Şimdi Ara

Hangisi - Renault Megane Coupe dci / Mini Cooper S / VW Scirocco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır zor bir karar aşamasındayım tam birine karar verdim derken yine kafam karışıyor. Kısaca durumum :

46000 civarı bir bütçem var bununla aşağıdaki araçları alabiliyorum :

1) 2008-2009 manuel Mini cooper S ( 40.000- 60.000 km arası, ama genellikle xenonsuz )
    2) 2011-2012 otomatik Renault Megane Coupe DCİ
    3) 2009-2010 Manuel Vw Scirocco 1.4 160hp ( temiz bulmak çok zor gibi)

Daha önce hiç spor araba kullanmadım 31 yaşındayım ve bu içimdeki spor araba tutkusunu artık gerçekleştirmek istiyorum.

2. ihtimal (megane) spor araba görünümü ama az yakan standart performansı olan bir araç bu benzin fiyatlarında daha mantıklı gibi (ama renault marka olarak çok içime sinmiyor).
    1 ve 3 ise spor araba zevkini yaşatabilecek ama modelleri gereği sıkıntı çıkarabilecek gibi olan araçlar (temizini bulmak için uğraşmak gerek gibi).

Son ihtimal ise kredi çekip durumu zorlayıp 65.000 civarlarında 0. renault megane(130 hp) yada çok az kullanılmış (maks 10000km 2012 model) mini yada scirocco almak.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Allahını seversen scirocco alma midem bulanıyor artık görünce. piyasada şahinden doğandan çok scirocco oldu bu ne arkadaş ya
  • dci çok performanslı olmaz diğer araçlara göre. sciroccoda adım başı var zaten. geriye cooper kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cooper s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

Allahını seversen scirocco alma midem bulanıyor artık görünce. piyasada şahinden doğandan çok scirocco oldu bu ne arkadaş ya

Hayda
    Beyler bir efsaneden kimin nasıl miydesi bulanır anlamam mini cooper s sanki piyasada az var o da her köşe başında var renault megane coupe bence coupenin kamyon çarpmış hali
    Rocco al kardeşim
  • astra gtc al
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

astra gtc al

Megane astra bunlar normal aile arabasının spor arabaya dönüştürülmeye çalışılmış halleri daha özgür ismiyle şekliyle farklı olması lazım spor arabanın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polo GTI 47.700 TL
    Ibıza Cupra 45.900 TL
    Ibiza FR 41.900 TL

hiç 2.el felan uğraşma, al bu 3ünden birini, dağıt geç ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

quote:

astra gtc al

Megane astra bunlar normal aile arabasının spor arabaya dönüştürülmeye çalışılmış halleri daha özgür ismiyle şekliyle farklı olması lazım spor arabanın bence

sen astra gtc opc nin hiç değerlendirmelerini okumadın sanırım.bence incele derim.hiç öle masul aile arabası gibi durmuyor

• quote:

Allahını seversen scirocco alma midem bulanıyor artık görünce. piyasada şahinden doğandan çok scirocco oldu bu ne arkadaş ya

Beğeniliyor ki alınıyor

Scirocco ve megane den şaşma dostum sen.Megane biraz kalitesiz iç konsol onu söyliyeyim.
  • quote:

quote:

quote:

astra gtc al

sen astra gtc opc nin hiç değerlendirmelerini okumadın sanırım.bence incele derim.hiç öle masul aile arabası gibi durmuyor

Performansı iyidir benim söylemek istediğim daha özgün ismi bile farklı olucak bir araç topraktan girmek yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

astra gtc al

Performansı iyidir benim söylemek istediğim daha özgün ismi bile farklı olucak bir araç topraktan girmek yani

üstadım bence nankörlük etmeyelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

astra gtc al

üstadım bence nankörlük etmeyelim

kırmızının arkadan görünüşü çok güzelmiş harbiden seçeneklere eklenebilir bencede

• Bak hocan en kalitelisi scirocco ama cooperin tipini begeniyorsan o da iyi bi secenek birde ben anlamiyorum bu scirocco cok var diyenleri kendi bindiginiz arabadan sciroccodan az olan kac kisi varki bu forumda? Scirocconun tek kotu yani kullanici kitlesi biraz kotu o da oyle abartilacak duzeyde degil. Scirocco alcaksan 2010 model manuel 160lik al 2009 da alma 122likte alma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hayda
    Beyler bir efsaneden kimin nasıl miydesi bulanır anlamam mini cooper s sanki piyasada az var o da her köşe başında var renault megane coupe bence coupenin kamyon çarpmış hali
    Rocco al kardeşim

sokarlar öyle efsaneye ya. eminim şahinin bile satış rakamı o kadar yüksek değildir. lafım meclisten dışarı illaki onları da düzgün efendi gibi kullanan var ama geneli apaçi sürüsü. eski şahinini doğanını 106 GTI ını satan scirocco aldı. arabanın tipine falan lafım yok sadece kullanıcı kitlesi ofsayt

• quote:

Orijinalden alıntı: bukotezo

Bu fiyatlara alınacak en iyi araç giuiletta.
    1.4 170 ps gücünde bir motora sahip,ayriyeten lpg de uygulanabilmekte.
    Yoksa da az tüketimli megane alın,o da işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Mart 2013; 13:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloGTI

Polo GTI 47.700 TL
    Ibıza Cupra 45.900 TL
    Ibiza FR 41.900 TL

hiç 2.el felan uğraşma, al bu 3ünden birini, dağıt geç ortalığı

Bu arabalara çok baktım ama DSG den korkuyorum yada dediğin gibi 0 alıp 2 sene dolmadan satıcam. (polo gti çok pahalı ibiza daha mantıklı gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

Bak hocan en kalitelisi scirocco ama cooperin tipini begeniyorsan o da iyi bi secenek birde ben anlamiyorum bu scirocco cok var diyenleri kendi bindiginiz arabadan sciroccodan az olan kac kisi varki bu forumda? Scirocconun tek kotu yani kullanici kitlesi biraz kotu o da oyle abartilacak duzeyde degil. Scirocco alcaksan 2010 model manuel 160lik al 2009 da alma 122likte alma.

Cooper S ile Scirocco yaklaşık aynı fiyat gibi 2. ellerde (model yılı olarak) ama sanki Cooperlara daha temiz binilmiş bakılmış gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukotezo

quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

Bak hocan en kalitelisi scirocco ama cooperin tipini begeniyorsan o da iyi bi secenek birde ben anlamiyorum bu scirocco cok var diyenleri kendi bindiginiz arabadan sciroccodan az olan kac kisi varki bu forumda? Scirocconun tek kotu yani kullanici kitlesi biraz kotu o da oyle abartilacak duzeyde degil. Scirocco alcaksan 2010 model manuel 160lik al 2009 da alma 122likte alma.

Cooper S ile Scirocco yaklaşık aynı fiyat gibi 2. ellerde (model yılı olarak) ama sanki Cooperlara daha temiz binilmiş bakılmış gibi duruyor.

Dogrudur cooperda guzel araba tipini begeniyorsaniz simdiden hayirli olsn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 28 Mart 2013; 19:45:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.