Şimdi Ara

Hangisi gelir? (Yemeksepeti ödüllü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar doğru bilen kişiler arasından cekilisyap'tan çekiliş yapıp yemeksepetinden dürüm ya da burger menüsü falan atacağım. isterseniz videolu canlı yayın bile yapabilirim, sıkıntı olmaz bir menüden doğum günüme denk geliyor zaten açıklanma günü :) tek istediğim analiz yapıp yorumlamanız gelip gelmemesini birinci tercihimin ve hangilerini yakın gördüğünüz.

Sıralama 123.399

1. Tercih beykent hukuk 123.000
    2. tercih istanbul ticaret hukuk 111k
    3. tercih okan hukuk 115k
    4. tercih istanbul aydın hukuk 121k
    5. tecih doğuş hukuk 114k
    6. mef %25 hukuk 124k
    7. kadir has hukuk 127k
    8. istanbul şehir hukuk 149k
    9. maltepe hukuk 140k
    10. altınbaş hukuk 140k

beykent girmek istiyorum küsüratlı önde kapatmış geçen sene gelir mi sizce?

+ Beykent'in aldığı sıralamalar

2016 123.000
    2015 137.000
    2014 134.000

• Keşke hukuk okumasan.. sıralamana bakınca hukuku çok isteyip az farkla kaçıran fakir ama gururlu kardeşlerim geliyor aklıma

Daha mesleğe girişin fail , where is the justice !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 5 Ağustos 2017; 2:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

Keşke hukuk okumasan.. sıralamana bakınca hukuku çok isteyip az farkla kaçıran fakir ama gururlu kardeşlerim geliyor aklıma

Daha mesleğe girişin fail , where is the justice !?

Yapacak bir şey yok hocam, sizin görüşünüz her burslu giren hayatta çok başarılı olmuyor, ya da burssuz giren başarısız olmuyor. İlgi alanım matematik değil, sayılasım kötü olduğu için kaybettim iyi bir öğrenciyim demiyorum, demem kendime zaten. İlgi alanım laf yapmak, konuşmak vb. ezber falan. Avukatlık hayalimdi ayrıca, böyle bir şansım var değerlendiriyorum.
  • up
  • Hocam beykent %85 görünüyor. Bu sıralarda geri gitmeler normaldir ve küsürat farkı var yüksek ihtimal beykenttesin. Orası olmazsa Mef

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukistiyorumm

Hocam beykent %85 görünüyor. Bu sıralarda geri gitmeler normaldir ve küsürat farkı var yüksek ihtimal beykenttesin. Orası olmazsa Mef

umarım hocam teşekkürler yorumunuz için umarım sizinde istediğiniz hukuk gelir.
  • Andarthiel A kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam gönlümüzce olsun

• yüksek ihtimalle beykent gelir gelmezse mef veya kadir has olabilir
  • Beykent hukuk hocam

• Beykent gelir bence hocam

• Beykent 2016da kontenjan artışı yapmasına rağmen puanının yükseltmiş. O yüzden mef hukuk hayırlı olsun hocam

• Kadir has

• quote:

Orijinalden alıntı: gallantt

Kadir has

hocam korkutuyorsunuz ya kadir has'ı silecektim unutmuşum onu silmeyi ona kadar kesin gelir düşüncesiyle.
  • istanbul aydın
    2, 3, 5 gelmez zaten. Ben hukukların yükseleceğini düşünüyorum. Ama bu sıralamalarda her şey olabilir sürprizli bir sonuç bekliyorum ben. Umarım Kadir has gelmez o zaman :) ama benim hissiyatım bu şekilde, hissiyat dedim çünkü kimse oraya gidersiniz diye garanti veremez. Umut bağlamamak en iyisi, gelirse sevinirsin

• 1. Tercih gelir diyorum

• quote:

2, 3, 5 gelmez zaten. Ben hukukların yükseleceğini düşünüyorum. Ama bu sıralamalarda her şey olabilir sürprizli bir sonuç bekliyorum ben. Umarım Kadir has gelmez o zaman :) ama benim hissiyatım bu şekilde, hissiyat dedim çünkü kimse oraya gidersiniz diye garanti veremez. Umut bağlamamak en iyisi, gelirse sevinirsin

Anladım hocam mef'i niye es geçtiniz peki
    Beykent de MEF de Olasılık dahilinde ama gelmeleri %55-60 gibi görüyorum ben. Kadir hasa daha yüksek bir oranla baktığımdan öyle söyledim. Bu arada bence MEF en iyisi. Öğretim kadrosu ve birçok yenilik getirmeleri gayet güzel bir şey ama yeni bir üniversite olmaları beni düşündürüyor haliyle

• quote:

Beykent de MEF de Olasılık dahilinde ama gelmeleri %55-60 gibi görüyorum ben. Kadir hasa daha yüksek bir oranla baktığımdan öyle söyledim. Bu arada bence MEF en iyisi. Öğretim kadrosu ve birçok yenilik getirmeleri gayet güzel bir şey ama yeni bir üniversite olmaları beni düşündürüyor haliyle

anladım hocam teşekkürler yorumunuz için umarım beykent gelmezse mef gelir o zaman, kadir has'a kalmayalım da tek endişem bu şimdi.
    Rica ederim umarım öyle olur :) sonuçlardan sonra upla lütfen merak ettim çünkü sonucunu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.