Şimdi Ara

hangisi tercih etmliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben iki macbook arasında kaldım. Birincisi macbook pro 13 inch i7 2.9ghz 4mb işlemci önbelleği 8gb ram 750gb ve hd graphics 4000 512mb paylaşımlı hafıza ikincisi ise macbook pro 15 inch i7 2.3ghz 6mb işlemci önbelleği 4gb ram 500gb ve nvdia gt650m 512mb paylaşımsız hafıza. Günlük kullanımlar için kullanıcam uzun süreli olması ve hızlı olması önemli benim için. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve işlemci önbelleği önemli bir fark yaratırmı?

• brs10 B kullanıcısına yanıt
    ikisinide tercih etme, 13"air al
  • onuda düşündüm ama taşıma derdim yok evde kullanıyorum bitek o yüzden pro bakıyorum.
  • 13 air kullanıyorum herşeyi mükemmel ama tek sorun ettiğim şey ekran boyutu sürekli dizi film izlediğim için bazen sorun yaratıyor. evden çıkarmayacaksanız 15 lik pro alın derim
  • Bings kullanıcısına yanıt
    bende suan 15 pro kullanıyorum. tek sorun o zaten ekran boyutuna çok alıştım 13 küçük gelirmi diyorum ama 13'ünde işlemci hızı cezbediyo onun dışında ram zaten arttırılabilir. bide 15'in işlemci belleği daha yüksek hangisini alsam bi türlü karar veremiyorum.
  • 13 inc bence hiz diyorsan obur modelle fark var arasinda ram yukselir ama islemci degismez.ekrana bi hafta surmez alisirsin bana oyle oluyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

ikisinide tercih etme, 13"air al

Insanlari aydinlatmak icin soylediginiz seyi acmalisiniz neden air? Air satisindan komisyon alir gibisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    işlemci önbelleği farkı neyi ifade eder peki? 13 olanda 4mb 15 olanda ise 6 mb çünkü
  • Bunun cevabini net bilmiyorum yaniltmayayim ama vatandaki gorevliye sordum,o pek bisey farkettirmez dedi islemci onbellegi icin

• 13" olanı al bence günlük kullanım için yeterli
  • kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    quote:

Insanlari aydinlatmak icin soylediginiz seyi acmalisiniz neden air? Air satisindan komisyon alir gibisiniz

cahil cahil konuşup durma, şu ağzını bir topla önce. soracaksan adam gibi sor

13"pro'da 1280 by 800 (native) çözünürlük vardır
    15"pro'da 1440 by 900 (native) çözünürlük vardır
    13"air'da 1440 by 900 (native) çözünürlük vardır. ssd kullanır, pil ömrü daha uzundur, daha hafiftir, daha incedir, halihazırdaki air modelleri hd5000 kullanır ve o yukarıda sayılan macbooklardan daha performanslıdır. nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 29 Ağustos 2013; 18:04:21 >
  • quote:

quote:

13"air'da 1440 by 900 (native) çözünürlük vardır. ssd kullanır, pil ömrü daha uzundur, daha hafiftir, daha incedir, halihazırdaki air modelleri hd5000 kullanır ve o yukarıda sayılan macbooklardan daha performanslıdır. nokta

+1

• Air ve pro da işlemci ghz farkı var sanırım. Çok fark edermi bilmiyorum. Yalnız ikiside çift yani "aynı anda iki tane" işlemci var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 29 Ağustos 2013; 18:15:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bu ne seviyesizlik ne samimiyet sen kimsin bana cahillikten bahsediyosun

proda ram yukseltme,dvd rom,2.5 GHz islemciden tut +lari var pek cok cercevenizi genis tutun

airin prodan geri kalir hicbir yani yok da ustun olan onlarca yani varmis gibi
    mr ego.

• quote:

Orijinalden alıntı: brs10

bende suan 15 pro kullanıyorum. tek sorun o zaten ekran boyutuna çok alıştım 13 küçük gelirmi diyorum ama 13'ünde işlemci hızı cezbediyo onun dışında ram zaten arttırılabilir. bide 15'in işlemci belleği daha yüksek hangisini alsam bi türlü karar veremiyorum.

15 inçe alıștıysaniz birdaha 13 e donmeyin derim birde islemci hizi demissinizde macbook larda islemci nin bana gore cok bir onemi yok i3 olanda i7 olanda harika calisiyor takilma Kesinlikle olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

Bunun cevabini net bilmiyorum yaniltmayayim ama vatandaki gorevliye sordum,o pek bisey farkettirmez dedi islemci onbellegi icin

Vatandaki arkadaşa burdan selam yolluyorum.

İşlemci önbelleği bilgisayardaki en hızlı bellektir. İşlemci bir işi yaparken ilk önce buraya yazar ve okur. Yazma okuma sırası ve hız sırası ile
    L1 - L2 - L3 - Ram - Swap
  • Ogrenmis olduk cok tesekkurler

• arkadaşlar hepinize fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum 15 inch olanını almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.