Şimdi Ara

Hangisi:Onkyo TX-SR607-Onkyo HT-RC160-Yamaha RX-V565BL-Pioneer VSX-919AH-K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışına çıkacağım receiver almayı düşünüyorumi amazon'da baktım ama bir türlü seçim yapamadım,bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Receiver konusundan pek anladığım söylenemez, lütfen yardımcı olur musunuz;

Onkyo TX-SR607-Onkyo HT-RC160-Yamaha RX-V565BL-Pioneer VSX-919AH-K bu modellerden hangisini alsam beni uzun yıllar üzmez. Ya da başka bir öneriniz var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim,

Saygılar,

blanchy

• eğer illede bunların arasından olacaksa seçimin, kesinlikle onkyo tx-sr 607 olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

eğer illede bunların arasından olacaksa seçimin, kesinlikle onkyo tx-sr 607 olmalı

+1
  • quote:

eğer illede bunların arasından olacaksa seçimin, kesinlikle onkyo tx-sr 607 olmalı

Sayın Tamerege, kesinlikle bunlar olacak diye bir düşüncem yok sizin vereceğiniz önerilere sonuna kadar açığım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

blanchy
  • bu konuda belirleyici olacak yegane şey,sizin bu işe ayıracağınız bütçedir.bunu belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz
    yoksa bir dünya model var
  • 607 TR'de ne kadar en ucuz? Avrupada ne kadar :)
  • quote:

bu konuda belirleyici olacak yegane şey,sizin bu işe ayıracağınız bütçedir.bunu belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz
    yoksa bir dünya model var

+1
    mağazaların teşhir ürünlerinede bakabilirsin daha ucuza geliyor.. Ben geçen gün vitrin ürününü pioneer vsx-919 830 tl aldım kutu dışında bütün aparatları vardı...çiziksiz kullanılmamıştı 2 sene digicom garantili... Şimdiye kadar kullandığım ürünleri hep teşhir olarak aldım satarkende aldığım fiyattan sonra satmışımdır... Sadece nacizane bir öneri idi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.