alıntı: ozankom bencede dark bende var isteynle takas yapabiliriz ben isterim takas yapalım ne istersinAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: ozankom bencede dark bende var isteynle takas yapabiliriz ben isterim takas yapalım ne istersin dark veya shiny olan yüksek lvlli pokeler... neler verebilirsin??
quote:Orijinalden alıntı: OzaNquote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: ozankom bencede dark bende var isteynle takas yapabiliriz ben isterim takas yapalım ne istersin dark veya shiny olan yüksek lvlli pokeler... neler verebilirsin??Alıntıları Göster dark aga manyak çakar
quote:Orijinalden alıntı: OzaNquote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: ozankom bencede dark bende var isteynle takas yapabiliriz ben isterim takas yapalım ne istersin dark veya shiny olan yüksek lvlli pokeler... neler verebilirsin??Alıntıları Göster senin lvl kaç
quote:Orijinalden alıntı: OzaNquote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: ozankom bencede dark bende var isteynle takas yapabiliriz ben isterim takas yapalım ne istersin dark veya shiny olan yüksek lvlli pokeler... neler verebilirsin??Alıntıları Göster dark aga manyak çakar
quote:Orijinalden alıntı: TRacymagacandark aga manyak çakarAlıntıları Göster benimkinler "100 YAZIYLA yüs
quote:Orijinalden alıntı: ! ! ! hackeriz ! ! !benimkinler "100 YAZIYLA yüsAlıntıları Göster DaRK GeNGaR
quote:Orijinalden alıntı: ReTRo Dj BoYDaRK GeNGaR Alıntıları Göster yapmayın biladr dark olunca 198 vuruyo adamın 4 canı kalıo heralde dark gengar kullanmadınız
quote:Orijinalden alıntı: wandysenin lvl kaçAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: wandy senin lvl kaç benim lvl 100tabiiki
quote:Orijinalden alıntı: OzaNquote:Orjinalden alıntı: wandy senin lvl kaç benim lvl 100tabiikiAlıntıları Göster ozan krds turnuvadaki rkbin bnm msn i ver ve msn e gir
quote:Orijinalden alıntı: OzaNquote:Orjinalden alıntı: wandy senin lvl kaç benim lvl 100tabiikiAlıntıları Göster ne istersin
quote:Orijinalden alıntı: wandyne istersinAlıntıları Göster sende neler var nickini ver bakayım pokelerine
quote:Orijinalden alıntı: OzaNsende neler var nickini ver bakayım pokelerineAlıntıları Göster hackeriz oyundaki ismin ne
quote:Orijinalden alıntı: aliihsanuzhackeriz oyundaki ismin neAlıntıları Göster O GenGarla BAşka hayalete vur (niıgt shade ile) 330 vurur normali Ha
quote:Orijinalden alıntı: valdanitoO GenGarla BAşka hayalete vur (niıgt shade ile) 330 vurur normali HaAlıntıları Göster BENDE 4 NORMAL 1 DARK 1 SHİNY 2 METAL VAR EN İYİSİ DARK