aracıma navigasyon chz almak istiyorum, bu cihazlar hakkında bilgim yok kullanan arkadaşlar tecrübelerinizden yararlanıp tavsiyelerinizi almak istiyorum. aradığım özellikler : fiyatı 200/300 tl arası mp3, video(ufaklık için çizgi film, müzik klipleri, film izleyebilelim) gps haritayı sürekli kullanmayacağım genelde bildiğim yollar ama acil bi durumda elimin altında bulunsun 3,5" ekran küçük gibi geldi, video izleme açısından sıkıntı olur mu çok ahım şahım bi cihaz düşünmüyorum, biraz araştırma yaptım next modelleri tavsiye edilmiş ama bana o fazla gelir hem fiyat hem özellik açısından, piranha-navitech-navia markaları arasında kaldım. pazartesi netten sipariş vermeyi düşünüyorum, 3 günüm var, şimdiden teşekkürler..
piranha, navitech, aselsannet, navigo markaları birbirine yakın ve aradığınız özelliklere sahip cihazlardır. forumdan satış sonrası destek kriterlerini takip ederek son kararınızı verebilirsiniz. saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme