Şimdi Ara

RENAULT TRAFİC 1.9 100HP Mİ?YOKSA HYUNDAİ H-1 2.5 170 HP Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
59.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • renault trafic çok hantal ya gitmiyor resmen güçte önemlidir araçta h1 170 hp alın kafanız rahat etsin hem çok güçlü hemde çok seri araç 3 sene h1 kullandım çok rahat araçtı öyle üzücek arızalarda yapmadı yol tutuşuda çok iyiydi h1 alın sıkıntı çekmezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

renault trafic çok hantal ya gitmiyor resmen güçte önemlidir araçta h1 170 hp alın kafanız rahat etsin hem çok güçlü hemde çok seri araç 3 sene h1 kullandım çok rahat araçtı öyle üzücek arızalarda yapmadı yol tutuşuda çok iyiydi h1 alın sıkıntı çekmezsiniz

adam 2009 da yazmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 2 Şubat 2013; 17:07:00 >
  • farketmez biz bilgilendirme amaçlı söyledik buraya kaç kişi girip çıkıyor kaç kişi bakıyor bilgim varki yazıyorum
  • mantıklı olmak gerekirse mukemmel performansıyla, surus zevkiyle h1 derim ben. vw transporter'dan bile daha iyidir aynı zamanda daha ucuz h1
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

farketmez biz bilgilendirme amaçlı söyledik buraya kaç kişi girip çıkıyor kaç kişi bakıyor bilgim varki yazıyorum

tamam bilgilerine ihtiyacımız var.
  • ya arkadaşım nediyosun ya uğraştırma beni hadi sende yoluna bende
  • trafic 1.9 u al hem vergisi 1.9 olduğundan düşüktür hemde daha az yakar :)
  • trafic le 1 tonde 170 yapanlar varmış onlara pek inanmıyorum boşken 170 yapabildiğine bile şüpeliyim her neyse. Bende 140 lık Starex var yakıtı az. boşken şehir dışı 7 litre civarları(hız 120 civarı). Araç çok seri yokuşta üstüne tanımam. H1 hariç. Şekil olarak konfor olarak çok güzel çekişi harika 170Beygir 70 tork. Bu araç 140 lık az yakan starexe göre %14 daha az yakıyor. şehir dışı 6.5 litre civarı yakıyor aynı hızlarda. hızlanması muhteşem 0-100 9sn. Trafic kadar iğrenç tipli bir araba yok yakıtı h1 le aynı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.