Şimdi Ara

RENAULT TRAFİC 1.9 100HP Mİ?YOKSA HYUNDAİ H-1 2.5 170 HP Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
59.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM arkadaşlar.ilk önce şunu belirteyimki bana TARAFSIZ ve mantıklı yorumlar lazım,lütfen yardımcı olun!!...

H-1 2.5 CRDİ 170 HP STYLE 40.000TL CİVARINDA...

ESP,ROP,LD,ASR,ABS+EBD,TCS,BAS,ÖN KROM NİKELAJLI IZGARA,DERİ DİREKSİYON VE VİTES,BLUETOOTH,KARARAN DİKİZ AYNA,ÇİFT SÜRGÜLÜ KAPI GİBİ BİRÇOK ÖZELLİĞE SAHİP.

TRAFİC 1.9 DCİ 100HP 6M3 9+1 COMFORT 39.000 TL CİVARINDA.

ABS+AFU,TEK SÜRGÜLÜ VE YAĞMUR SENSÖRÜ ÖZELLİKLERİ MEVCUT.

Teknik özellikleride şöyle:

TRAFİC 6m3 // H-1 CAMLI
    1900CC // 2500CC
    100BG // 170BG
    8V // 16V
    240TORK /// 400 TORK
    PİSTON 80X93 // PİSTON 91X96
    5100 UZUNLUK // 5125 UZUNLUK
    YÜKS.AYNI // YÜKS.AYNI
    MAX HIZ 153 // MAX HIZ 180
    DÖNÜŞÇAPI 13.7MT // DÖNÜŞ ÇAPI 11.2MT
    İSTİSAP:974KG // İSTİSAP:1112KG

SİZCE EN MANTIKLISI HANGİSİ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 27 Nisan 2009; 14:53:04 >

• ticarette güç her zaman önemlidir ama hyundainin 7 sene 150000 km garantisi var onun için hyundai derim
  • bu donanımlarla bence hyundai mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu donanımlarla bence hyundai mantıklı.
    Söylenecek söz kalmamış.

Kıyaslama herşeyi ortaya koymuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu donanımlarla bence hyundai mantıklı.
    trafic in 100 hp olanı gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky43

Alıntıları Göster
    Fazla yük taşımayacaksan trafic yakıt ve vergi avantajı olarak daha iyi işinin görür.Ama Fazla yüz atarım diyorsan trafic bunu yakıta ve motor ömrüne yansıtır.Donanım ve karizma olarak starex önde.
  • quote:

Alıntıları Göster
    sen noktayı koymuşsun zaten
    ben bu durumda olsaydım bende hyundai h-1 alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    H-1 daha mantıklı tabikide her yönden üstün olduğu yazdıklarınızdan belli oluyor zaten 2.5 motor 170 bg ve 400 tork gerçekten müthiş yani traffic bu değerlere çok uzak

ve donanım olarakta H-1de herşey var ben zannetmiyorum bu forumda H-1 alma traffic al diyen olucağını

denilirsede çok saçma olur zaten marka fanatikliğinden başka birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

H-1 daha mantıklı tabikide her yönden üstün olduğu yazdıklarınızdan belli oluyor zaten 2.5 motor 170 bg ve 400 tork gerçekten müthiş yani traffic bu değerlere çok uzak

ve donanım olarakta H-1de herşey var ben zannetmiyorum bu forumda H-1 alma traffic al diyen olucağını

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

fanatiklikten ziyade zaten trafic güzel bir araç değil kurbağa gibi bakıyor ön görünüşü bunun yanında h1 daha estetik gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

fanatiklikten ziyade zaten trafic güzel bir araç değil kurbağa gibi bakıyor ön görünüşü bunun yanında h1 daha estetik gözüküyor

Alıntıları Göster
    okulumda ki servisçiler renault master kullanıyor. çok memnunlar özellikle yakıt konusunda. traffic bir küçüğü olduğuna göre memnun kalınabilir. hyundai starex çok yakıyor diye babamların şirket satmıştı, H-1 nasıldır bilmiyorum. bence en önemli kriter yakıt ve bakım masrafı olduğundan buna göre bir kıyas yapılması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: whipy

okulumda ki servisçiler renault master kullanıyor. çok memnunlar özellikle yakıt konusunda. traffic bir küçüğü olduğuna göre memnun kalınabilir. hyundai starex çok yakıyor diye babamların şirket satmıştı, H-1 nasıldır bilmiyorum. bence en önemli kriter yakıt ve bakım masrafı olduğundan buna göre bir kıyas yapılması gerekir.

Alıntıları Göster
    H-1 2.5 CRDİ 170 HP STYLE'ı seçmek daha mantıklı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

H-1 2.5 CRDİ 170 HP STYLE'ı seçmek daha mantıklı görünüyor.

Alıntıları Göster
    sonuç zaten ortada renault trafic soytarı arabası gibi ama kimse kızmasın valla oyle yaa ticari araç ya dahasevimli olur yada oturaklı sonuç ortada 7 yıl garanti güçlü motor bol donanım ama yakıtını bilemem hyundai derim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan...

sonuç zaten ortada renault trafic soytarı arabası gibi ama kimse kızmasın valla oyle yaa ticari araç ya dahasevimli olur yada oturaklı sonuç ortada 7 yıl garanti güçlü motor bol donanım ama yakıtını bilemem hyundai derim

Alıntıları Göster
    Kullananlar şehir içi 10 lt yaktığını söylüyorlar.Bu değer sizce nasıl?uzun yolda 7 lt yaktığını düşünsek 17 kuruş yapar.Servis masraflarıda ucuz bu markanın burda başka h-1 kullanıcısı tanıyormusunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Kullananlar şehir içi 10 lt yaktığını söylüyorlar.Bu değer sizce nasıl?uzun yolda 7 lt yaktığını düşünsek 17 kuruş yapar.Servis masraflarıda ucuz bu markanın burda başka h-1 kullanıcısı tanıyormusunuz acaba?

Alıntıları Göster
    Ne için kullanacaksınız. Ona göre yorum yapacağımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

Alıntıları Göster
    Hem iş için,hemde gezmek için.Taşıyacağım yük 500-600 kg ancak,uzun yola çok gidip gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

Alıntıları Göster
    .

• quote:

Hem iş için,hemde gezmek için.Taşıyacağım yük 500-600 kg ancak,uzun yola çok gidip gelirim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: özbekli35

o zaman tek seçenek h1

• quote:

Orijinalden alıntı: whipy

Alıntıları Göster
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.
    Yani cevabınız H-1 mi?

quote:

Orjinalden alıntı: by_bulls

trafic kullanan birinden duyduğum sözler çok atak çok seri ama yüke gelmez az yakar

master sahibi olarak az yakar eminim,seridir de ama yüke gelmez masterda aynı çünkü,birde şöyle dezavantajı var renault ucuz diye bilinir ama benim masterin sağ aynası kırıldı 500 tl+kdv buyur burdan yak hyundai bundan pahalı olcağını sanmıyorum

herşey öteye bu donanımda bu güçte elbette mantıklı ama ticari araçta yakıtta önemlidir

• quote:

Teşekkürler.
    Yani cevabınız H-1 mi?

quote:

Orjinalden alıntı: by_bulls

trafic kullanan birinden duyduğum sözler çok atak çok seri ama yüke gelmez az yakar

master sahibi olarak az yakar eminim,seridir de ama yüke gelmez masterda aynı çünkü,birde şöyle dezavantajı var renault ucuz diye bilinir ama benim masterin sağ aynası kırıldı 500 tl+kdv buyur burdan yak hyundai bundan pahalı olcağını sanmıyorum

herşey öteye bu donanımda bu güçte elbette mantıklı ama ticari araçta yakıtta önemlidir

Alıntıları Göster
    H-1 yabancı dergilerce de adından övgüyle sözedildiğini okuduğum bir model.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.