Aveo'nun önceki nesli daewoo bazlı bir araç idi, güvenlik ve diğer konularda kötüydü, ama yeni kasası oldukça iyi, clio 3 değil, clio 4'e denk bir araç. Güvenlik olarak da sınıf lideri.
lojistisyen
kullanıcısına yanıt
Yani ne diyeyim ilk kasasını konuşmaya bile gerek yok. Bahsettiğiniz araçla ilgili bir yorum yapmıyorum keza tanımadığım bir araç.Güvenlik olarak geliştirme yapılması zaten kaçınılmazdı o araç için.
Clio III ise estetik yön hariç bana göre Clio IV ile her disiplinde rekabet edecek bir araç.Yani Clio III üstüne gerçekten nesil atlayan bir model gelseydi rahat sınıf lideri olacak potansiyel olurdu Clio IV de.O bakımdan ben Clio III öneriyorum.
megane 2 ler güzel arabaydı. fakat o kadar o arabalar o kadar tutuldu ki temizini ve az km lisi bulmak epey zor cidden. konfor açısından diğerlerinden baya iyi olur. ama sadece o kadar. dizel araba sonuçta. önceki sahibi nasıl kullandı bilemezsiniz. clio'lar desen az mı yakıyor? evet aşırı az yakıyor. satılır mı ? havada karada. özellik var mı ? sıfır. adamlar odun gibi araba yapma konusunda başarılı cidden. ben 4 yıldır kullanıyorum clio ama artık çok sıkıldım.
aveolar güzel araba. şu an nasıl alınıp satılıyorsa ileride de öyle alınıp satılacaktır.bence araba alırken yeni olmasına düşük km li olmasına ve özelliklerine bakmak lazım. her araba satılır. 4 yıl sonra kolay satılacak diye içinize sinmeyen bir arabayı almayın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme