Şimdi Ara

Hangisi - Renault Megane Coupe dci / Mini Cooper S / VW Scirocco (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Spor araba tutkunu gidermek istiyorsan megane dci ele.Dizel spor araba olmaz.Yakıt sorun değil diyorsan e46 330ci-s2000 veya m3 bak.Bu 3 arabada tam anlamıyla spor araba tutkunu fazlasıyla giderir.Performanslı ve arkadan itiş arabalar.Mini cooper'da tarz bir araba tabi.
  • Son yorumlarınızı istiyorum bu hafta içinde bir araç alacağım. 2 seçeneğe indim.

1) 2008 model 50.000 km civarı Mini Cooper S Manuel. 46-47 bin tl. ( bu arabanın bana 60k bakımı ne kadar patlar merak ediyorum açıkcası ama fiyatı bütçeme uygun fakat modeli çokmu eski acaba.)

2) 0. km 2013 model Polo GTİ 55k civarı ( 15 bine yakın kredi çekmem gerekecek, 0 araba ama dsg ve yağ yakma şans meselesi gibi duruyor.)

Birde bu iki araç arasında Trafik sigortası ve Kasko çok farklı olurmuki ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukotezo

Son yorumlarınızı istiyorum bu hafta içinde bir araç alacağım. 2 seçeneğe indim.

1) 2008 model 50.000 km civarı Mini Cooper S Manuel. 46-47 bin tl. ( bu arabanın bana 60k bakımı ne kadar patlar merak ediyorum açıkcası ama fiyatı bütçeme uygun fakat modeli çokmu eski acaba.)

2) 0. km 2013 model Polo GTİ 55k civarı ( 15 bine yakın kredi çekmem gerekecek, 0 araba ama dsg ve yağ yakma şans meselesi gibi duruyor.)

Birde bu iki araç arasında Trafik sigortası ve Kasko çok farklı olurmuki ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Polo süper gidiyor bende scirocco var bildigin uzuyor yanımdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugüne kadar hep reno kullandım ama objektif olmakta fayda var madem spor araba istiyorsun öncelik performans ise kesinlikle mini. Biraz performans birazda şekil dersen rocco, şekil olsun performans çok önemli değil yakıt pahalı ucuza gezeyim dersen megane al. Ama performans bekleme megane dan şekil dersen o ihtiyacını fazlaca giderir ama o kadar :)
  • Kalp Mercedes 1993-95 SL500 der mantık rocco der Gerisi size kalmış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-fransa-emeklisinde-kapali-garaj-arabasi-sl-320-117974333/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azasio -- 2 Nisan 2013; 13:31:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Bu fiyatlara alınacak en iyi araç giuiletta.
    1.4 170 ps gücünde bir motora sahip,ayriyeten lpg de uygulanabilmekte.
    Yoksa da az tüketimli megane alın,o da işinizi görür.

Hic bulasmayin derim cunku o kadar guzel ivmelenen bir arabali hizinizi kontrol edemiyorsunuz ben koprude gece 230u gordum onda da arkadas uyardi ben 100saniyorum ancak ve ancak motorun hakkini vererek kullandigimiz icin bizim aracin ortalamasi 13.5L den 1 gram asagi dusmedi Benzine param yeter dersi gui yoksa megane dci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese yardımları ve yorumları için teşekkürler 2008 Mini Cooper S manuel alındı.
  • quote:

Herkese yardımları ve yorumları için teşekkürler 2008 Mini Cooper S manuel alındı.

Hayırlı Olsun resim bekliyoruz hocam hangi renk ? Kaç model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Herkese yardımları ve yorumları için teşekkürler 2008 Mini Cooper S manuel alındı.

Hayırlı Olsun resim bekliyoruz hocam hangi renk ? Kaç model ?

Teşekkürler. 2008 Model Füme aldım 40.000 km de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukotezo -- 2 Nisan 2013; 22:31:27 >
  • quote:

Hayırlı olsun resim atarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.