Şimdi Ara

Cupra Leon vs A3 Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selam.22 yaşında üniversite okuyorum.Yani genç işi bir araba arıyorum.2 yıldır Volvo V40 kullanmaktayım.Üstüne biraz koyup cupra leon(2023) ya da A3 sedan(2021 üzeri) almayı düşünüyorum.2021 üstü fiyat olarak beni zorlayabilir çünkü bütçem 1.5 m civarı.Başka önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler.Aslında hatchback düşünmüyodum ama cupra aklımı çeldi.Ayrıca volkswagen de düşünmüyorum

belki 2017-18 bmw 3 te olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizzged -- 8 Eylül 2024; 16:0:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cupra leon. leon 2 yıl daha yeni ve garantisi var ve bol donanımlı araç. 22 yaşındaki adama fazlasıyla yeter. audi a3 daha yaşlı ve garantisi bitik ve senin sedanla pek işin olmaz ailenle birlikte kullanmayacaksan. leon kadar donanım da sunmaz s line değilse. hem yedek parçaları da pahalı. ailene daha az külfetin olur leonla. leon daha genç işi bir araç. a3 sedan genç işi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Eylül 2024; 16:0:29 >
  • Kesinlikle a3

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam eski kasa yani 2021 den düşük olursa da mı A3 dersin çünkü yeni kasada içi olsun dışı olsun baya değişti.Fiyat olarakta nerdeyse 200-300bin fark var

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam

• A3 her anlamda tabi yüksek km olmadan alabilirseniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rizzged R kullanıcısına yanıt

Evet . Çünkü cupra Leon dediğiniz araç aslında seat Leon çok dandik bir araç . Sürüş hissi olsun , yol tutuş olsun , malzeme kalitesi olsun , imaj olsun A3 ile rekabet edemez .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.