Yurtdışına çıkacağım receiver almayı düşünüyorumi amazon'da baktım ama bir türlü seçim yapamadım,bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Receiver konusundan pek anladığım söylenemez, lütfen yardımcı olur musunuz;
Onkyo TX-SR607-Onkyo HT-RC160-Yamaha RX-V565BL-Pioneer VSX-919AH-K bu modellerden hangisini alsam beni uzun yıllar üzmez. Ya da başka bir öneriniz var mıdır?
Şimdiden çok teşekkür ederim,
Saygılar,
blanchy
eğer illede bunların arasından olacaksa seçimin, kesinlikle onkyo tx-sr 607 olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: tamerege
eğer illede bunların arasından olacaksa seçimin, kesinlikle onkyo tx-sr 607 olmalı
+1
quote:
Sayın Tamerege, kesinlikle bunlar olacak diye bir düşüncem yok sizin vereceğiniz önerilere sonuna kadar açığım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
blanchy
bu konuda belirleyici olacak yegane şey,sizin bu işe ayıracağınız bütçedir.bunu belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz yoksa bir dünya model var
607 TR'de ne kadar en ucuz? Avrupada ne kadar :)
quote:
bu konuda belirleyici olacak yegane şey,sizin bu işe ayıracağınız bütçedir.bunu belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz yoksa bir dünya model var
+1 mağazaların teşhir ürünlerinede bakabilirsin daha ucuza geliyor.. Ben geçen gün vitrin ürününü pioneer vsx-919 830 tl aldım kutu dışında bütün aparatları vardı...çiziksiz kullanılmamıştı 2 sene digicom garantili... Şimdiye kadar kullandığım ürünleri hep teşhir olarak aldım satarkende aldığım fiyattan sonra satmışımdır... Sadece nacizane bir öneri idi