Şimdi Ara

Hangisi?? : Samsung B5310 Corby Pro - Samsung M5650 Lindy - Samsung S5233W Star Wi - Fi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar forumda bu telefonlarla ilgili konuları okudum ama yine kafam karisti. Birbirlerine yakın bu kadar cok model cıkarmakla kullanıcıların kafasını mı karsıtırmak istiyor Samsung anlamadım. Bu telefonların özelliklerini karsılastırdıgımda, batarya süreleri, kamera ozellikleri, dokunmatik ekran ve wi-fi gibi temel ozelliklerinin ortak oldugunu gördüm sadece corby2de ekstra olarak klavye var sanırım. Bu telefonlarla ilgili farkları tartisirisak benim gibi bir sürü kafası karısan kişi de faydalanmıs olur.

Samsung B5310 Corby Pro

598,99 TL (KDV Dahil)

Samsung M5650 Lindy

528,99 TL (KDV Dahil)

Samsung S5233W Star Wi - Fi

455,00 TL (KDV Dahil)

• aslında tam da benim bakdığım ve ikilemde (hatta üçlemde !) kaldığım modeller. Tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak isteriz. benim acizane araştırmalarım neticesinde 5233 wi fi'li modelden yavaş yavaş b5310 Corby Pro'lu modele gönlüm kayıp gidiyor. Özellikle her bir model için açılan sayfaları, artıları ve eksileri okuduktan sonra corby daha yakın hale geldi.

Eğer samsung'a ait wi-fi, 3g ve çift hat özellikleri bir arada olan bir telefon olsa hiç durmazdım ama, demek ki bu işin gidişatı böyle yürüyor. Yani ya o, ya da o. Eğer hepsini istersen 2-3 sene bekle, o zaman hem o hem de o. Ama o zaman yeni çıkmış bir o özelliği olmayan bir model.

Uzun lafon kısası, corby pro ağırlıklı olurlarınızı bekliyoruz. herhalde aynı özelliklerde başka model yok olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek-tek

aslında tam da benim bakdığım ve ikilemde (hatta üçlemde !) kaldığım modeller. Tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak isteriz. benim acizane araştırmalarım neticesinde 5233 wi fi'li modelden yavaş yavaş b5310 Corby Pro'lu modele gönlüm kayıp gidiyor. Özellikle her bir model için açılan sayfaları, artıları ve eksileri okuduktan sonra corby daha yakın hale geldi.

Eğer samsung'a ait wi-fi, 3g ve çift hat özellikleri bir arada olan bir telefon olsa hiç durmazdım ama, demek ki bu işin gidişatı böyle yürüyor. Yani ya o, ya da o. Eğer hepsini istersen 2-3 sene bekle, o zaman hem o hem de o. Ama o zaman yeni çıkmış bir o özelliği olmayan bir model.

Uzun lafon kısası, corby pro ağırlıklı olurlarınızı bekliyoruz. herhalde aynı özelliklerde başka model yok olsa gerek...
    evet benim de gönlüm corby prodan yana ama sarj konusunda cekincelerim var. Cunku su anki telim iki gun gidiyo (hic uygulama kullanmadan iki gunde toplam 2 saat kullanarak) ondan daha cok gitmesi lazım ki degistirmeme degsin. bu konuda kullanıcı yorumları acıklayıcı olacak insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: teltel

evet benim de gönlüm corby prodan yana ama sarj konusunda cekincelerim var. Cunku su anki telim iki gun gidiyo (hic uygulama kullanmadan iki gunde toplam 2 saat kullanarak) ondan daha cok gitmesi lazım ki degistirmeme degsin. bu konuda kullanıcı yorumları acıklayıcı olacak insallah.

günlük 1 saat lik net konuşma süresi ve kurcalama vs.( internet, wifi gibi ) ile 2 gün rahat gidiyor şarjı. Tek kötü yanı şarj çubuğu tek kademe düşmüşken şarjı az deyip 5 saniye sonra telefon kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mht

quote:

günlük 1 saat lik net konuşma süresi ve kurcalama vs.( internet, wifi gibi ) ile 2 gün rahat gidiyor şarjı. Tek kötü yanı şarj çubuğu tek kademe düşmüşken şarjı az deyip 5 saniye sonra telefon kapanıyor.

Alıntıları Göster
    Ben de Samsung Corby Pro almayı düşünüyorum. Star Wi-fi mantıklı geliyordu ilk zamanlar ancak şuan aklımdan çıktı.
    Corby Pro tercih sebeplerim :

1- Dış görünüşünün çok şık olması ( Star'a göre daha yumuşak ve zarif bence)
    2- Mesaj yazmanın çok kolay olması
    3- İnternet kullanımı sırasındaki qwerty klavyenin verdiği rahatlık
    4- 3,5 audio çıkışının olması
    5- Müzik Tanıma ile ortamdaki sesi algılayarak sanatçı ve şarkı adını bulma ( Çok önemli değil ama hoş bence)
    6- Çok hoşuma gitmesine rağmen 600liralık fiyatı (netbook alınabilir) ve şarjının çok çok az gitmesi sebebiyle almasını ertelediğim cihaz

• yahu ben de bu 3 telefon arasında kaldım, konuyu görunce şaşırdım :) corby pro daha cezbedici gelse de lindy 'nin videolarını ızledgmde onu da seçeneklerimin arasından cıkaramıyorum. star wifi ıse butce olarak ekonomik. 600liraya corby pro almaktansa 400 küsüre star wifi almak oldukça makul. Ancak corby pro'nun yasatcagı keyfi verır mi bılmem. KIsacası oldukça kararsızım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: climates

yahu ben de bu 3 telefon arasında kaldım, konuyu görunce şaşırdım :) corby pro daha cezbedici gelse de lindy 'nin videolarını ızledgmde onu da seçeneklerimin arasından cıkaramıyorum. star wifi ıse butce olarak ekonomik. 600liraya corby pro almaktansa 400 küsüre star wifi almak oldukça makul. Ancak corby pro'nun yasatcagı keyfi verır mi bılmem. KIsacası oldukça kararsızım :(
    climates valla samsung böyle sürekli benzer telefon cıkarırsa daha cok kararsız kalırız biz :) diger arkadaslara teşekkürler cevaplar icin. Benim icin sarj onemli oldugu icin sogudum biraz bu telefondan. Tamam multimedia şarj gerektiren bir olay ama zaten su anki telefonumu degistirmek isteme sebebim sarjının az gitmesi. Wi-fi yi sürekli kullanmayacagım sadece arada acil işlerim olunca kullanmayı düşünüyorum. Müzik icin ipodum var. En iyisi sarji uzun giden bi telefon modeli secmek sanırım. ama bu telefonarın da karizması hosuma gidiyor. o yuzden zor karar veririm heralde:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S5603 Preston 3G (Siyah)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

climates valla samsung böyle sürekli benzer telefon cıkarırsa daha cok kararsız kalırız biz :) diger arkadaslara teşekkürler cevaplar icin. Benim icin sarj onemli oldugu icin sogudum biraz bu telefondan. Tamam multimedia şarj gerektiren bir olay ama zaten su anki telefonumu degistirmek isteme sebebim sarjının az gitmesi. Wi-fi yi sürekli kullanmayacagım sadece arada acil işlerim olunca kullanmayı düşünüyorum. Müzik icin ipodum var. En iyisi sarji uzun giden bi telefon modeli secmek sanırım. ama bu telefonarın da karizması hosuma gidiyor. o yuzden zor karar veririm heralde:)

Alıntıları Göster
    geçen cuma günü samsung corby pro almış bulunmaktayım arkadaşlar ve telefon bence diğer modellerden (ki bunlarıda ayrıca bizzat inceledim) daha hoş ve kullanım olarak daha rahat geldi bana firma ismi verilirmi bilmiyorum ama bir firmada 555 tl'ye kadar düşmüş durumda corby pro... daha yeni kullanıyorum ama günde 250-300 sms atıyorum, bunun yanında günde yaklaşık 2-3 saat kadar müzik dinliyorum ve ende olarak denemek amacıyla wi-fi kullanıyorum ve şu anda 2 gün kadar rahat gitmekte bu bilgiler sizi birazda olsa aydınlatır belki ama almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BruTalliSt
    geçen cuma günü samsung corby pro almış bulunmaktayım arkadaşlar ve telefon bence diğer modellerden (ki bunlarıda ayrıca bizzat inceledim) daha hoş ve kullanım olarak daha rahat geldi bana firma ismi verilirmi bilmiyorum ama bir firmada 555 tl'ye kadar düşmüş durumda corby pro... daha yeni kullanıyorum ama günde 250-300 sms atıyorum, bunun yanında günde yaklaşık 2-3 saat kadar müzik dinliyorum ve ende olarak denemek amacıyla wi-fi kullanıyorum ve şu anda 2 gün kadar rahat gitmekte bu bilgiler sizi birazda olsa aydınlatır belki ama almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim

555'e nerden aldınız,lutfen soyleyın zira 599 dan ınenı gormedım. bu telefonu ben de cok düsünüyorum, arastırmalarım benı daha da bu tele yonlendırdı. ama sızden yıne de telde gordugunuz eksıklıkler neler? verilen özelliklerden yana kullanımı zorlastıran bırsey gordnz mu? yazarsanız ck sevinırım,bıkac gun ıcınde karar vermelıyım :) ve bu arada @teltel, madem sarj ıstıyosunuz,size philps telefonları tavsiye ederm,goruntsu sık,sarjı uzun gıtsın,multımedıa onemlı olmayanlara gore bence.

• quote:

quote:

555'e nerden aldınız,lutfen soyleyın zira 599 dan ınenı gormedım. bu telefonu ben de cok düsünüyorum, arastırmalarım benı daha da bu tele yonlendırdı. ama sızden yıne de telde gordugunuz eksıklıkler neler? verilen özelliklerden yana kullanımı zorlastıran bırsey gordnz mu? yazarsanız ck sevinırım,bıkac gun ıcınde karar vermelıyım :) ve bu arada @teltel, madem sarj ıstıyosunuz,size philps telefonları tavsiye ederm,goruntsu sık,sarjı uzun gıtsın,multımedıa onemlı olmayanlara gore bence.

Alıntıları Göster
    600 tl verecekseniz N79 tavsiye ederim hatta 5800 tavsiye ederim ama samsung en düşüğünden en yükseğine kullandım arıza vermeyen modeli yok adamların (star wifi - omnia 2)

• önerdıgnız 2 modelde hıc hosuma gıtmıyor. ıhtıyaclarıma en uygun model corby pro sanırım. ayrıca samsugdan yana pek sıkıntı yok gıbı, sonyericsson'a da aynı sey dıyorlardı,4 senedır memnunıyetımın zırvesınde kullanıyorum:)
  • quote:

quote:

goldun sitesinden bak arkadaşım orda 555 tl idi dün yani ben pek eksi yan göremedim ama telefonu tam anlamıyla incelemeye fırsatımda olmadı açıkçası fakat 5800'dan daha iyi ve kullanışlı telefon olduğunu da iddaa ederim arkadaşlar

• quote:

önerdıgnız 2 modelde hıc hosuma gıtmıyor. ıhtıyaclarıma en uygun model corby pro sanırım. ayrıca samsugdan yana pek sıkıntı yok gıbı, sonyericsson'a da aynı sey dıyorlardı,4 senedır memnunıyetımın zırvesınde kullanıyorum:)

sonyericsson a laf söyleyen telefondan anlamıyordur hocam zaten ama samsung çevremde kim aldıysa kulaklarını iyi çınlattı firmanın yine de siz bilirsiniz.
  • lindy'nin ve corby pronun forumdakı sayfalarını tek tek okudum,cok onemlı sorunlarla karsılasılmadıgını gordum.cevremde de samsung kullananlardan ck bi sikayet yok. ılk defa bu marka telefona sahıp olcam,umarım dedıgnz gıbı kulaklarını cınlatmam
  • Umarım mutlu olursun hocam yanlış anlasilmasin marka düşmanı değilim ama genel durum samsung un yarı yolda bıraktığı malesef hayırlısı olsun sizin için :)
  • valla beni şüphede bıraktınız. alamadım hala yahu :(
  • quote:

valla beni şüphede bıraktınız. alamadım hala yahu :(
    Merhaba, ben 13 şubatta migrostan 454 tl ye aldım M5650yi. %14 indirimli diye anons ediyorlardı. Dokunmatik ekran vs gayet kullanışlı ve hiç bir problem çıkartmadı telefon yaklaşık bir haftadır. Yalnız ilginç bir şey oldu 2 tane aldım eşime ve kendime , 1 tanesinin imei numarası kayıtsız çıktı. Yazdım Telpaya cevap bekliyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghosttx -- 19 Şubat 2010; 8:52:54 >
  • paranizi bile gerı alabilıyorsunuz bu durumlarda. mahalle mahkemelerı sayesınde bıkac basit islemle yapabılısiniz,vakit kaybetmeyin derım. Pis migros
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Ben de Samsung Corby Pro almayı düşünüyorum. Star Wi-fi mantıklı geliyordu ilk zamanlar ancak şuan aklımdan çıktı.

5- Müzik Tanıma ile ortamdaki sesi algılayarak sanatçı ve şarkı adını bulma ( Çok önemli değil ama hoş bence)
    6- Çok hoşuma gitmesine rağmen 600liralık fiyatı (netbook alınabilir) ve şarjının çok çok az gitmesi sebebiyle almasını ertelediğim cihaz

sarj cok rahat 3 gun gidiyor dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

sarj cok rahat 3 gun gidiyor dostum

Alıntıları Göster
    Lindy nin ekranı daha hassastır. Bastırmanıza gerek kalmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.