Şimdi Ara

Hangisi?Google Nexus 7,Huawei MediaPad 10,Ainol Novo Aurora 7 mi?Yada başka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süreden beri tablet arıyorum ama her geçen gün fikrim değişti.Önce uygun diye Piranha Business 7'ye karar verdim sonrası fena karıştı

Şimdi ise Google nexus 7 ye karar verdim ama gelmesi için türlü söylentiler var.Önce Ağustos dendi şimdi Ekime kadar gidiyor.Teknolojide sabırlı biri değilim

Bi yandan çin ürünleri aklımı karıştırıyor.Acaba Huawei MediaPad 10 mi alsam yada Ainol Novo Aurora 7 mi?Yoksa beklesem mi?Yada başka bildiğiniz var mı?

Aslında birde Asus meme370t var ama oda henüz ülkeye giriş yapmadı.Hangisini niçin tercih etmeliyim yada etmemeliyim.Aldığımda sorun çıkaracak bi ürün istemiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Hayırlı Sabahlar...Bol Teknolojili Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talkan -- 14 Ağustos 2012; 7:25:20 >

• Hocam bahsettiklerin arasında hem fiyat hem de özellik olarak Huawei MediaPad açık ara basıyor. Ayrıca Huawei diğer Çin ürünleri ile karıştırılmamalı, son derece global bir markadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greaturk2 -- 11 Kasım 2012; 15:17:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.