Şimdi Ara

HANGİSİ SİZCE ? ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: red_blue

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Ford Fusion 1.6 Lt LPG li otomatik vites.

Lpg li aracı kullanmak sıkıntı olurmu ? Neden lpgli araçlar daha ucuz anlamadım

Ben 5 yıldır LPG li araaca biniyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. Yaşayan yok mu? Tabiki var. Ancak benzinli ya da dizelde de sıkıntı yaşayan var.
    LPG li araç değil aslında benzinli araç ucuz. Sıralı sistem bir LPG kiti taktırma maliyeti 750 liradan başlar. 1 senede kâra geçirir yakıttan.
  • ben colt derim, bende bakıyorum şuan ama bulmak biraz zor bulamadım henüz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ireyal

Bütçenize yakın 2004-2005 model LS model belki bulabilirsiniz. Eğer otomatik (CVT şanzıman), sunroof, alaşımlı jantlı olsun derseniz ES modeli- 2005 sonrası ELITE modeli olmalı ancak bu bütçenizi aşabilir. Hayırlı tercihler size.

Teşekkürler model olarak arayip bakacağım

2004 model 71000 km honda jazz 21.750 pazarlıkwiz fiyatıyldi ama öğleden önce duran araç öğleden sonra satıldı :(( yani kaçırdım
  • Arkadaşlar colt piyasasi hakkında bilgisi olan varmi?
    pazarlıksiz 22.000 2008 model colt sizce nasil ? Maksimum butcem bu zaten yoksa aynı fiyata 2004 jazz veya polo mu tercih edersiniz ? Corsada 20-21 arasında hangisi daha mantıklı olur sizce yeni model colt mu eski model polo veya jazz mi ?cok kararsız kaldım :((
  • iyi akşamlar, bir arkadaşım özürlü indirimi ile araba almayı düşünüyor ancak araba konusunda hiçbir bilgisi yok, beni aradı ben de sizden yardım istiyorum. Kendisi blue almayı düşünüyordu ancak ben bundan vazgeçmesini, zaten indirim hakkı olduğunu (özürlü aracı alacağı için) daha üst sınıf bir araç almasını söyledim (C sınıfı), civic, corolla, elantra, astra (renault düşünmüyor). Tavsiyelerinizi "ikinci eldeki değer, performans, yakıt ekonomisi, kalite, işçilik,yedek parça, donanım vs" hususlarında almak istiyorum. blue'dan fiyat almış dizel orta donanım 32,000 TL'ye bırakmışlar, en donanımlı dizel 4 kapılı focus'u 41,000 TL'ye son olarak fiyat vermişler. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Ford Fusion 1.6 Lt LPG li otomatik vites.

Lpg li aracı kullanmak sıkıntı olurmu ? Neden lpgli araçlar daha ucuz anlamadım

lpg li araçlara ben mimli araçlar diyorum. şöyle ki; her yere giremiyorsunuz lpg li araçlarla. mesela alışveriş merkezine gidiceksiniz otoparka girerken kontrolde lpg yi görürlerse almıyorlar içeri. bu çok kötü bir durum. bu benim fikrim tabii ki.

bende colt sahibi olarak size colt öneririm. size özelden mesajda attım. okursanız yardımcı olacaktır size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan2012 -- 15 Mart 2012; 19:44:32 >

• Arkadaşlar 2008 model 22000 tl boyasiz kazasız bir colta karar vermis durumundayim yarın ins.devir yapılacak :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.