Şimdi Ara

B&W 703-JAMO C809-CANTON Vento Reference 7 DC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    JAMO C809
    CANTON Vento Reference 7 DC

Stereo ses sistemi kurma telaşı içindeyim.İşe öncelikle speaker ile başlayacağım.
    Genel olarak yukarıdaki hoparlör hakkında bilgisi olan var mı?

Bu hoparlörleri aynı zamanda front olarak onkyo 875 bağlamayı da planlıyorum.Daha sonra arkaları ve merkezi tamamlayacağım.

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iunalmis -- 14 Nisan 2008; 18:30:58 >

• bildiğim bişey var dostum 703 herkezin hayali diyebilirim. benim için öyle en azından .
  • Bu hopları dinleyen hiç yok mu?
  • Ben 703 ve CANTON VENTO'yu dinledim JAMO'yu dinlemedim.

Ama hem 2. eldeki değeri hemde sesi ve teknolojisi bakımından B&W en başarılısıdır diye düşünüyorum.

JAMO SEAS driverların kullanıldığı Concert 8 'den beri iyi bir hoparlör yapamadı R809'u övüyorlar ama onun içinde 50-60 m2'lik bir oda lazım gibi geliyor.

B&W 'yu 80-120 Watts arasında çanlı bir amfi ile sürebilirsin. ve çok iyi verim alırsın.

CANTON zaten 88,5db sesitivity si ve güç gerketiren metal dolu teknolojisiyle 150 wattlık bir amfiye ihtiyaç duyacaktır.

Jamo' yu hiç hesaba katmıyorum.

CANTON'u geçtiğimiz Aralık'ya Hollanda'da dinledim. VINCENT SV234 valf entegre amfiyle çalıyordu. Sert ama güçlü bir sesi vardı bu türden hoşlanıyorsan basslı ve tizli yapısıyla biraz parlak çalıyor ama güçlü amfi ve yüksek volumleri seviyor.

B&W 703 'ü ise burada dinledim ROTEL pre Power ile kesinlikle çok başarılı bir hoparlör zaten B&W ne yapsa onay veririm süperdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: iunalmis

Bu hopları dinleyen hiç yok mu?

• hı def man dostum ..
    yenileme yapıyorum yakında , focal chorus 826,monitör audio rs8 ve bw 703 arasında karar vermeye çalışıyorum. tabiki almıcam dinlemeden de . sen 703 dinlemişsin. onkyo 875 e bağlıcam hem sinemada hemde müzik dinlerken kullanmayı planlıyorum .
    nasıldı bas,tmid,tiz, detay ,tonalite,komplike bir uyum varmıydı kabinde ?
    bazıları sevmiyo 703 leri neden caba ? kim sevmez ki bu şaheserleri anlayabilmiş dilim .
  • Orta sesler konusunda çok yollu sistemlerim oldu 2 yollu hoparlörlerimde oldu. 3 yollu sistemlerde kullanılan crossoverların yarattığı boşlukların performansları nasıl etkilediğinide gördüm (Mesela JBL LX serisi-L serisi vb)

Ancak B&W 'nun bu işi nasıl yaptığını anlamıyorum. Kevlar mid adeta şakıyor basslar kontrollü ve tizlerde ipek berraklığında. DYNAUDIO hoparlörleri beğenirim 2 yollu dizaynıyla daha başarılı olduğunu düşünürüm ama B&W ona çok yakın.

JM LAB FOCAL chorus 'un bu modelini dinlemedim ama arabamda FOCAL hoparlörler kullanıyorum. Ben B&W ile benzer tınılarda olacağını düşünüyorum ama genede B&W

Monitör Audio biraz daha agresif kalabilir.( malum tüm driverları metal ama çok hızlı olduğu söyleniyor)

Bu arada dinlediğin müzik türleri de burada bağlayıcı olur. Clasic dinliyorsan FOCAL- pop ,Jazz benzeri ritim ağırlıklı ise B&W bence daha iyi çalacaktır.

ONKYO 875 tabiki 3 hoparlörlede çalışır ama bu 7 serisi BMW 'ye 1.600 cc motor takmak gibi birşey.

Unutmaki bir sistem içindeki en kötü Komponent kadar çalar.

875 sinemada çok başarılı bir amfi olabilir ama stereo'da 500-600 €'luk iyi bir integre amfi ile kapışması mümkün değil.

Ben müzik dinleyeceksem kesinlikle CAMBRIDGE AUDIO AZUR 640, NAD C372,Linn Majik, REGA Mira3 gibi amfilerle çalması gerek.

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

hı def man dostum ..
    yenileme yapıyorum yakında , focal chorus 826,monitör audio rs8 ve bw 703 arasında karar vermeye çalışıyorum. tabiki almıcam dinlemeden de . sen 703 dinlemişsin. onkyo 875 e bağlıcam hem sinemada hemde müzik dinlerken kullanmayı planlıyorum .
    bazıları sevmiyo 703 leri neden caba ? kim sevmez ki bu şaheserleri anlayabilmiş dilim .

• gerekirse ilerde 1 power ampli alabilirim . hı def man dostum ..
    ben genelde soft,slow, ve pop dinlerim .
    ben genelde sinema için alıcam kolonlarımı muzik sanırım yüzde 20 olur.
    teknik kısımı bilmem pek ama , bana sesi olduğu gibi ,hiçbie frekansta kayıp vermeyecek ve zorlanmayacak bir kolon alıcam .
    şu an wharfadale evo 40 dinliyorum tarzım bu benim ses olarak aşağı yukarı özetlersek kulak zevkimi.
    focal yada m audio yada bw olucak . bw 704 2 yollumu ? onuda alabiliriz değerlendirmeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 704 de bir bass aksik ayrıca Mid'de farklı ama gene 3 yollu yapıda. Bazıları bu yapıya 2,5 yollu diyor ama ben genede 3 yollu diyorum nedeni 3 yollu crossover kullanması.
  • keyifle. alırım dostum listeme. ama focale aşık oldum bilesin.
  • kafama takılan bişey var dostum .
    bende evo 40 larda 1 bas 165 mm bir de mid 165 mm var .
    focalde ise 1 mid 2 bas sürücü var aynı çaplarda sanırım o da. fakat evoların bas yönünden focalleri geçtiği söylendi bana .
    böyle bişey mümkün mü ?
  • Chorus 726 V her şartta EVO40 'dan daha güçlü ses verecektir.

Ama FOCAL inverted metal dome tweeter kullanır ve bu teknik ona aittir. Özel bir sesi vardır. Bazıları çok beğenir bazıları uzak durur. Güç yerine kalite esasına göre işler.

Mesela CANTON ile hiç karşılaştıramazsın ama B&W ile olabilir ancak.

Senin resmini gösterdiğin CHORUS 826 o tamamen farklı ve lüks bir seri zaten fiyat olarak da bu hoparlörlerin 2 katı falandır.

quote:

kafama takılan bişey var dostum .
    bende evo 40 larda 1 bas 165 mm bir de mid 165 mm var .
    focalde ise 1 mid 2 bas sürücü var aynı çaplarda sanırım o da. fakat evoların bas yönünden focalleri geçtiği söylendi bana .
    böyle bişey mümkün mü ?

• aman abi. ben chorus 826 dan bahsediyorum . 726 dil.canton falan aşar beni sanırım .resmmini bile görmedim hayatımda canton un.

826 chorus u etraflıca araştırıp içindeki malzemelerin ,mıknatısların falan filan,öğrenmem lazım . çok detaylı kolonlarmış ,sinemada da harikalar yaratıyormuş.verilen bilgi bu yönde .
  •  B&W 703-JAMO C809-CANTON Vento Reference 7 DC

zarif ve etkileyici ,insan büyüsüne kapılabiliyor bakarken .
  • Burada çok ciddi bir review var . CHORUS Hakkında.

Aşağıda zaten derecelendirmişler.

çok başarılı.......

http://hometheatermag.com/floorloudspeakers/208foc/index1.html

Ratings: Focal Chorus 800 V Speaker System

Build Quality: 92 Good
    Value: 93 Good
    Features: 92 Good
    Performance: 93 Good
    Ergonomics: 94 Good
    Overall Rating: 93 Good

B&W 703-JAMO C809-CANTON Vento Reference 7 DC

•  B&W 703-JAMO C809-CANTON Vento Reference 7 DC

mönitör audioda güzel şeyler bahsedilmiş sanırım . puanlaması da iyi .bu model rs 6 . ben alırsam rs 8 alırım müthiş olmalı oda şu durum da.

M. AUDİO RS 6 PUANLARI.

Build Quality: 94
    • Significant driver quality
    • Significant cabinet quality

Value: 93
    • The speakers easily outperform their price tag
    • Built to last

Features: 94
    • Switchable bipole/dipole surrounds
    • Sub has all of the controls you'll need

Performance: 93
    • The speakers sound much bigger than they are
    • Strong with music and movies

Ergonomics: 95
    •Relatively small and manageable
    • Built-in keyhole mounts on surrounds

Overall Rating: 94
    There are some speaker manufacturers who truly get it, and Monitor Audio is one of them. The new Monitor Silver series picks up right where the old one left off, delivering warm, natural sound in a package that is much smaller, and much less expensive, than it sounds

• quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

Ben 703 ve CANTON VENTO'yu dinledim JAMO'yu dinlemedim.

Ama hem 2. eldeki değeri hemde sesi ve teknolojisi bakımından B&W en başarılısıdır diye düşünüyorum.

JAMO SEAS driverların kullanıldığı Concert 8 'den beri iyi bir hoparlör yapamadı R809'u övüyorlar ama onun içinde 50-60 m2'lik bir oda lazım gibi geliyor.

B&W 'yu 80-120 Watts arasında çanlı bir amfi ile sürebilirsin. ve çok iyi verim alırsın.

CANTON zaten 88,5db sesitivity si ve güç gerketiren metal dolu teknolojisiyle 150 wattlık bir amfiye ihtiyaç duyacaktır.

CANTON'u geçtiğimiz Aralık'ya Hollanda'da dinledim. VINCENT SV234 valf entegre amfiyle çalıyordu. Sert ama güçlü bir sesi vardı bu türden hoşlanıyorsan basslı ve tizli yapısıyla biraz parlak çalıyor ama güçlü amfi ve yüksek volumleri seviyor.

B&W 703 'ü ise burada dinledim ROTEL pre Power ile kesinlikle çok başarılı bir hoparlör zaten B&W ne yapsa onay veririm süperdi.
    quote:

Hi-def-man cevabın için teşekkür ederim.

Yurtdışında yaşıyorum,2.el 6 aylık Mcintosh MC252 buldum.Büyük ihtimalle alacağım ampfilikatör bu olacak.Bu power amp. hakkında ne düşünürsün, okuduğum kadarıyla çok iyi bir ampfilikatör.

MC252 Power Amplifier Specifications
    RMS POWER OUTPUT
    250W min. (stereo) or 500W min. (mono and biamp parallel) sine wave continuous average power output from 20Hz to 20kHz.

RATED POWER BAND
    20Hz to 20kHz

TOTAL HARMONIC DISTORTION
    Maximum Total Harmonic Distortion at any power level from 250 milliwatts to rated power output is 0.005%.

DYNAMIC HEADROOM
    2.0dB

FREQUENCY RESPONSE
    20Hz to 20kHz, +0 / -0.25dB
    10Hz to 100kHz, +0 / -3dB

INPUT SENSITIVITY
    1.6V unbalanced 3.2V balanced

A-WEIGHTED SIGNAL-TO-NOISE RATIO
    112dB below rated output

INTERMODULATION DISTORTION
    Maximum Intermodulation Distortion if instantaneous peak output per channel does not exceed twice the rated output, for any combination of frequencies from 20Hz to 20,000Hz, with all channels operating is 0.005%.

INPUT IMPEDANCE
    10,000 ohms (unbalanced)
    20,000 ohms (balanced)

OUTPUT LOAD IMPEDANCE
    Terminals for 2, 4, or 8 ohms (stereo)
    Terminals for 4, 8, or 16 ohms (mono)
    Terminals for 1, 2, or 4 ohms (bi-amp parallel)

WIDE BAND DAMPING FACTOR
    Greater than 40

POWER GUARD
    Clipping is prevented and THD does not exceed 2% with up to 14dB overdrive at 1kHz.

POWER REQUIREMENTS
    120V, 50/60Hz, 6.6A

OVERALL DIMENSIONS
    (H x W x D including feet and knobs)
    9-7/16” (23.97cm) x 17-1/2” (44.45cm) x 14-13/16” (37.62cm)

WEIGHT
    94-1/2 lbs. (42.87kg) net
    108-1/2 lbs. (49.22kg) in shipping carton

Teknik verilere göre hop seçiminin doğru olmadığını biliyorum, fakat hopları burda dinleyip test edebileceğim bir yer maalesef yok.

Mcintosh mc252'ye uygun olarak CANTON Vento Reference 7 DC özellikler aşağıdaki gibi.

Technical Data New
    Type High-End floorstanding speaker
    Engineering Principle 3-way Bass reflex system
    Nom. /Music power handling 170 / 340 watts
    SPL (1 watt/1m) 88.5 db (1 W, 1 m)
    Frequency response 22...40.000 Hz
    Crossover frequency 220 / 3.000 Hz
    Woofer 2 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround)
    Midrange 1 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround)
    Tweeter 1 x 25 mm (1''), aluminum-manganese
    Nominal Impedance 4...8 ohms
    Dimensions (WxHxD) 22.5 x 105 x 33.5 cm
    (8.9'' x 41.3'' x 13.2'')
    Weight 29.6 kg

B&W 703 için nette çokiyi veya yeterli olmayan birsürü yazı var.Açıkcası tam olarak emin olamadım.Onun da,dinleme fırsatım da olmadı,fakat özellikle mid sesleri çok iyi verdiği söyleniyor.

Boyutlar Yükseklik: 1007mm (39.7 in) Genişlik: 232mm (9.1 in) Derinlik: 357mm (14.1 in)
    Net Ağırlık 27 kg (60 lb)
    Frekans Tepkisi Referans ekseninde 38Hz – 25kHz ±3dB
    Frekans Aralığı 30Hz ve 50kHz'de -6dB
    Duyarlılık 90dB spl (2.83V, 1m)
    Normal Empedans 8? (minimum 3.0?)8? (minimum 3.0?)
    Güç Kullanımı 8 ohm'a klipsiz programda 50W - 200W
    İşletme Üniteleri Ünite 1: 2x ø165mm (6.5 in) kağıt/Kevlar® koni bas Ünite 2: ø160mm (6 in) örme Kevlar® cone FST™ orta aralık Ünite 3: ø25mm (1 in) alaşım kubbe yüksek-frekans
    Görünüş Kabin: Kiraz, Ceviz, Akçaağaç yada Dişbudak ağacı kerestesinden kaplama Izgara: Siyah kumaş
    Dağıtma Tanım: referans tepkisinin 2dB içinde Yatay: 40º arkın üzerinde Dikey:10º arkın üzerinde
    Harmonik Distorsiyon 2. ve 3. harmoni (90dB, 1m) <1% 80Hz - 20kHz <0.5% 150Hz - 20kHz
    Atlatma Frekansı 350Hz, 4kHz
    Önerilen Azami Kablo Empedansı 0.1 ohm

Jamonunda c809 serisi en tepe noktada ki seri.Bunun içinde tam senin söylediğin gibi büyük mekan istediği yazıyor.Tarz olarak klasik,rock birazda pop,jazz dinlerim.
    Teknik verileri de aşağıdaki gibi.

Specifications:

system 3-way bassreflex

Woofer (inch/mm) 2 x 7 / 180

Midrange (inch/mm) 7 / 180

Tweeter (inch/mm) 1 DTT / 25

Sensitivity (dB - 2,8V / 1m) 89

Impedance (Ohm) 6

Weight (kg/lb) 33.6 / 74.1

Dimensions (HxWxD/mm/in) 1157x252x428 / 45.6x9.9x16.9

Frequency Range 30-24,000

powerLongTerm 200

powerShortTerm 400

Genel olarak bakıldığı zaman bu specler ışığında cantonun frekans aralığı iyi gözüküyor. Mcintosh ile bu hoplar nasıl bir uyum sağlar,fikirlerinizi bekliyorum.

Fiyatlar.
    Mcintosh MC252 Sıfır fiyatı:6000 EUR-6 aylık 2. el 3000 EUR.

1 ADET CANTON Vento Reference 7 DC- 2465 CHF

Bir yerde 1 ADET B&W 703 - 1959CHF fakat ellerinde yok,Ellerinde olanlar 2450CHF,Büyük ihtimal stoğa girince fiyatı 2450'ye çekecek.

Bir yerde 1 ADET JAMO C809 - 1299CHF satılıyor,bunu tel açıp sormadım, araştırmadım ama acayip düşük bir fiyat.Başka yerlerde fiyatı 2480 CHF.

• quote:

hı def man dostum ..

dostum şu monitor audio rs8'de listemde, baya övüyorlar,yorumları okuyorum çok ciddi beğenenler var.
  • quote:

quote:

hı def man dostum ..

dostum şu monitor audio rs8'de listemde, baya övüyorlar,yorumları okuyorum çok ciddi beğenenler var.

bakalım dinlicez gidip kısmetse.

• Selamlar.

Öncelikle almayı düşündüğün POWER'ın onune bir PRE-AMPLIFIER (Mesela C220)'de gerekecek muhtemelen fiyat ikiye katlanacaktır.

Bu arada bu power dinlemeyi düşündüğün müzik türlerini başarıyla çalacaktır. Tube amfilerin sıcaklığında çalan ama bass kontrolü benzer güçteki transistörlüler kadar iyi olarak adlandırılan bir seri CANTON'ları çalıştırır ama ben genede metal driverlara sahip hoparlörlerden pek hazetmiyorum ama burada zevkler ve renklerin tartışılması konusu gündeme geliyor benim tavsiyelerim altta.

Bu yüzden sana başka bir öneri olarak FOCAL CHORUS 826V modelini de listeye almanı ve dinlemeni isterim.

Hatta fiyat olarak bir bak istersen seni mutlu edebilecek başka bir hoparlör ise SONUS FABER Grand Piano DOMUS çok başarılı bir hoparlördür.

TRIANGLE ANTAL EX düşünülebilir
    .

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

Ben 703 ve CANTON VENTO'yu dinledim JAMO'yu dinlemedim.

quote:

Hi-def-man cevabın için teşekkür ederim.

Yurtdışında yaşıyorum,2.el 6 aylık Mcintosh MC252 buldum.Büyük ihtimalle alacağım ampfilikatör bu olacak.Bu power amp. hakkında ne düşünürsün, okuduğum kadarıyla çok iyi bir ampfilikatör.

MC252 Power Amplifier Specifications
    RMS POWER OUTPUT
    250W min. (stereo) or 500W min. (mono and biamp parallel) sine wave continuous average power output from 20Hz to 20kHz.

RATED POWER BAND
    20Hz to 20kHz

TOTAL HARMONIC DISTORTION
    Maximum Total Harmonic Distortion at any power level from 250 milliwatts to rated power output is 0.005%.

DYNAMIC HEADROOM
    2.0dB

FREQUENCY RESPONSE
    20Hz to 20kHz, +0 / -0.25dB
    10Hz to 100kHz, +0 / -3dB

INPUT SENSITIVITY
    1.6V unbalanced 3.2V balanced

A-WEIGHTED SIGNAL-TO-NOISE RATIO
    112dB below rated output

INTERMODULATION DISTORTION
    Maximum Intermodulation Distortion if instantaneous peak output per channel does not exceed twice the rated output, for any combination of frequencies from 20Hz to 20,000Hz, with all channels operating is 0.005%.

INPUT IMPEDANCE
    10,000 ohms (unbalanced)
    20,000 ohms (balanced)

OUTPUT LOAD IMPEDANCE
    Terminals for 2, 4, or 8 ohms (stereo)
    Terminals for 4, 8, or 16 ohms (mono)
    Terminals for 1, 2, or 4 ohms (bi-amp parallel)

WIDE BAND DAMPING FACTOR
    Greater than 40

POWER GUARD
    Clipping is prevented and THD does not exceed 2% with up to 14dB overdrive at 1kHz.

POWER REQUIREMENTS
    120V, 50/60Hz, 6.6A

OVERALL DIMENSIONS
    (H x W x D including feet and knobs)
    9-7/16” (23.97cm) x 17-1/2” (44.45cm) x 14-13/16” (37.62cm)

WEIGHT
    94-1/2 lbs. (42.87kg) net
    108-1/2 lbs. (49.22kg) in shipping carton

Teknik verilere göre hop seçiminin doğru olmadığını biliyorum, fakat hopları burda dinleyip test edebileceğim bir yer maalesef yok.

Mcintosh mc252'ye uygun olarak CANTON Vento Reference 7 DC özellikler aşağıdaki gibi.

Technical Data New
    Type High-End floorstanding speaker
    Engineering Principle 3-way Bass reflex system
    Nom. /Music power handling 170 / 340 watts
    SPL (1 watt/1m) 88.5 db (1 W, 1 m)
    Frequency response 22...40.000 Hz
    Crossover frequency 220 / 3.000 Hz
    Woofer 2 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround)
    Midrange 1 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround)
    Tweeter 1 x 25 mm (1''), aluminum-manganese
    Nominal Impedance 4...8 ohms
    Dimensions (WxHxD) 22.5 x 105 x 33.5 cm
    (8.9'' x 41.3'' x 13.2'')
    Weight 29.6 kg

B&W 703 için nette çokiyi veya yeterli olmayan birsürü yazı var.Açıkcası tam olarak emin olamadım.Onun da,dinleme fırsatım da olmadı,fakat özellikle mid sesleri çok iyi verdiği söyleniyor.

Boyutlar Yükseklik: 1007mm (39.7 in) Genişlik: 232mm (9.1 in) Derinlik: 357mm (14.1 in)
    Net Ağırlık 27 kg (60 lb)
    Frekans Tepkisi Referans ekseninde 38Hz – 25kHz ±3dB
    Frekans Aralığı 30Hz ve 50kHz'de -6dB
    Duyarlılık 90dB spl (2.83V, 1m)
    Normal Empedans 8? (minimum 3.0?)8? (minimum 3.0?)
    Güç Kullanımı 8 ohm'a klipsiz programda 50W - 200W
    İşletme Üniteleri Ünite 1: 2x ø165mm (6.5 in) kağıt/Kevlar® koni bas Ünite 2: ø160mm (6 in) örme Kevlar® cone FST™ orta aralık Ünite 3: ø25mm (1 in) alaşım kubbe yüksek-frekans
    Görünüş Kabin: Kiraz, Ceviz, Akçaağaç yada Dişbudak ağacı kerestesinden kaplama Izgara: Siyah kumaş
    Dağıtma Tanım: referans tepkisinin 2dB içinde Yatay: 40º arkın üzerinde Dikey:10º arkın üzerinde
    Harmonik Distorsiyon 2. ve 3. harmoni (90dB, 1m) <1% 80Hz - 20kHz <0.5% 150Hz - 20kHz
    Atlatma Frekansı 350Hz, 4kHz
    Önerilen Azami Kablo Empedansı 0.1 ohm

Jamonunda c809 serisi en tepe noktada ki seri.Bunun içinde tam senin söylediğin gibi büyük mekan istediği yazıyor.Tarz olarak klasik,rock birazda pop,jazz dinlerim.
    Teknik verileri de aşağıdaki gibi.

Specifications:

system 3-way bassreflex

Woofer (inch/mm) 2 x 7 / 180

Midrange (inch/mm) 7 / 180

Tweeter (inch/mm) 1 DTT / 25

Sensitivity (dB - 2,8V / 1m) 89

Impedance (Ohm) 6

Weight (kg/lb) 33.6 / 74.1

Dimensions (HxWxD/mm/in) 1157x252x428 / 45.6x9.9x16.9

Frequency Range 30-24,000

powerLongTerm 200

powerShortTerm 400

Genel olarak bakıldığı zaman bu specler ışığında cantonun frekans aralığı iyi gözüküyor. Mcintosh ile bu hoplar nasıl bir uyum sağlar,fikirlerinizi bekliyorum.

Fiyatlar.
    Mcintosh MC252 Sıfır fiyatı:6000 EUR-6 aylık 2. el 3000 EUR.

1 ADET CANTON Vento Reference 7 DC- 2465 CHF

Bir yerde 1 ADET B&W 703 - 1959CHF fakat ellerinde yok,Ellerinde olanlar 2450CHF,Büyük ihtimal stoğa girince fiyatı 2450'ye çekecek.

Bir yerde 1 ADET JAMO C809 - 1299CHF satılıyor,bunu tel açıp sormadım, araştırmadım ama acayip düşük bir fiyat.Başka yerlerde fiyatı 2480 CHF.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.