|
HyperOS 2.0 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar
-
-
Şaka gibi Poco F5 listede yok.
HyperOS 2.0'ı alacak ilk cihazlar dediğine göre, diğer cihazlara daha sonra verilecek, sanırım.
Ancak Xiaomi, android sürüm yükseltmeleri ve HyperOS arayüz güncellemelerinde, şimdiden su koyuvermeye başladı.
-
HyperOS 1 dede aynısı oldu eski android sürümlü tellere geç verildi yüksek ihtimal redmi not 11 serisne kadar verilir
-
liste kısalmıs da kısalmıs :D 500 tane model cıkarırsa xiaomi olacagı buydu cep telefonunda xiaomi yi bırakalı cok oldu güncelleme olayı muamma artık...
-
Redmi 12 ye var Poco x5 pro 5g ye yok. Nefret ediyorum bu markadan. Sırf daha ucuz diye alıyorum, Samsung yerine. Miui 14 üzerine ne ekledi hyperos? Hala benim eski Xiaomi mi5 teki widget lar var. Farklı bir şey yok. Galeri geliştirildi. Resim ve resimden yazı kopyalama var. Kilit ekranı özelleştirmesi. Miui 14 ün üzerine 2 şey ekle isim değiştir. Al sana hyperos. Ballandıra ballandıra cilaladılar, tırt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyurtseven -- 16 Haziran 2024; 23:29:2 >
-
Herkes yardırıyor sonuna kadar haklı fakat kazın ayağına da bakmak lazım, tanıdığım kötü insanlardan prensip sahibi olmayı doğru şekilde öğrendim, durum şu bu firmalar tüketicilere hakaret ediyorlar, sayılarının çok olması rekabete yol açmıyor. bu sebepten de firmalar sürekli telefon modeli çıkarmaya odaklanıp yazılım desteğine ekip kurmuyorlar, sattıkları model'lerde çoğu zaman optimize yazılım göremiyoruz, aldığımız telefonun tamamen kararlı bazen 1 yılı buluyor.
Elimdeki POCO F3'ü en az 1 yıl daha kullanmayı düşünüyorum, zottirikten verdikleri hyperOs 1.0.2.0 güncellemesini yapmadım. F4 ve F5'i listede görmeyince küfür ve hakaret etmenin anlamsız olacağına kanaat getirdim. :))))
Elinizdeki telefonu en az 4 yıl kullanmaya özen gösterin, amiral gemisi cihaz aldıysanız telefonunuza hususi mod'lar XDA'da 6-7 yıl kadar destek bulabiliyor. bu firmalara çabuk para vermeyin verdiğinizi ölmeden yenisini almayın.
-
Yazıyı yazan arkadaş, bi tarafından element uydurmuş. Bu kadar az cihaza gelmesi imkansız.
-
Hayır hayır uydurma yok.
Firma, HyperOS 2.0'ı ilk aşamada vereceği model adlarını belirtmiş.
Yani geriye kalan diğer modellere de zaman içinde HyperOS 2.0 verecek. Artık ne zaman verirse...
Burada eleştirimize konu olan husus; koskoca firmasın, elinin altında çok sayıda yazılımcın var. Ancak bir yıl önce piyasaya sürdüğün Poco F5 modele, HyperOS 2.0 arayüz yükseltmesini bile ilk planda veremiyorsun... Yani kullanıcıları sallıyorsun, önemsemiyorsun...
-
Herkes asıp kesmiş ama bunlar muhtemelen ilk alacak cihazlar ve sayıları zamanla artacaktır. Poco F5 in dahi olmadığı bir liste gerçek liste olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'un gözünü seveyim, bizi bu çinli vasıfsızlara mecbur bırakmadığı ve adam gibi güncelleme desteği verdikleri için.
-
Redmi Note 11 Pro'nun hyperos 2.0 güncellemesini almaması çok saçma bir durum zaten Android 14'ü alması gerekirken almadı android 15'i de alması gerekirken almayacak madem android 15'i ve Android 14'ü almayacağına göre Redmi Note 11 Pro 4G için hyperos 2.0 güncellemesini hyperos 1.0 sürümünde olduğu gibi android 13 tabanlı getirsinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RifatOguzKaya -- 18 Haziran 2024; 12:29:17 >
-
Redmi note 13 aldı HyperOS 1 için kullandık çok ağır çalışıyor telefon kasmalar var çok iyi diyemem ama memnun edici değil şu an güncelleme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi kadar rezalet yazılıma sahip bir telefon görmedim.
1 tane aldık denemek için. hem de poco markalı. ama tam bir rezalet. bu kadar karmaşık ve kullanışsız nasıl yapabilmişler şaşırılacak olay.
-
Ben daha hyperos 1.0'ı alamadım. :(( (Xiaomi Redmi 10)
-
Redmi note13 pro kullanıyorum. Yazılım miui ye göre süper bence.
Bazu Samsung Fanlarının ileri geri konuşmalarına bakmayın ?? Gayet iyi telefonlar. Not: Note serisini tercih edin derim. 2 sefer xiaomi ve samsung un aynı fiyatlı telefonunu kullandım xiaomi den hiçbir problem yaşamadım. Samsung trlefon yavaşlama, şarj problemi, ekranda çizgi vs vs problem yaşadım. Performans kaybı neredeyse yok denecek kadar az. ZATEN SAMSUNG BİLİNÇLİ OLARAK TELEFONU YAVAŞLATTIĞINI AÇIKLAMAK ZORUNDA KALMIŞTI....
NOTE: Eski Samsung kullanıcısı ve neredeyse Fan ı sayılabilirdim... Ta ki xiaomi kullanana kadar.
Xiaomi yazılımın da samsung dan eksik birşey yok zaten miui yi de Samsung galaxy Wonder de custom rom ile gördüm. Demem o ki Samsung Kullanıcısı ile dalga geçen bir marka... ÇÖöööööp
İlave olarak yazılımda eksiği yok fazlası var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMuHeK -- 21 Haziran 2024; 7:14:43 >
-
Aynen abi senin dediğin gibi Redmi Note 11 Pro 4G modeline ve diğer Redmi Note 11 modellerine HyperOS 2.0 güncellemesini getirirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RifatOguzKaya -- 26 Haziran 2024; 14:3:46 >
Listenin eksik olma ihtimali çok yüksek.. Sadece 1 SENE Önce çıkan Poco X5 Pro'a güncelleme gelmemesi aşırı saçma olur.. Ne yani 1 sene önce çıkan telefona mı desteği çektiler he olursa şaşırmam sonuçta Çinli çöpü telefon bunlar ama olmamalı tabii ki.. 1 senedir sarı renk X5 Pro kullanıyorum Şahsen güncelleme gelmese daha Stabil bu telefonlar..
Redmi Note 12 olup da Note 12 Pro 5G olmaması değişik değil mi
-
arkadaşlar yanlış anlamayın ama konuda onca mesaj atan kişiden biri bile kaynağa tıklayıp listenin tam haline niye bakmadı ? Konuyu açan arkadaş poco x6 pro yazmış ama kaynaktaki listede x6 pro yok mesela. Neden detayları okumadan sadece başlığa ve ilk bir iki cümleye bakarak konunun geneli hakkında yorum yapıyosunuz ? Neyse asıl konumuza gelicek olursak şuan 2.0 alıcak cihazlar hakkında net bir bilgi yok. Zaten kaynağın altındada bu liste xiaomi tarafından onaylı değil, cihazları xiaomiu net forumu tarafından hazırlanmış, gerçekliği olmayan kolpadan bir liste. Kaynak olarak paylaşılacak bir link değeri yok sitenin. Buna benzer tonla türklerin kurduğu xiaomi hyperos forumları var. Yazılan bilgilerin genellikle çoğu yanlış amaçları google seo dan siteye trafik çekmek. İtibar etmeyiniz efendim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
HyperOS 1 dede aynısı oldu eski android sürümlü tellere geç verildi yüksek ihtimal redmi not 11 serisne kadar verilir
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X