|
Bildirim
|
Ben eğer bu 5 SUV arasında kalsaydım kesinlikle hiç düşünmeden 3008 tercih ederdim.Tasarım olsun iç mekan olsun premium bir araç hissi yaratıyor insanda gerçekten peugeotun en güzel araçlarından biri.
Özellikle kırmızı renk bir 3008 çok dikkat çekici bir araç. |
Bu fiyatlara Manuel arabaya binilmez, tiguan'ı ele
3008 ve kuga en mantıklı olanlar. 3008 hem iç hem dış olarak en güzeli. Kuga ile donanım fiyat farkı çok değilse 3008, çoksa kuga diyorum |
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum bayi ve iş arkadaşlarıma ait yeni Kuga, makyajlı kasa xtrail ve 3008 araçlarını Yalova - Ankara arasında ( gidiş geli 950 km ) test etme şansım oldu. Araçları her yönden test ettim. günümüzde artık bu sözü edilen markaların hiçbiri kötü araç yapmıyorlar, sizin zevkinize ve beklentinize göre araç seçimi size kalmış. ama incelemek gerekirse;
3008 yakıt yönünden hepsinden çok daha başarılı, teknoloji olarak piyasadaki tüm markalardaki suvlarda bulunan en son teknik ve yazılımsal donanıma sahip, yol tutuşu beklediğimden daha başarılı, otomatik eat şansıman tork konvertörü sayesinde motor ile mükemmel uyumlu, vites geçişleri hissedilmiyor neredeyse. Xtrail iç döşemesi infinity de kullandığı malzeme kalitesi olup ve işçilik kalitesi en iyi araç, motor 10 hp kadar daha güçlü, tork da aynı şekilde 320 nm ye sahip, daha yüksek ve 7 koltuklu olabiliyor, yenilenmiş otomatik vites daha başarılı, iç hacmi diğerlerinden daha geniş. Ayrıca dünyanın en çok satan Suv aracı, yakıt tüketimi diğerlerinden 1 litre kadar daha fazla, ama araç cüssesi ve işçilik kalitesiyle fark gösteriyor. Şunuda belirtmek gerekli karşılaştırma yaparken Xtrail D segmenti bir araç, 3008 ve kuga C segmenti. Kugaya gelirsek araç gayet başarılı ama biraz uzun boylu ve kalıplı aileler için biraz dar gelebilir, iç hacmi diğerlerinden daha ufak. Motoru 1.5 olduğu için rakiplerinden biraz daha az torka sahip. Açıkçası fordlarda klasik yol tutuştaki başarılı Z rot sayesinde üstün yol tutuşunu kugada alamadım, araç otobanda virajda 3 kere savruldu, yol tutuş programı sayesinde aracı toparladı ama bence yetersiz. şöför kokpiti dar.Ama ön panjur duruşu amerikan ford çizgilerini veriyor. Özete gelirsek 2.el pazarı, motorun ve aracın sorunsuzluğu,sağlamlığı, kallavi duruşu ve kalitesi ile segmenti açısından Xtrail açık ara üstün, ama daha sportif dizayn, yüksek teknolojisi ve son yazılımları, yakıt tüketimi derseniz 3008 derim. Bana sorarsanız sen hangisini tercih edersin diye kati suretle Xtrail derim.3008 ve xtrailin full donanımı arasında 10.000 TL fark kalıyor. Herkesin gönlünce araç almasını ve güzel günlerde kullanmasını dilerim. |
ya yemişim sizin sınıfınızı xtrail dediğin araba qq nin uzunu
sınıf farkı sadece boyutta |
genç, dinamik, sportif, havalı, dizel, otomatik isteniyorsa 3008.
ağırbaşlı, konforlu, bagajı 3008 den daha büyük, arka hacmi daha geniş olsun, benzinli olsa da olur, 2. eli de kuvvetli olsun isteniyorsa vw tiguan. dizel otomatik olsun, 3008 den büyük heybetli olsun isteniyorsa xtrail. dizel otomatik olsun, garantisi daha uzun olsun, xtrail den daha sportif olsun, 4x4 te özelliği de olsun, plastikleri sert olsa da olur, konforlu, sessiz olsun isteniyorsa crv. dizel otomatik, donanımlı daha ucuz olsun isteniyorsa kadjar. kadjardan daha konforlu olsun isteniyorsa nissan qq. dizel otomatik olsun, performans önemli değil, donanım önemli ama daha ağırbaşlı olsun isteniyorsa kuga. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 18 Eylül 2017; 20:15:33 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 18 Eylül 2017; 21:32:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Eylül 2017; 21:56:26 > |