Şimdi Ara

Hangisi ve Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizüstü alacağım. Bilenlerin bilgisine ihtiyacım var. Öncesinde bir kaç sorum olacak. Ultrabook üretimi neden bu kadar düştü. Tekno marketlerde yok neredeyse hiç. Dezavantantajları mı var da artık üretilmiyor. Laptop alırken 'En' önemli kaideler neler olmalı(performans için).
    Grafikli oyunlar oynamam en fazla Football manager oynarım. İş ve günlük olsun istiyorum. Hafif olsun istiyorum ve performanslı olsun istiyorum. Son olarak 3000-4000 arası istiyorum ama 4000 e yaklaşmasak daha iyi olur. Kafamda iki model var linkler :

Asus UX303UB-R4088T Intel Core i7 6500U 2.5GHz/3.1GHz 4GB 256GB SSD 13.3" Taşınabilir Bilgisayar

Asus UX305UA-FB016T Intel Core i7 6500U 2.5GHz/3.1GHz 8GB 256GB SSD 13.3" Taşınabilir Bilgisayar

Aralarında ufak farklar var. Bunlar sizce önemli mi, önemliyse neden önemli, değilse neden önemli değil? Hangisi ve neden.

Son olarak "Şu cihaz varken sen bunlara hiç bakma bile, tam sana göre görünüyor" diyebileceğiniz öneriler varsa bi hayır duamı alırsınız. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

• onerfenb O kullanıcısına yanıt
    303 te ekran karti var
    pil omru az

305 te ekran karti yok pil omru fazla

ikisi arasinda secim yapmaniz gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onerfenb O kullanıcısına yanıt
    Ultrabooklar ısınma sorunları nedeni ile performans düşüyor.Günlük ufak tefek işler için taşıma kolaylığı nedeni ile ideal.Toshiba p50 serisine yönelebilirsiniz.Bende kendim kullanıyorum hem tasarım hem incelik hafifliği hemde performans olarak çok iyi kesinlikle memnun kalırsınız fiyat olarak 3500 lira civarında.Ultrabook hafifliğinde tam aradığınız model bence ama ultrabook lara göre çok yüksek performansta ve ısınma sorunu hiç yok.Biraz daha uygun olsun çok üst seviye istemiyorum derseniz gene toshiba L50 serisi metal kasaları var bunlarda 2500 lira civarında.illa 13 inch olsun diyorsanız da tekrar toshiba w30dt serisi güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 18 Aralık 2015; 23:56:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şuna göz atın.
    14" - 1920x1080 ekran
    GT 940M ekran kartı
    6200U i5 işlemci

sadece ssd yerine normal harddisk var.
    Bence hafif ve performanslı birşey arıyorsan tam senlik
    ve fiyatı 1500 TL daha ucuz

http://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-500-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-14-tasinabilir-bilgisayar-80r500cwtx-p-BD601882
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

Bir de şuna göz atın.
    14" - 1920x1080 ekran
    GT 940M ekran kartı
    6200U i5 işlemci

http://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-500-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-14-tasinabilir-bilgisayar-80r500cwtx-p-BD601882

hdd olmamış
    bunu alan kişiye tavsiyem ssd takviyesi ve ram takviyesi yapması
    o zaman süper bir alet olur muhtemelen

ama kasası birleşik olduğu için arkasını açınca muhtemelen garanti dışı kalacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Geçenlerde siparişi geçtim. Sizin de dediğiniz gibi fiyatları el yaktığı için farklı bir modele yöneldim. Uygun fiyata Amerika'dan bir model gelecek bu hafta. Eğer inceleyip yorumlarsanız müteşekkir olurum :)

Lenovo ThinkPad T450 Ultrabook

Ürün geldikten sonra da ben deneyimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

Bir de şuna göz atın.
    14" - 1920x1080 ekran
    GT 940M ekran kartı
    6200U i5 işlemci

Bu arada bu ürünü alıyordum. Bir üstte gördüğüm modeli görünce direkten döndüm. O olmasa bunu alıyordum. Fiyatına göre oldukça iyi görünüyor. Bir arkadaşım da kullandığı için aklıma yatmıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.