< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HANGİSİ GELİR Ea İibf (2. sayfa)
-
-
Dokuz Eylül Üni İktisat gelme ihtimali en yüksek olan yer ama fazla yükselmezse İstanbul Üni Maliye de gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 1 Ağustos 2024; 16:4:38 > -
Tanıtım günlerine gittim maliyede bi öğretim görevlisi vardı diğer iibfler baya dolu doluyken maliye bölümünün önünde insan yoktu bu yıl daha az tercih edilir diye düşünüyorum +5 kontenjan da açılmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aahh hayaller hayatlar.
Git Van'da Hakkari'de Hukuk yaz. İnan bana bu saydığın bölümlerden daha iyi.
Hiç birinin geleceği yok, yani zor iş bulursun. Binbir güçlükle okur bitirirsin, iş bulamazsın. Maliye mezunlarını havada kapıp denetçi yapıyolardı sanki hemen.
Tanıdığım çoğu iktisat mezununun en iyisi şuan özel bir şirkette muhasebeci.
Yine de sen bilirsin. Bir işe girerken ünvanın önemlidir. Hangi üniversite diye nadiren sorarlar.
-
Haaa tamam bana bi touch blue alsana
Oğlum yaşındasın yazdığın ayıp. benim yaşım 50.
Fikrimi söyledim ki bunda birşey yok ve karar tabiiki senin.
Ama Bir gün gelir forumda biri çıkıp dediydi dersin.
Dediğim şu en kötü üniversitede bir hukuk okuman bile bu saydığın bölümlerden daha çok geleceği var. ve işin garantiye yakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siarex -- 1 Ağustos 2024; 17:42:37 > -
Yaşınıza başınıza bakmayıp insanların hayatına kararına haddinizi bilmeden karışıyorsunuz ya bayılıyorum valla ne diyeyim. Öncelikle ilk oturumda 14 tane kaydırma yapmışım ve geçen sene yaptığım tyt sıralamasının iki katını yapmışım. Sağlık sorunları yaşadığım dönemde sınav için bu kadar emek gösterip bok gibi sonuç yaptım ve ailem mezuna kalmama karşı. Herhangi bir güç onların bu fikrini değiştirmeyecek. Ben üniversiteyi okurken hala yks çalışıyor olacağım istediğim bölüme girebilmek için. Yani oturup zart zort bölümünden mezun olup 50 yaşına gelip foruma girip açılan konunun altına alakasız nasihatler vermeyi planlamıyorum ileride. Yaşından dolayı gösterilmesini beklediğin saygıyı, hayatına dair hiçbir şey bilmediğin insanlara da göstermek zorundasın.
Adamın sıralamasına uygun yerleri yazmış hukuk tutsa belli ki hukuk yazacak sizin fikir belirtmeniz onun sıralamasını yukseltmeyecek ayrıca hukuk ile iktisat mezunlarını nasıl kiyasladiniz? Tüm iktisat mezunlari issiz mi? YTÜ İktisat 11 bin ile öğrenci aliyorken neden Erzincan üni hukuk 50 binle alıyor? Bu ilk 11 bin kişiden YTÜ'yü tercih edenler neden 50 binle girilen yere girmedi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up be up
çeko da yazabilirmişsin aslında
-
Yok hocam Çekoyu itü odtüde bile yazmazdım dünyanın en boş bölümü
deü de gayet güzel bir üni hocam canınızı sıkmayın
-
hukuka ilginiz varsa rahat okunur. iş imkanları da görece iyi ve geniş. maliyeden de yi bu arada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X