Şimdi Ara

hangisi mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 aya kadar evleniyorum malum tvde lazım aklım öyle karıştıki anlatamam hep aklım 42 inç 1 tvden yana 1500 ytlde bütçem var sadece sd yayın için istiyorum dün baya bir dolandım Philips 42PFL3322 TFT LCD tv gördüm nisanın 16 sına almak kaydıyla ayırttım . ama ne bilim içime sinmeyen bişeyler var mantıklımı davranıyorum sadece sd yayın aradada dvdden film seyretmek istiyorum. şimdi bakınca 32 inç 1 full hd tv alsam daha dogrusunumu yapıcam bi yol gösterimisiniz

• dusundugun tv olabilecek en kotu lcd`lerden biri... butceyi 300-500 asip yeni bir plazma tv al yapabilecegin en mantikli hareket bu...

32`` full hd lcd zaten yapilabilecek en mantiksiz hareketlerden biri hem ufacik hem full hd...

Butceni 2 bine kadar cikarmayi dene cunku uzun yillar kullanacagin bir cihaz icin deger... bosuna 1500 verme...

panasonic hd plazma
    lg yeni seri plazmalari

bunlar olmazsa atiyorum lcd olarak 1800`e sony 40L400 aliniyor.... 2 bin civarina cok guzel cihazlar var...
  • Dostum en başta en ufak bir informasyon içermeyen " hangisi mantıklı " diye bir başlık olmaz.

Bunun senin mesajına cevap vermek, yardımcı olmak isteyebilecek herkes için büyük önemi var.
    Sonra bence belirlediğin kriterler hatalı, mesela,
    Aklımda hep 42 inç var demişsin, neden sadece sd yayın ve dvd izlemekse kötü görüntü alacaksın, geriye tekbir şey kalır o da izleme mesafen 4-5 metre falan olacak herhalde.
    bana sorarsan izleme mesafeni yaz ve ona göre çok daha iyi bir tv bulabilirsin, bütçeni de aşmana gerek yok
    zaten nasıl olsa evlendikten taş çatlasa 1 yıl sonra bütçen bir daha kapanmamak üzere açık vermeye başlayacak(benden söylemesi)

quote:

Orjinalden alıntı: osaris

arkadaşlar 1 aya kadar evleniyorum malum tvde lazım aklım öyle karıştıki anlatamam hep aklım 42 inç 1 tvden yana 1500 ytlde bütçem var sadece sd yayın için istiyorum dün baya bir dolandım Philips 42PFL3322 TFT LCD tv gördüm nisanın 16 sına almak kaydıyla ayırttım . ama ne bilim içime sinmeyen bişeyler var mantıklımı davranıyorum sadece sd yayın aradada dvdden film seyretmek istiyorum. şimdi bakınca 32 inç 1 full hd tv alsam daha dogrusunumu yapıcam bi yol gösterimisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 30 Mart 2009; 13:47:29 >

• ilk önce çok saolasın forumu hep okurum hiç konu acıp danışmam olmadığı için yabancıyım bu konulara

ilk başta cıkamam bu fiyatın üstüne Philips 42PFL3322 TFT LCD de çok kötü dedin izleme mesafem 3,5-4 mt civarı vereceğim fiyatta 1500 sadece sd yayın ve dvd için şimdi plazmamı bakim ben ama hani plazmalara iyi demiyolar bazıları o yüzden hep uzak durdum bakmadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osaris -- 30 Mart 2009; 14:55:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisi güzel
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.