Şimdi Ara

Hangisi ? VW Hıghline mı YOKSA Exclusive ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
23.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tanergode

Yasın'ciğim...

Ben bişi yapmadım. VW PASSAT'ı herkesin satın alabileceği bir otomobilden çıkartıp SÜPER LÜKS EN ÜST SEGMENT PAHALI araba haline getiren ve görüntüsüne sokan DOĞUŞ OTOMOTİV yaptı. 1.4 TSI 122 HP HIGHLINE 7-DSG (sis farlı) almasını ben de bilirim ama sorun şu ki DOĞUŞ OTOMOTİV şimdiye kadar HIGHLINE'ları 75.000-100.000 YTL arasında ve hep büyük motorlarla sattığından 1.4 fındık motoru HIGHLINE alanlara uygun kabul etmemekte, TREND-COMFORT-EXCLUSIVE için uygun görmektedir.

1 yıldır yazad dururum. VW'nin % 20'sini yaşayabiliyoruz, gerisi kaynağında durduruluyor. Bize sadece tadı geliyor, karnımız doymuyor...

T.G.

Tanergode,

bir sorum olacak sana. Dogus Otomotiv üzerinden her hangi bir Volkswagen Yetkili saticisindan istediyin gibi bir araba siparis edilebiliyormu almanyadan ??? Sadece merak ediyorum oluyormu diye, oluyorsa bu cokmu pahaliya patliyor ???? Cünkü inanki Dogus Otomotiv araba satmak´tan hic birsey anlamiyor, satiyorsan her modelden cesitli motor satacan ve HIGHLINE`da 1.4 TSI 122HP 7 Vites DSG olmasi sart en ucuzu olarak tabiki.

Saygilar Yasin

• quote:

Yasın'ciğim...

Ben bişi yapmadım. VW PASSAT'ı herkesin satın alabileceği bir otomobilden çıkartıp SÜPER LÜKS EN ÜST SEGMENT PAHALI araba haline getiren ve görüntüsüne sokan DOĞUŞ OTOMOTİV yaptı. 1.4 TSI 122 HP HIGHLINE 7-DSG (sis farlı) almasını ben de bilirim ama sorun şu ki DOĞUŞ OTOMOTİV şimdiye kadar HIGHLINE'ları 75.000-100.000 YTL arasında ve hep büyük motorlarla sattığından 1.4 fındık motoru HIGHLINE alanlara uygun kabul etmemekte, TREND-COMFORT-EXCLUSIVE için uygun görmektedir.

1 yıldır yazad dururum. VW'nin % 20'sini yaşayabiliyoruz, gerisi kaynağında durduruluyor. Bize sadece tadı geliyor, karnımız doymuyor...

T.G.

Taner hocam
    6 kasa golf çıktığından beridir benim kadar Doğuş antifanatikliği yapan yok bu forumda.
    İnsanları doğru yönlendirmediğimiz sürece Doğuş ile ilgili şikayet etme hakkınız yoktur.
    Bu aynbı şekilde diğer modeller içinde geçerli.

Yasin kardeşim istediğin gibi bir sipariş veremiyorsun. Doğuş zaten arabaları patır patır satıyor. Adam ne uğraşsın senin kıldan tüyden özel siparişinle. Ben GT yi özel sipariş ettim ve bir türlü ön koltukları recaro yaptıramadım. Karşılığı neyse vereceğim desemde. Gidin dışarda yaptırın VW de fiyatlar çok uçuk ve uzun işlem alıyor dediler bana.

Sevgili dostlar doğuş yatıp kalkıp şükretmeli şu Türk milletinin VW sevgisine. Ama artık biraz takkesini alıp önüne düşünmesi lazım. Para kolay kazanılıp kolay harcanmıyor.

Israrla altını çize çize söylüyorum. VW de yeni bir kasa çıktığında alınmaaaaz... Hem çok pahalıya hemde donanımsız araba alırsınız. Lütfen bu uyarıma yeni araba alacaklar kulak verin.

• Sevgili Murad,

Golf için bilmiyorum fakat Passat için özel sipariş verebiliyorsun. Her türlü ek donanımı koydurabiliyorsun. Arabanın koltuk renginden, kullanacağın iç kaplamaya kadar herşeyi seçebiliyorsun.
    Tabii 2.5 ay beklemeyi becerebilirsen :)
  • bence VW Hıghline yerine VW Exclusive almayı tercih ederim cünkü dışardan bakıldıgında VW Exclusive daha bi donanımlı duruyor gibi imzadada görüldügü gibi bizde 2007vw jetta 1,6fsı comfortline var maddi durumumuz yavas yavas iyiyleşiyor gibi biraz birikim yapıp su krizide astıkmıydı uygun bi zamanda düşünücegimiz modeller ise>

VW PASSAT Exclusive 1,4 TSİ
    VW PASSAT Exclusive 1,8 TSİ
    VW PASSAT Exclusive 2,0 TDI
    VW JETTA COMFORTLİNE 1,4TSİ 170

bu modelleri düşüncez hem donanım farkı hemde biraz büyütelim diyoruz artık hem performance bakımından hemde konum bakımından artık hangisi olursa...

NOT: Neden VW Hıghline demeyin cünkü bi konsumuz aldı tam tamına 110MİLYAR KÜŞÜR şöyle baktıgımzda o parayı gözden cıkrtınca vw passat yerine caravelle alırım hemde 174lük yani her işimide görür gib yani uzun lafın kısası >AZ PARA İLE ÇOK İŞ<

M.can

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-r-t-c-n -- 15 Aralık 2008; 9:56:16 >

• Sevgili Mertcan

83.000 YTL olan 2.0 TDI 16V DOHC 140 HP
    85.000 YTL olan 2.0 TDI 16V DOHC 170 HP

Ben olsam 140 HP hatasız olanını alırdım.
  • ben exclusive almıştım,

hafizalı koltuk, katlanan aynalar ilave ettirmek iyi bir seçenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Sevgili Mertcan

83.000 YTL olan 2.0 TDI 16V DOHC 140 HP
    85.000 YTL olan 2.0 TDI 16V DOHC 170 HP

Ben olsam 140 HP hatasız olanını alırdım.

170 te ne hata varki bence 170 çok hoş olur o arabaya...sınıfını yansıtır bari performans olarak........

Sevgili Taner daha önce bahsetmişti yanılmıyorsam. Yüksek süratte devamlı olarak gidildiğinde Mazot püskürten enjektörlerinde tıkanma oluyormuş.

Bende 170 Hp'lik Highline var . Şu anda 20.500 Km'de yaklaşık 1 sene oldu alalı . Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Hatta şirkette 10 adet Highline 170 Hp var 35.000 ile 10.000 km arasında. Hiçbirinde de bu sorun çıkmadı.

Doğuş oto ile bu konu hakkında da görüştüm. Henüz Türkiye'de bu sorunla karşılaşılmamış. bakalım ilerde çıkacak mı göreceğiz ...

• dikkat ederseniz 170 hp olan araçta 2 parça boyalı.üstelik bu araç 12 bin km'de.diğer araç ise neredeyse 0 km.sanırım Taner Bey ''hatasız olan 140 hp yi alırım'' ifadesini bu yüzden kullandı...
  • 170 HP'de hata yok tabi, verilen 2 ilanda 170 HP olanda boya var, diğeri 140 HP olanı sıfır daha.
    Yazdıklarımwww.sahibinden.com ilanları ile ilgiliydi, VW PASSAT'ların veya motorların hataları
    ile ilgili değil.

170 HP motorlarda PIËZO ELEKTRONİK enjektörler kullanıldığından mazottaki metaller enjektör
    ucunda "birikiyor" ve bu da silindire git gite daha az yakıt püskürtülmesine sebep oluyor. Yüksek
    hız yapılan Almanya otobanlarında bu fenomen çok yoğun olarak görülmeye başlanmış ve VW'nin
    başını çok ciddi biçimde ağrıtmıştı.

T.G.
  • quote:

170 HP'de hata yok tabi, verilen 2 ilanda 170 HP olanda boya var, diğeri 140 HP olanı sıfır daha.
    Yazdıklarımwww.sahibinden.com ilanları ile ilgiliydi, VW PASSAT'ların veya motorların hataları
    ile ilgili değil.

170 HP motorlarda PIËZO ELEKTRONİK enjektörler kullanıldığından mazottaki metaller enjektör
    ucunda "birikiyor" ve bu da silindire git gite daha az yakıt püskürtülmesine sebep oluyor. Yüksek
    hız yapılan Almanya otobanlarında bu fenomen çok yoğun olarak görülmeye başlanmış ve VW'nin
    başını çok ciddi biçimde ağrıtmıştı.

T.G.

Peki bir çözüm bulamadılarmı???

• YasinDE kullanıcısına yanıt
    abicim hinglinenin exclusiveye ek özellikleri ve ezclusivenin hinglineye ek özellikleri nelerdir
  • telenor T kullanıcısına yanıt
    Hocam cc gerçekten mükemmel bir araba ama touareg bir başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 exclusive passatım var. donanımlarını yazıyorum

ön arka led paket var

sunroof mevcut

17 salamanca

nappa koltuk

maun kaplama

bizenon far

4 koltuk ısıtma

yan perdeler arka elektrikli makam perde

ışıklı marşpiyel

far yıkama

eksik olarak highline

katlanır ayna yok

onun dısındaki eksikleri bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdr42 -- 12 Eylül 2024; 7:20:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.