Şimdi Ara

Klipsch rf52-rf62 & b&w 684-683 & jbl es90-es80 - studio 180

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Terminator58 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone uma Dock almak için izmirden çıktığım yolculukta altıncı ayımı tamamladım ve suan istanbulda hala arastirmaktayim. Hayatımda bu kadar kafamın karıştığını hatırlamıyorum arkadaslar yardım ederseniz çok ama çok sevineceğim.
    İlk olarak birfiil biriktirdiğim 700 tl yola çıkardı beni aslında o zaman müzik sistemine 700 tl vermek çok yüksek geliyordu bana malum yabancısı oldugum bir daldı. o fiyatlara aradığım sesi bulamadım haliyle daha sonra 1100 Tl ye jbl onbeat aliyim dedim ve para biriktirmeye başladım tam almaya gittim ve sevgili abinin birisi suan adını hatirlamadigim floorstandingleri açtı ve 1100 tllik sistem yanında cocuk oyuncağı gibi kalmıştı. Hoparlörlerin ücreti 1300 civariydi+ anfide eklenince 2000 tl ye çıkmış oldum. Daha sonra araştırmalarım sonunda bose 301 s5 almaya karar vermiştim ki kafam yine karıştırıldı ve gercektende haklı bir karistirmaydi.
    Suan aklımda 3 farklı sistem var klipsch rf 52 veya rf 62 / jbl es90 veya es 80 / vede b&w 683 veya 684 var 3000 tlye çıktım artık zaten bu tercihleri degerlendirebilirmisiniz? Öneri e görüşleriniz benim için önemli ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece müzik dinlemek için kullanacağım ve kullanacağım oda en azından 30 m2 en önemlilerini söylemeyi unutmuştum vede klasik müzik hariç her tür müziği dinliyorum.

• Muzik icinse b&w iyi olur. Ama guc ve akt frekans yani bass istiyosan klipsch rf 62 den sasma derim. Ben 82 kullaniyorum. Ama klipschleri doyurmak biraz zordur

• b&w hariç diğer modelleri uzun uzun dinleme fırsatım oldu acıkcası klipschler muzikte cok basarılıydı gercekten. Fiyat acıksındanda klipschler en uygun olan bakalım b&w lerden extrem bi performans gelmezse klipschlerden birisini alacagım ama 52 mi 62 mi bakalım para durmuna gore belli olacak :))
  • Tam tersine Klipsch ler yuksek hassasiyeti nedeniyle kolay surulen hop. lerdir.

• En ideal serisi bence 62 ler onlari dusunun

• rf62 yi almaya karar verirseniz, satmayi dusunuyorum,bilginiz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teklifiniz için teşekkür ederim ama bende elektronik alette takıntı var ilk ben kullanacağım mantığı doğrudur yanlıştır bu düşünce ama öyle iste =)) umarım hakettiği fiyatlardan satabilirsin...

• bu hoparlörleri iphone ile mi kullanacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugohugo

Teklifiniz için teşekkür ederim ama bende elektronik alette takıntı var ilk ben kullanacağım mantığı doğrudur yanlıştır bu düşünce ama öyle iste =)) umarım hakettiği fiyatlardan satabilirsin...

teşekkürler,aynı mantıktayız ama kelepir ve temiz olunca da kaçırmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

bu hoparlörleri iphone ile mi kullanacaksınız?

Sorunuzu anlayamadım ama sisteme dair hiçbir parça olmadıgı için suan elimde Ps3 ile idare edeceğim bir süre ama iPhone U da kullanırım elzem bir durum olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugohugo

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

bu hoparlörleri iphone ile mi kullanacaksınız?

Sorunuzu anlayamadım ama sisteme dair hiçbir parça olmadıgı için suan elimde Ps3 ile idare edeceğim bir süre ama iPhone U da kullanırım elzem bir durum olursa.

karmaşık birşey sormamıştım aslında. yazdığınız marka hoparlörleri, iphone ile mi kullanacaksınız demek istedim. iphone dock almak için yola çıktığınızı ama buaralara geldiğinizi belirtmişsiniz. ben de merak ettim, bu hoparlörler ile mi kulanılacak iphone diye. hop.lere yazıkolur diyecektim. ama ps3 olduğunu belirtmişsiniz. zaten bi süre sonra ps3 de kesmez sizi...avr.den sonra player da alırsınız.

• Aynen önce su hoparlörlerin parasını denklestiriyimde bir önce =))

• Polk audio rti a7 yi dinledim bugün yaklaşık bu fiyatlardaydi oda onun hakkında herhangi bir yorumunuz varmİ pozitif veya negatif ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.