Şimdi Ara

Hangisi?? : Samsung B5310 Corby Pro - Samsung M5650 Lindy - Samsung S5233W Star Wi - Fi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lindy aldım. Dokunmatigı dıgerlerine göre daha hassas geldı. Ben sevdim. Öneririm
  • lindy baya kurcalalama imkanı oldu hoşuma gitti..corpy yede gerek yok mesaj fazla yazmıyorum zaten 5800 kullanım acısında bana uymadı kararımı verdim gibi...
  • ben hala alamadım telf. :( lindy mi corby'mi acaba? fazla mesaj yazmıyorum ama fiyatları yakın oldugu icin almısken sarjı daha uzun gidenini almak istiyorum. Yardım lütfenn :))
  • Bildiğim kadarıyla Corby de Resistive, Lindy de ise Capasitive ekran var. Bu yönüyle Lindy, capasitive ekranların daha kullanışlı olduklarının belirtilmesinden dolayı daha kullanışlı gözüküyor ancak diğer yandan Corby'nin 16M ekrana, Lindy'nin ise 256K ekrana sahip olması kafa karıştırıcı. Yav şunları 16M ve capasitive yapsalar tadından yenmeyecek ama nerde?
    Bu iki telefonu da deneme şansı olmuş arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Böylelikle başlıktaki olaydan muzdarip forumdaşlar daha sağlıklı karar verebilecekler.
  • arkadaşlar bende samsung f480i aldım. (dokunmatik) ilk zamanlar makine kendi kendine kapanıyodu sonra duzeldi kendiliğinden benzer bi sıkıntı bu modellerde varmı bilen varmı?
  • ben olsam hiçbirini almam monte alırım
  • Belli bir süre öncesine kadar Corby Pro b5310 sahibiydim fakat hem kızağını hızlı kapattığınızda kendini resetlemesi, hem biraz yavaş kalması, son olarakta boyutunun çok büyük ve ağır olmasından dolayı elimden çıkarttım. Aslında shark 2 almayı planlıyordum ama istediğim mağazada bulunmadığından bir türlü alamadım ve bende dokunmatik telefonlar arasında sıkı bir inceleme yaptım, konu başlığındaki 3 telefon dahil olmak üzere monte modelinide bugün iyice inceledim fakar Samsung Star wi fi modeli diğer modellerden çok daha seri çalışıyor, özellikle mesaj yazmaya girdiğinizde tepkimesinin diğer modellerden ne kadar iyi çalıştığını çok daha net anlayabilirsiniz, bence fiyatına rağmen abi denilecek modellerini geride bırakan güzel bir telefon Samsung Star Wi fi

• Bende s5233w var 4 aylik satiyorum yaninda 3.5mm kulaklik cevirici,creative ep630 ve slikon kilif veriyorum. kutusu duruyor. fatura,garanti var
  • abi istanbuldamısın?
  • Merhaba arkadaşlar ben de foruma bu konu için üye oldum diyebilirim. Yaklaşık 2 haftadır yeni bir telefon arayışına girdim. Şu an benim için ana kriter wi-fi olayı.. En son 4 telefon arasında kaldım; Samsung Corby Pro, Lindy, Star Wi-fi ve Corby Wi-fi.. Son olarak da olmuşken 3g de olsun dersem, son ikisini eleyerek Corby pro ile Lindy arasında kalıyorum. Dediğim gibi benim için wifi olayı etkili oldugu için hangisinde wi-fi nin daha etkili ve sorunsuz çalıştıgını merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa cevaplayabilirse çok sevinirim.. Teşekkürler.
  • @fly-35

Wi-fi yanında 3G olsun dersen Corby Pro derim, fakat 3G çok önemli değil Wi-fi yeter ama telefonum hızlı olsun, mesajlaşırken tepkime problemi yaratmasın, menü geçişleri hızlı olsun dersen Samsung Star Wi-fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 18 Nisan 2010; 21:56:09 >
  • damn2u

teşekkür ederim. evet şu an benim için wi-fi önemli.. 3G fazla yaygın olarak kullanılan bir özellik değil şu an. Star Wi-fi ile Corby Pro'nun wi-fi si arasında hız ve sorunsuz bağlanma bakımından farklılık varmı? (Bir de şu an bildiğim kadarıyla pek çok telefonda youtube videoları izlenemiyor doğru mu?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fly-35 -- 19 Nisan 2010; 17:13:50 >
  • Wifi hızları konusunda problem yok, wifi sonuçta kablosuz bağlantı ve bu yüzden farklı yerlerde kullanılacağından interneti kullanmadan önce bir kaç yerden bağlanacağınız modemi onaylamanız gerekiyor yoksa direkt operatör üstünden ücretli bağlanır wifinin dikkatli kullanılması lzm yani, bunun dışında hız farkı yok Youtube videoları izlenemiyor çünkü flashplayer windows, linux gibi işletim sistemlerine kurulabilen bir program, telefonlara direktman kurulamıyor yada mobile sürümleri yok, ancak bazı tarayıcılarda nadirde olsa flash eklentisi sayesinde ara sıra bazı sitelerden video izlenebiliyor.
  • teşekkür ederim.. bugün corby pro ve star wi-fi ya baktım.. star wi-fi çok zarif ve şık duruyor, ancak corby pro da sandığım kadar kaba değilmiş, o da şirin duruyor. son anda farklı bir seçenek çıkmazsa ikisi arasında karar vereceğim, tekrar teşekkür ederim..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fly-35

Merhaba arkadaşlar ben de foruma bu konu için üye oldum diyebilirim. Yaklaşık 2 haftadır yeni bir telefon arayışına girdim. Şu an benim için ana kriter wi-fi olayı.. En son 4 telefon arasında kaldım; Samsung Corby Pro, Lindy, Star Wi-fi ve Corby Wi-fi.. Son olarak da olmuşken 3g de olsun dersem, son ikisini eleyerek Corby pro ile Lindy arasında kalıyorum. Dediğim gibi benim için wifi olayı etkili oldugu için hangisinde wi-fi nin daha etkili ve sorunsuz çalıştıgını merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa cevaplayabilirse çok sevinirim.. Teşekkürler.

Lindy'nin wifi olayı bir harika. Keyifle kullanıyorum. Öneririm gerçektende :)
  • merhaba bende corby pro ve star wifi arasında kaldım.. okuduğum kadarıyla corby pro wifi konusunda biraz hatalı? star'dan herkes memnun gibi.. ama corby'nin o kızaklı klavyesi kafa karıştırıcı!?
  • Ee peki şimdi kim ne aldı? :)
    3510 genoa kullanan birisine Corby wi fi mi yoksa star wifi mi?

Star wi fi nin ekran daha büyük
    Menüler starda da aynı olsa gerek doğru mu?

Kızım ille de wifi istiyor
    Menu farkı yok ise Star wifi alacamm karne hediyesii..
    Daha çok mesaj için kullanack
    Kendime 5800 aldım, al bunu kullan dedim beğenmedii kullanışlı değil dedii :)
    İlk tecrubesi samsung genoa olunca nokia ya burun kıvırdı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.