arkadaşlar bi turkserverı acılıcak denıldı e herkes beklıyor alphako yu cnko yu falan gectik kendı serverımızı oynayalım dedık ama şimdi hangısını download edıcem... ADSL im sınırlı bunlar kotayı baya dolduruyor... hangisi asıl turk serverı ?
Hiç Biri, bunlar Senin benim gibi kişilerin kendilerine açıp başkalarıyla paylaştığı serverlar.
1 ay oynarsan 2. ay göremeyebilirsin bu serverları. o yüzden pek bulaşma derim. ama vakit geçrip canb sıkıntısı atmak için iyi olur.
komşun varsa sen 1 tanesni indir, oda diğerini, o şekilde 2 sini 1 taşla vurun :)
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Hiç Biri, bunlar Senin benim gibi kişilerin kendilerine açıp başkalarıyla paylaştığı serverlar.
1 ay oynarsan 2. ay göremeyebilirsin bu serverları. o yüzden pek bulaşma derim. ama vakit geçrip canb sıkıntısı atmak için iyi olur.
komşun varsa sen 1 tanesni indir, oda diğerini, o şekilde 2 sini 1 taşla vurun :)
Yaratıcılığına Bayıldım
Bence Knightoyna Beklediğimiz Gibi Funny Server... 2. Serveri Böyle Olmayacakmış... Zor Olacakmış... 1.Server Yani Arena Kapanmayacak Ve Devamlı Oynanacakmış... Bağlantılar İse Almanya İle Bağlantı Kopuklukları Olduğu İçin Dc Yiyormuşuz... Admin@knightoyna.com Bana Böyle Dedi...
knıght oyna daha iyi anlaşılan ben eglence ıcın oynuorum herkese teşekkurler..