Tahminhesabın kolay kısmı gibi mi gelir orta kısmı gibi mi yoksa puango mu ?
Up
arkadaşlar sınav kolay değildi puangoyla alakası bile olmaz
Bişi dicem arkadaşlar. Sıralamalar kalıbımı basıyorum 2015ten bi 10 bin oynar en fazla taş çatlasa. Yemin ediyorum size moral vermek için söylemiyorum. Sınava kolay diyolar ama görüyorsunuz çoğu kişi matı falan yetiştirememiş ve kendi lisemden kardeşlerim( bu çocuklar hep ilk 10k hedefi olanlar) 30 net 32 net mat diyorlar hep bazısı 28 diyor. Sınav kolaydı ama yetiştiremedi. Bence Türkiye genelide böyle
quote:
Orijinalden alıntı: itümakineci
Bişi dicem arkadaşlar. Sıralamalar kalıbımı basıyorum 2015ten bi 10 bin oynar en fazla taş çatlasa. Yemin ediyorum size moral vermek için söylemiyorum. Sınava kolay diyolar ama görüyorsunuz çoğu kişi matı falan yetiştirememiş ve kendi lisemden kardeşlerim( bu çocuklar hep ilk 10k hedefi olanlar) 30 net 32 net mat diyorlar hep bazısı 28 diyor. Sınav kolaydı ama yetiştiremedi. Bence Türkiye genelide böyle
Gecen sene 135 binle alan bolum bu sene 140 la falan mi alir
Asıl sınav yarın değil mi bi sakin olun?
serokutS
kullanıcısına yanıt
yok öyle demek istemiyorum. Bak ben mesela 2015te 108 netle 15k oldum. Siz de 120 soru var biz de 160tı. Oranlayınca 3/4 ten benim netim sizin seneniz de 81 oluyor. Şimdi 81 le 15e girmek zor. O yüzden 3 4 tık kötü diyorum. bi 100 net 120 soruda bence 15 kya rahat sokçak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme