Şimdi Ara

PIONEER A-445 Stereo Amplifier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ve Hi-Fi uzmanları geçenlerde yeni bi Pioneer A-445 amfi aldım ancak cihaz hakkında detaylı teknik bilgi ve inceleme bulamadım.Cihaz gayet temiz ve çıkış transistörleri orijinal (Toshiba) haliyle duruyor.kozmetik olarak hiç bi kusuru yok.cihazın elektronik ekipmanlara özel kokusu odamın kokusunu değiştirdi.

Buraya kadar bi problem yok ama kafamı karıştıran bazı sitelerde 2x100 Watt bazı sitelerde 2x45 watt vs değişik kategorlerde gösterilmesi.
    Şimdi uzmanlardan ricam (tabiki mümkün dahilinde) bu cihazın künyesi nedir bilgi verebilirler mi.veya kullanan arkadaş var mı.hangi speakerlarla kullanırsam tam verim alırım.tam çıkış gücü nedir bu gibi detayları bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

• aynı amfiyi yaklaşık 10,12 yıl önce kullandım hatırladığım kadarıyla 2x75 watt diye anımsıyorum ozaman clarıon kolonlarım vardı 30 cm bass lı mahalleyi delirtiyordum ama tek başına iyi değil eko şart 20 bant sony eko vardı bide ozaman
  • Evet kendi ton kontrolleri fazla derin değil çok fazla etki etmiyorlar.
    Ama çektiği 550 Watt elektriğin hakkını biraz olsun vermesi gerekiyor. :)
    Şimdi ne tedaş ne de insanlar eskisi kadar bonkör değil.Okadar elektrikle şimdi 2x150 Watt lık amfiler yapılıyor
  • arkadaşlar bakıyorum da 2. el sitelerinde birsürü ekolayzırlar var,bunların sıfırları yok mu,artık o markalar ekolayzır üretmiyor mu neden?
  • Sanırım equalizer da fazla bi gelişime ihtiyaç duyan yönler yok onun için markalardan pek yeni modeller çıkmıyor.Ama ben hep adobe soundbooth cs3 teki gibi parametric equalizerler yapılması taraftarıyım.
    bildiğim kadarıyla Yamaha en son eq550 yi yapmıştı o da 97- mi98 mi, Technics zaten tarihe gömüldü (her Technics kelimesi ağzımdan çıktığında panasonice binlerce küfür ederim).
    Mesela Technics'in SH-GE90 equalizer i çok hoşuma gider
    benim bilgim bu kadar
  • evet SH-GE90 modeli bolca var ve bunun yanında kasetçalar almayı düşünüyorum ölü yatırım olacak ama kaset dinlemek te ayrı zevk onu aldığın yıllara geri dönmek pioneer ct-w606r modeli vardı birkaç yıl önce ama şimdi hiçbir yerde göremiyorum.
  • Kasetçalar deyince aklıma (belki görmüşsünüzdür) hep Pioneer CT-M6R gelir.6kaset yüklenebiliyordu.Bi ara elektronikçinin birinde kurcalama fırsatım olmuştu.Bu model Bilim ve Teknik dergisinin 90 mı 89 mu bi sayısına konu bile olmuştu.ilginç bi cihazdı.alsanız heralde çok sükse yaparsınız :) tabi bulabilirseniz

burda bikaç resmi var:http://pages.ebay.com/viewitem/viewitem_popup.html?domain=ebay.com
    burda da açıklama:http://cgi.ebay.com/PIONEER-CT-M6R-Multi-Cassette-Changer-with-orig-remote_W0QQitemZ270292870588QQcmdZViewItem?hash=item270292870588&_trkparms=72%3A1205|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der_Kaiser -- 29 Ekim 2008; 13:46:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    For-x 804 amfi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok dostum ya 2 tane yüklensin yeter 606r yi çok beğenmiştim ben ama olmazsa onkyo olmadı sony bakarım
  • Tabiki seçim sizin ben sadece aklıma geldiği için söyledim.zaten bu modeli türkiyede bulmak çok zordur heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: der_Kaiser

Selam arkadaşlar ve Hi-Fi uzmanları geçenlerde yeni bi Pioneer A-445 amfi aldım ancak cihaz hakkında detaylı teknik bilgi ve inceleme bulamadım.Cihaz gayet temiz ve çıkış transistörleri orijinal (Toshiba) haliyle duruyor.kozmetik olarak hiç bi kusuru yok.cihazın elektronik ekipmanlara özel kokusu odamın kokusunu değiştirdi.

Buraya kadar bi problem yok ama kafamı karıştıran bazı sitelerde 2x100 Watt bazı sitelerde 2x45 watt vs değişik kategorlerde gösterilmesi.
    Şimdi uzmanlardan ricam (tabiki mümkün dahilinde) bu cihazın künyesi nedir bilgi verebilirler mi.veya kullanan arkadaş var mı.hangi speakerlarla kullanırsam tam verim alırım.tam çıkış gücü nedir bu gibi detayları bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Dostum bende yaklaşık bir ay kadar önce aldım. Komple set olarak almıştım anfi olarak içerisinde geldi. Cihazı bende 2x100 W diye biliyorum. İmzamdaki hoparlör ile kullandığımda sesi en fazla 3/10 olarak açabiliyorum. Hoparlörün omajına göre çıkış watt ı da değişiyor. İyi bir hoparlör ile daha iyi performans alabileceğini düşünüyorum. Firmaların ise artık EQ üretmelerinin sebebini sanırım ses kaynaklarında kullanılan dijital eq özelliği ve odyofilcilerin EQ kullanmamaları olabilir.

Ama yine de EQ arıyorsan, 2. el forumunda "bollu" kardeşimizde satılık Akai marka çok temiz bir EQ var. Bir bak derim...

• Ürünle ilgili detaylı bilgileri burada bulabilirsiniz.

Çıkış yılı. Çıkış yılındaki fiyatı. Özellikleri. vs.

http://www.akdatabase.org/
  • @ Teknika
    Teşekkürler
    @ QuakeM
    evet balmıştım o konuya.Yani senin yerinde olmayı çok isterdim.bana malolan fiyata sen dünyasını almışsın.
    ama forumda yorumların bazıları pek iyi gelmemiş. "ağlayanın malı gülene gelmez" gibisinden. :) tabi işin o buyutu için yorum yapacak bilgim yok.yine de teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: der_Kaiser

@ Teknika
    Teşekkürler
    @ QuakeM
    evet balmıştım o konuya.Yani senin yerinde olmayı çok isterdim.bana malolan fiyata sen dünyasını almışsın.
    ama forumda yorumların bazıları pek iyi gelmemiş. "ağlayanın malı gülene gelmez" gibisinden. :) tabi işin o buyutu için yorum yapacak bilgim yok.yine de teşekkürler

Evet ağlayanın malı gülene gelmez. Lakin bu set yaklaşık 1 senedir depodaymış ve sahibi de artık kimse almaktan vazgeçmiş sallamıştır sanırım. Zaten depoya icralık mal geldiğinde hemen satmıyorlar. Sahibi kurtarabilsin diye bekletiyorlar. Tek eksiğim bir çift hoparlör şimdi

• Arkadaşlar satış günceldir.
    Selamlar.
  • ...
  • günceldir
  • Satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.